SKRIVET: 2011-08-27, kl 13:52:31 | PUBLICERAT I: mitt liv

vetlanda


Ibland lever man loppan i lilla staden vetlanda.. Idag t.e.x så är det L-O-P-P-I-S i staden och det får man ju bara inte missa ! Så nu ska jag, zandra och hennes vän göra stan osäker ett tag och sen luncha. Efter det blir det jobb. Living on the edge !

SKRIVET: 2011-08-27, kl 11:37:15 | PUBLICERAT I: mitt liv

god morgon


Ligger i sängen och ska betala räkningar. Efter det blir det till att städa lite. Diska eller nåt. Ska hinna leka med Zandra en sväng också innan det är dags för jobb i eftermiddag. Fram till stängning. Great life ! Ehe. Nej, men de är en rätt chill dag fram tills jobbet som jag tror kommer bli ganska hektiskt. Only time will tell.. Eller nåt.


Tänkte att jag skulle hinna noppa mina ögonbryn också.... Så att de ser ut som för ett par månader sen (ungefär
som på denna bild) än som de gör nu.. Nog för att jag jobbar på donken men jag behöver ju inte ha mcdonalds-M formade ögonbryn... ELLER ?

SKRIVET: 2011-08-25, kl 01:05:58 | PUBLICERAT I: mitt liv

600


Borde sova men är förväntansfull på något jag inte riktigt kan sätta fingret på. Är till och med taggad till att jobba 10 timmar imorgon. Sen blir det värdefull telefontid med folk jag tycker om. Igen.

Kvällen har jag spenderat hos bästa zandra. Vi gjorde inte så mycket, men det gör inget. Jag älskar att bara slappa i sängen och göra ingenting. Jag är ganska duktig på det också.

Rätt sjukt egentligen hur livet har förändrats på kort tid. Frågor har ändrats från "ska jag skolka från idrotten idag?" till : "Vad ska jag göra med mitt liv?". Men jag har numera en plan. Oh god, it feels soooooo good !

600 inlägg har jag skrivit i den här bloggen. 600 inlägg om ingenting. Antagligen kommer de dubblas kanske tripplas innan något vettigt händer i mitt liv. Men det ska bli ändring. Puss

SKRIVET: 2011-08-24, kl 19:43:00 | PUBLICERAT I: mitt liv

<3

SKRIVET: 2011-08-24, kl 15:37:00 | PUBLICERAT I: mitt liv

btw


Jag fick ett sms av min kusin som numera bor i halmstad. Hon undrade ifall jag hade pojkvän nu igen (följt av ett "hahahaha" efter frågan.. ). När jag svarade nej och förklarade att jag inte vill ha de ens (!!!!!) så skrev hon att hon hade "hört det" . Det roliga är att hon bor typ 20 mil härifrån men hon har hört de från en kille som jag aldrig har hört namnet på innan.


Har folk inget liv ? Ofta en kille från Nässjö kontaktar min kusin i Halmstad och säger att jag är tillsammans med en annan kille.. Namn och allting nämns. Kul !

jag är i chock.

SKRIVET: 2011-08-24, kl 15:32:49 | PUBLICERAT I: mitt liv

den lediga dagen


Ledig idag och jag fick sova ut. Skönt. Sedan ringde jobbet och jag får jobba ett par timmar extra imorgon. Good ! Need the money :) Försöker tänka lika positivt som min man att desto mer man tjänar desto längre kan man njuta senare.. Eller nåt :D

Det pissregnar ute men jag har bestämt mig för att gå en runda iaf. Rensa tankarna och lyssna på musik. Åh så härligt ! Jag har även tagit fram mat ur frysen idag. Vilket inte har hänt allt för ofta de senaste månaderna. Glad tjej här !

(är de bara jag, eller är inte mina humörsvängningar lite läskiga ?)

SKRIVET: 2011-08-24, kl 01:41:23 | PUBLICERAT I: mitt liv

bitter tjej


Jobbade och sen skulle jag powernapa. Jag hörde inte ens klockan eller de sex sms som kom under tiden jag "vilade", trots att jag hade högsta ljudet på mobilen.. SÅ djupt sov jag. När jag vaknade tre timmar senare så kände jag mig helt bitter. Pratade med mami som frågade ifall jag var sur på henne. Jag antar att det bara var en tidsfråga innan hon skulle ställa den frågan eftersom att jag nästan alltid är bitter numera..

Fick lönebeskedet idag och trots att jag aldrig någonsin har haft så mycket pengar på mitt konto så blir jag bara ännu bittrare av att se det. Pengar för juli månad då jag avstod så mycket för att jobba. Struntade i roliga saker, vänner och framför allt min hälsa. För.. pengar. Shit, att bli vuxen suger ju !
Förstå mig rätt, jag älskar mitt jobb. Men dubbel betalning hade ju inte skadat..


Två glada tjejer i skolan


SKRIVET: 2011-08-22, kl 21:44:18 | PUBLICERAT I: mitt liv

kämpar för att klara av ett mål.


Vätskeintag idag: lite över en liter.
Toalettbesök: noll.
Matintag: En mcfeast-meny, godis, ostbågar och nötter.


Har jobbat 9 dagar i sträck nu och börjar bli liiiite sliten. Min kropp skriker lite efter att få vila, få riktig mat och efter att kunna sitta i lugn och ro och kunna kissa. Imorgon blir det jobb igen, ett 9,5 h pass.
Efter jobbet är min plan att sitta i telefon hela eftermiddagen och catcha upp med mina vänner.
Har ju inte bara försummat min hälsa de senaste månaderna utan även mina nära och kära. Hej dåligt samvete !

Nu blir det OC och äta mer skit för att sedan sova med illaluktande fötter och godissalt på lakanet...
Fräsch tjej !

SKRIVET: 2011-08-18, kl 11:46:16 | PUBLICERAT I: mitt liv

mitt liv, nu.


TVå sköna brudar har varit här och ätit frukost. Ville inte väcka den tredje eftersom att hon kom hem igår (vill ju inte bli ett störande objekt direkt liksom. ;) ) . Nu har sofia gått hem och Zandra är och postar någonting. Eller hämtar ut något. Eller.. Hum, jag lyssnade nog inte.. Men hon är inte här iaf. Jag har lovat att börja fixa med min gaderob under tiden som hon är borta. Tihi. Vet inte hur det blir med det...

Tanken är att bli klar med fanskapet (gaderoben alltså, inte zandra...... eller ?) innan jobbet som börjar tre. Ska också hinna dammsuga och torka golvet. Sen är jag nöjd, för idag. Imorgon blir de fönster och skura toaletter... Leta upp min försvunna femhundralapp vore kanske också en smart idé inför morgondagen. Sen är min förhoppning att min sköna böna hör av sig och vill leka en stund imorgon innan jag börjar jobba.. Får se hur det blir med det.

Jaja, får väl ta tag i fanskapet nu då...

SKRIVET: 2011-08-17, kl 09:04:40 | PUBLICERAT I: mitt liv

hej hej hej optimist !


Går upp lite tidigare för att få i mig en stabil frukost (hej duktiga jag!) och för att vakna till ordentligt. Har fått sova åtta timmar i sträck och de är ju helt otroligt. Jag kan nästan svära på att jag inte har gått i sömnen inatt. Har gjort de hela sommaren nästan och vaknat på de mest otroliga sätt. Antingen med blåmärken, dubbla trosor eller så har jag vaknat genom att jag står och serverar pommes i sömnen. Men inatt så fick jag nog det jag behövde. Sova.

Vilket har gjort att jag vaknade på ett relativt bra humör. Är inte fullt så trött som jag brukar och absolut inte lika grinig. Awesome !

Efter jobbet idag så ska jag börja med ett stort projekt. Jag ska städa. Inte fuskstäda, inte endast dammsuga och skura toaletten. Utan S-T-Ä-D-A. Ett projekt som kommer ta mig lång tid men jag har insett att jag får ge de den tiden. Jag tänkte att om jag städar varje dag i en vecka nu. Så ska jag bannemig bli klar ! & lägenheten kommer se så bra ut som den gjorde i början. Fräscht !

Fönster ska putsas, skåp ska skuras, gaderober ska rensas, kyl & frys ska frostas av, lådor ska rensas....
Min förhoppning är att humöret stiger i samma takt som lägenheten blir fin.



När kylen är avfrostad så ska jag handla  hem massa gott så jag kan få äta en sån här god frukost igen !

SKRIVET: 2011-08-16, kl 21:28:02 | PUBLICERAT I: mitt liv

till er


Ni tjatar efter en uppdatering och här får ni en. En lång en, bara för att. Egentligen har jag inget att skriva som är värt att skriva om. Två av tre tjejer är hemma i vetlanda och om bara någon dag kommer den tredje hem. Samtidigt så sticker många av mina halmstadtjejer iväg på äventyr i ett år eller två. Jag är glad men samtidigt ledsen. Känner mig ensam men samtidigt omgiven av kärlek. Jag jobbar, sover och äter. Ibland är jag med vänner, om jag orkar. Men jag är nog inte mycket att hurra för. Jag är emelie men en bitter emelie. En emelie som har ont i magen, huvudet eller kroppen mest varje dag. Men jag ger inte upp, jag försöker bli mig själv igen. En tjej som orkar städa, orkar vara med vännerna och en tjej som inte gnäller fullt så mycket som hon gör nu.
Måste säga att de går bättre med fina tjejer omkring mig. <3



ehehe.

Jag ska fortsätta blogga, jag lovar. Men ... Jag vill bara bli lite mer mig själv först.
Liiite mindre bitter, få lite mer ork och se saker och ting annorlunda. Får se om  jag bloggar under
tiden eller ifall jag väntar. Det återstår att se..