SKRIVET: 2011-09-25, kl 16:50:23 | PUBLICERAT I: mitt liv

<3


Trött som ett as är jag ! Hade lätt kunnat lägga mig och sova för natten men de går icke. För om cirka en timme så tar jag tåget till mina hjärtegull. De finaste jag vet. Mina syskon. All kärlek till dem !



SKRIVET: 2011-09-24, kl 22:55:36 | PUBLICERAT I: mitt liv

practical joke ?


Idag hade vi familjedag på Mc donalds vilket innebär alldeles för många ballonger, ansiktsmålning och annat mys. Igår jobbade ett härligt gäng stängning och vi kom på idén att fylla hela kontoret med ballonger. Driva de som öppnade imorse till vansinne. Om vi gjorde de ? OH JA ! ehehehehe.



Ett hundratal ballonger och vi hade bara börjat ...

SKRIVET: 2011-09-22, kl 21:37:46 | PUBLICERAT I: mitt liv

en av fördelarna på donken

SKRIVET: 2011-09-22, kl 21:35:45 | PUBLICERAT I: mitt liv

lyckorus efter lyckorus


Tiden går sakta framåt men samtidigt springer den iväg. Det var inte länge sen de var vinter och alldeles strax är den här igen. Denna vintern kommer dock bli tusen gånger bättre. I just know it !

Fick en liten chock idag när jag såg på schemat att det är nu på söndag som jag ska till mina hjärtan i skåne. Har saknat ihjäl mig efter dem och snart får jag äntligen se dem :D Lycka på hög nivå !

SKRIVET: 2011-09-22, kl 20:30:50 | PUBLICERAT I: mitt liv

ojsaN


Det har hänt en del sen jag skrev sist... Dagen efter jag hade jobbat så mycket så storstädade jag min lägenhet... Den är bara 26,6 kvadrat men eftersom att jag inte har städat den ordentligt på flera månader så tog st'dningen HELA dagen trots min städkompanjon Z, tack igen ! Men självklart så råkade jag tabba mig. Skar upp hela fingertoppen och nu två dagar senare så blöder de fortfarande när jag använder fingret. Ganska djupt sår då alltså, lyckat !

Gårdagen var inte så intressant men mami kom förbi en sväng iaf. Även de korta stunderna betyder. Vore kul om någon annan tog sig tid. För man kan ju inte direkt skylla på att de är för dyrt när de kostar 130 kronor, tur och retur?


Mami <3

SKRIVET: 2011-09-19, kl 20:18:20 | PUBLICERAT I: mitt liv

stolt tjeeeej


Vaknade 05.00 , tröttare än vad jag har varit på länge. Har varit sjuk ett par dagar och har därför sovit till på eftermiddagarna både igår och dagen innan dess. Men trött som ett as och med ett mående som rent ut sagt kunde dra åt helvete så gjorde jag mig i ordning för jobb. Var sjukanmäld igår men ville inte vara sjukanmäld en dag då jag jobbar ett långt pass. (speciellt inte när jag har gjort av med så mycket pengar !) . Drog till jobbet och en timme innan jag slutade så fick jag förfrågan om jag kunde jobba 2,5 timme längre. Jag visste att jag var allra sista utvägen och sa JA trots gruset i ögonen och tyngden på huvudet.

NU , efter 13 timmars jobb, sjuk. Så är jag JÄVLIGT stolt över mig själv. Bara så ni vet !
god natt

SKRIVET: 2011-09-18, kl 02:36:13 | PUBLICERAT I: mitt liv

många känslor på en och samma gång

Det här klippet gör än förvånad, rädd för samhället, ledsen och samtidigt jävligt skratt-glad. Shit vad sjukt !!!!!!!!!!!!!! Take a look ?



WHAT A FUCK ?!

SKRIVET: 2011-09-10, kl 14:35:12 | PUBLICERAT I: mitt liv

wiho !



Så.jävla.pepp !

SKRIVET: 2011-09-09, kl 12:12:17 | PUBLICERAT I: mitt liv

en notis till mig själv


Blir så irriterad att pengar går åt hela tiden. Nästa vecka är det Håkan men efter det så ska jag INTE ligga ute med några onödiga fika-på-stan-kostnader, inget unna-mig-det-här-grejer heller. Jag ska jobba mer och spendera mindre. Kommer ju aldrig lyckas spara någonting annars. SUGER !

SKRIVET: 2011-09-09, kl 11:54:20 | PUBLICERAT I: mitt liv

vänner ute på äventyr



Bobban är i Kalifornien och jobbar som au pair. Jag är jäkligt avis ! Speciellt när jag skypade med henne igårkväll runt 11-tiden och medan jag låg ihopkurad under täcket så satt hon i en solstol och solade samtidigt...
Sjukt egentligen att det kan vara så. Men jag är så sjukt glad för hennes skull att jag inte är sååå avis
som jag egentligen borde vara. (Bara lite) (Hur kan man inte vara de?) . Om ni vill läsa om vad hon gör om dagarna så kan ni gå in och läsa hääääääääääääääär.

SKRIVET: 2011-09-07, kl 23:24:10 | PUBLICERAT I: mitt liv

vad hände med min kreativitet ?



Cajsa har den här hängandes på sin vägg. Synd att min dåliga iphonekamera förstör kvallen...
Men hon har målat den helt själv. Bara sådär. En eftermiddag, tror hon sa att hon gjorde den
när hon var bakis en gång. Tja, vissa ligger i sängen tittandes på någon serie och svullar kebab medan
andra verkar använda sig utav sin kreativitet. Visst är hon grym ?!

SKRIVET: 2011-09-07, kl 22:18:04 | PUBLICERAT I: mitt liv

bra skit :D


Klockan ringde åtta imorse och jag ville dö eftersom att det var min lediga dag. Men jag gick upp, duschade, klädde på mig och åkte sedan osminkad och äcklig till bästa cajsing. Världens skönaste brud som jag har lärt känna genom jobbet. Vi chillade hela dagen, åt en sjukt god kebabtallrik (finally!) och chillade lite till. Efter ett par timmar (typ hela dagen) så skjutsade hon hem mig efter lite glass på donken. En jättesoft dag. Kolla utsikten från hennes lägenhet ! (AVIS!!!!!!!!!!)

SKRIVET: 2011-09-07, kl 22:12:24 | PUBLICERAT I: mitt liv

profilbilden är vald !


Profilbilden blev framröstad och det blev alternativ nummer 3. Men fortsätt gärna rösta så kanske jag byter lite då och då :) Finns ju en hel del snygga bilder på mig om man säger så ;) ;)

SKRIVET: 2011-09-05, kl 17:38:00 | PUBLICERAT I: mitt liv

<3



När man oroar sig över pengar, vännen som verkade vara sur, att man inte har den där tröjan
som var sååå fin så kämpar folk med oron över ifall man ska dö, ifall ens vän, mamma eller kanske bror ska dö.
Jättebra video som berör !

SKRIVET: 2011-09-05, kl 12:59:06 | PUBLICERAT I: mitt liv

vilken ska bli min nya profilbild på facebook ?



SKRIVET: 2011-09-04, kl 23:53:03 | PUBLICERAT I: mitt liv

ullared !!!

Idag drog jag och min sköna höna till Ullared efter många om och men. He-he.

Ursprungsplanen var att åka i relativ tid, icke bakfulla, komma dit på 2 timmar, shoppa i fem-sex timmar, äta världens godaste räkbaugette, shoppa i de små affärerna utanför, äta igen. Ta de lugnt. Relaxa....

Verkligheten blev att vi kom iväg liite för sent. Körde fel fyra gånger trots att vi hade både karta och gps. Vi fick nästan bensinstopp. Bilresan tog 3,5 timme. Fick endast 2 timmar och tjugo minuter på oss att gå igenom hela ullared som dessutom hade byggt om. Stress stress stress. Nämnde jag att vi var bakfulla ? Ehe. Ingen räkbaugette blev det heller men vet ni vad ?

Jag älskade dagen trots allt som gick "snett". Skönt att bryta vardagens gråa mönster och unna sig något. Hade dessutom kul under både bilresan, shoppingen samt under våra matintag. "Hur kan man komma vilse trots att man har både karta och gps ? Jo man åker med emelie och tove ;) "

BRRRRAAAAAAAA DAG :D


Såhäääääär fräscha var vi idag med !

SKRIVET: 2011-09-04, kl 23:40:31 | PUBLICERAT I: mitt liv

födelsedagsfirande


( vet inte varför men jag kan inte vrida bilden... )

Igår var det födelsedagsfirande för Frida. Hon hade varit söt och fixat välkomstdrinkar, dukat långbord
och gjort mat till oss andra. Allt var jättebra. Maten var kanon, presenterna verkade vara uppskattade och jag var taggad på hotellet, likaså de andra.

Hotellet visade sig vara en besvikelse men det behöver man inte gå in på ..
Men för övrigt var kvällen kanon och det var skönt att ha en ledig lördagskväll fylld med massa härliga brudar !
Sov hos tovelina sen då vi hade ett litet äventyr inplanerat...

SKRIVET: 2011-09-01, kl 00:22:46 | PUBLICERAT I: mitt liv

sliten ? jag ? Nej ?



Såhär ser mina lediga timmar allt som oftast ut. Liggandes i sängen, mobilen nära till hand, tittandes på oc. Vackra ringar under ögonen har på något vis blivit min grej.

Idag var det dock annorlunda. Jag var glad och jag hittade på saker. Med Fia. Vi har gjort allt möjligt och ingenting på en och samma gång. Det har varit en bra ledig dag.

Men imorgon är det back to buisness. Jobba stängning för att sedan jobba öppning dagen efter. De vackra
ringarna som ni ser på bilden kommer komma tillbaka. Men det är lugnt. Ska belöna mig rejält en vacker dag.
Vänta bara !