SKRIVET: 2011-02-28, kl 23:06:20 | PUBLICERAT I:

big brother in my heart !


roligast ikväll: att sanna känner efter rodneys storlek på kuken innan hon bestämmer sig för att knulla med honom ( Big brother )
sämst ikväll: att tove inte kunde se avsnittet...

Man kan väl säga att big brother höjde min dåliga dag ! Sitter fortfarande med ett leende på läpparna över hur tröga vissa människor är. Över vad folk bråkar om, över vad... Okej, ska inte avslöja för mycket. Men det är roande oavsett vad ! Jag är ett äkta BB-freak och kommer alltid vara !

SKRIVET: 2011-02-28, kl 22:03:44 | PUBLICERAT I:

någon högre makt (?) vill tydligen inte at...

img_6807 (MMS)

någon högre makt (?) vill tydligen inte att jag ska svulla och bli fet , men jag trotsar och äter ostbågar istället !

SKRIVET: 2011-02-28, kl 19:35:34 | PUBLICERAT I:

booooring


Idag fick vi reda på våra utlottade baldejter. Vissa fick bra, andra fick mindre bra.. Jag är glad över att jag får gå ensam med min baldejt och slipper hamna i skuggan av en annan better looking-chick. Sen känner jag inte baldejten men det löser väl sig, alltid ? Jag är nummer 11 ut vilket känns bra då det är ett utav mina turtal så det "bådar" väl ändå ganska gott ? :)

För övrigt så har jag tagit en powernap a la emelie denna eftermiddag. Vaknade i en chock efter 2 ½ timme, men det är okej. Det var jag värd. Imorgon ska jag nämligen vara i skolan tills åtta eller nånting sånt och hålla på med projektarbetet. Det kommer bli kul ! Zandra kommer hålla mig sällskap och även hjälpa mig med fotografering, så det lär ju bli bra ! Sen vet jag inte om det blir fler ? :D

Är lite gladare nu, lite. Det kanske märks. Nu ska jag ut och röra på fläsket. Måste komma i balklänningen ju !

SKRIVET: 2011-02-28, kl 12:58:27 | PUBLICERAT I:

livstecken


Inte min dag idag ! Skulle helst av allt vilja gömma mig under täcket, och inte göra något vettigt alls denna dag.
Istället sitter jag och googlar "svininfluensa", "narkolepsi" och skriver intervju-frågor till läkare angående just detta. Tycker faktiskt att jag är värd en kommentar om att jag är duktig under detta inlägg då jag egentligen inte hade någon lust till någonting.

Positivt idag är iaf att jag inte är ensam om att ha detta humör och att jag och dra-täcket-över-huvudet-person-nummer-två försökte höja denna dag med mat på chili thai. Det hjälpte lite faktiskt !

Nu: tillbaka till skolarbetet !

SKRIVET: 2011-02-27, kl 13:22:19 | PUBLICERAT I:

shit


Ska snart ställa mig i duschen och få väck alla spår av gårdagen. Feeling fresh and fabolous ?!
Hm, nej ! Men en tandborstning, en duschning och så, så är nog saken biff. typ.

För övrigt så har jag ätit 4 gånger redan idag och då har jag inte ens räknat med alla chips och ostbågar som jag tryckt i mig och som jag trycker i mig at the moment. Men det är okej, bakfylledagar är till för att man ska få svulla !

NU: sex and the city och ännu mer chips.. SEN dusch (efter samtal med min fina vän).
Tur att ingen ser mig just nu, ehehe.

SKRIVET: 2011-02-27, kl 09:40:16 | PUBLICERAT I:

*

Ligger i sängen jämte en sovande tovelina och skriver från mobilen. Vill inte sätta igång datorn då det kanske väcker henne. har kramp i armarna då jag har legat på rygg och läst bloggar från mobilen ( och därmed har armarna upp i "luften") . Jag vaknar alltid tidigt dagen efter jag har druckit och min första tanke är alltid :MAT. Skulle dödat för en kebabtallrik nu ! Fefferoni <3 ............gårkvällen var bra ! Ska jag vara ärlig så är hela kvällen som en stor minneslucka. Typ. Jag vet vilka jag pratat med, men inte vad jag har sagt. Det är iof ganska bra, tror jag. Fast jag minns kvällen som trevlig och händelserik ... ? Så då var den väl det ! :D blir dock lite mindre dricka för min del nästa gång .. Ehehe. Åhhhhhh jag vill verkligen äta nu !!!!!

SKRIVET: 2011-02-26, kl 16:11:15 | PUBLICERAT I:

sluta romantisera knark !





Något som provocerar mig, gör mig förbannad och ledsen är knark. Hittade dessa bilder och läste lite om det.
Dessa människor har alla börjat med något "litet" så som cannabis. De skulle kanske bara "prova".

Därför blir jag så förbannad när kompisar eller folk i min närhet, ser något coolt i droger. Dem vill "testa någon gång". Jag gör allt för att hålla käften stängd när samtalsämnet kommer upp för jag vet inte ifall jag ska skratta eller gråta. Kan iochförsig bero på att jag har en släkting som har hållt på med det, och för att M miste sitt liv på grund av det. Knark är inget coolt och inget häftigt som man ens vill prova !

Dessa bilder togs med tre månaders mellanrum. Fattar ni ? TRE MÅNADER !
Tänk hur dem ser ut efter 2-3 år... Dem har redan fett stripigt hår, döda ögon, äcklig hud, utmärglade
och let's be honest. SER NÅGON AV DEM SÄRSKILT LYCKLIG UT ?!?!

Nej, just det ! Det finns ingen lycka inom den världen. Allt är baserat på ett beroende ! som dem fått för att dem kanske tyckte känna sig "lyckliga" under första gången dem skulle "prova". För det är ju det, man prövar inte en gång, om det får en positiv inverkan på dig första gången så blir det fler gånger. VARFÖR skulle man teste, känna ett lyckorus och sen lägga av ?!?! Det är nämligen ett argument folk använder: att dem aldrig skulle fortsätta, utan endast testa en gång. Innan M dog så berättade han att han sett människor blivit snetända till och med under "prövningsgången", dem blev aldrig mer sig lika .. Antingen tog dem livet av sig, eller så tog dem livet av andra.

ÄR det vad ni vill
? Jag känner hur jag börjar skaka för att jag blir så arg, ledsen och frustrerad. Ännu värre är det när någon pratar romantiserat om just knark. Det är ingen skön känsla ! Det är en påhittad känsla för att slippa leva i nuet. Kanske. Om du har tur. För som sagt, redan prövogången kan bli fel. När det gäller knark så är inte frågan "kommer det gå fel?" , för svaret är JA. Allt kommer gå åt helvete och efter din lilla lyckovåg så kommer du alltid sjunka lågt. Lägre än vad du redan var då du "prövade".

SKRIVET: 2011-02-26, kl 13:19:40 | PUBLICERAT I:

PS


Mina bihålor gör ont !

SKRIVET: 2011-02-26, kl 13:03:48 | PUBLICERAT I:

.


Vaknade runt halv elva och insåg att jag hade sovit väldigt länge. Inte så skönt, men länge. Har efter det pratat i telefon, ätit frukost och avverkat en hel del sex and the city-avsnitt.

Senare idag kommer det bli en hel del vin, bra tjejer och dans dans (och något liknande) dans. Going to be awesome !

Have nothing more to say, right know.
Kiss

SKRIVET: 2011-02-25, kl 23:47:13 | PUBLICERAT I:

two big questions


Den stora frågan ikväll är vad man ska ha på sig imorgon kväll. I-landsproblem, javisst !
Alltid samma noja, alltid samma kläder, alltid samma osäkerhet, alltid......
Sen kommer man ut, och man skiter fullständigt fan i allt det. & vad alla andra har på sig kommer man aldrig ihåg (om dem inte går nakna det vill säga). Det är först när man blir taggad på facebook dagen efter som man inser vad alla andra hade på sig och får en flashback om hur man själv såg ut under kvällen.

Kvällens andra stora fråga är om jag ska äta nu ? Är hungrig men borde inte äta. Fan, nu när det känns förbjudet så vill jag äta ännu mer... Så frågan är vad man ska äta ?

Djupa frågor denna kväll !?

SKRIVET: 2011-02-25, kl 22:00:00 | PUBLICERAT I:

right now


NU : big brother & ett glas vin. Perfekt fredag !


SKRIVET: 2011-02-25, kl 18:05:52 | PUBLICERAT I:

nej, det kändes så himla fel, så jag slog ...

img_6807 (MMS)

nej, det kändes så himla fel, så jag slog igen böckerna och ska göra något annat istället ... Läsa bloggar, whatever !!!!!!!

SKRIVET: 2011-02-25, kl 18:01:54 | PUBLICERAT I:

sänder radio i kyrkan nu och räknar matte ...

img_6807 (MMS)

sänder radio i kyrkan nu och räknar matte samtidigt. Vad hände ? När blev jag duktig liksom ? Det här känns..... Fel !

SKRIVET: 2011-02-25, kl 13:31:39 | PUBLICERAT I:

lite tråkig text, tjohej !


Sitter för fullt och håller på med radion.. Förkyldningen går bakåt och jag känner mig helt grötig i huvudet (eller så är det matte b-räkningen imorse som gjorde mig sån här) . Dagen är fullspäckad och först klockan 7 är jag ledig och kan göra vad jag vill. Antagligen kommer jag då lägga mig ner och dregla kudde fram till Big Brother eller nåt.


För övrigt så var jag och pratade av mig tidigare idag. Det var skönt ! Jag vet att jag kan prata med mina vänner, men vissa grejer, känslor och tankar ska man nog inte tynga ner dem med..

SKRIVET: 2011-02-25, kl 08:46:54 | PUBLICERAT I:

vad hände med den lediga fredagen ? :(

img_6807 (MMS)

vad hände med den lediga fredagen ? :(

SKRIVET: 2011-02-24, kl 23:35:42 | PUBLICERAT I:

<3


Vad gör man en dag som känns lite sådär ? Då jobbiga tankar kommer upp och man vill tänka på något annat ? Jo, då bjuder man över tre fina tjejer som får en att skratta, håller en sysselsatt och får tiden att gå snabbt.
Dem är så söta... Tove och Zandra köpte massa gottis till mig och Fia diskade all disk som blev efter maten ! :D Tack tack tack tack !!


SKRIVET: 2011-02-24, kl 21:22:25 | PUBLICERAT I:

just nuuuuuuuuuuuuuu, eller egentligen innan





så här snygga är vi, jag hade gett er lite fler bilder om inte datan segade så förbannat mycket !
Bilder är lånade här, och du kan även se fler bilder där.. :D

SKRIVET: 2011-02-24, kl 16:47:33 | PUBLICERAT I:

kvällen


Efter en naturkunskapslektion som sög musten ur en ska jag samla kraft igen för att orka tvätta några maskiner tvätt, dammsuga, torka golv, skura toalett, diska och sedan förbereda mat som ska bjudas på om någon timme.
Har jag tur så kommer alla 3 goa och glada (och förhoppningsvis hungriga) tjejer. Jag har iaf tagit fram mycket mat !!

Sådana kvällar med tre bra tjejer och god mat, ger mig energi !
Pussssss

SKRIVET: 2011-02-24, kl 15:14:00 | PUBLICERAT I:

ögobrynen...

Det var ett tag sedan man hade så här "smala" ögonbryn. Tänk då att man hade smalare under
fjortisperioden. Sick ! Jag trivs i den här tjockheten iaf, så nu ska jag försöka hålla detta :)

SKRIVET: 2011-02-24, kl 12:12:55 | PUBLICERAT I:

man och fru

SKRIVET: 2011-02-24, kl 12:10:15 | PUBLICERAT I:

look at me , I'm hot.....

Man kan verkligen roa sig själv på rasterna nere på media.

SKRIVET: 2011-02-24, kl 08:51:42 | PUBLICERAT I:

ig-emy ?


Jag efterlyser all min fokus och koncentration ! VAR ÄR DU ?!?!

Nej, men helt seriöst så har jag tappat det. Totalt. Hade något liknande nationella igår på engelska men .., jag kunde inte fokusera. Jag sitter istället och blir lipig med tanken om att det inte är värt att försöka ?
Det måste bli skärpning ! Idag har jag ett prov i NK som jag inte ens har kollat igenom. Jag satte ju IG för att jag inte hade öppnat papperna sist med... Så.. Jag måste klara det här ! Ett omprov och får ig, då dränker jag mig !

Så.. På hålan ska det bli plugg ! Ska ta med mig min pluggtofs ( kan ej plugga när håret hänger överallt ) , jag ska köpa burk-cola innan skolan och jag ska ta med mig dem 2 efterlämnade munkarna. Det måste gå det här !

Wish me luck !

SKRIVET: 2011-02-23, kl 23:58:25 | PUBLICERAT I:

några funderingar denna kväll


1. Varför är jag så dålig på att plugga ?

2. Jag har ätit x gånger idag (stora "mål") men bara varit hungrig en utav dem gånger jag åt.

3.  ..............Ge er?!

4. Mina ögonbryn blev liiiite väl tunna men nu funderar jag på att sätta en ny trend: ta bort dem helt..
Tror jag skulle passa i det ! eheheh

5. jag är lite sällskapssjuk idag..

6. jag är trött, god natt ?

7. Alltså... jag är fruktansvärt sugen på vin !

SKRIVET: 2011-02-23, kl 18:55:00 | PUBLICERAT I:

scared to death



Min man ,  när han är sur :(

SKRIVET: 2011-02-23, kl 18:40:19 | PUBLICERAT I:

eheh

"Du kommer bli fet om du inte rör på dig"

Bra pepp av bra person. Jag rörde på mig minsann ! Målet var att ta mig till maxi, och det lyckades jag !
Det är inte överdrivet långt men i den här kylan så känns det som en mil. Det kändes ju inte direkt kortare heller när man fick vända om efter halva sträckan för att man hade glömt plånboken. Men nu har jag fått dagens (läs veckans) motion och huvudsaken är att jag kom på vad jag är sugen på, och köpte det...

SKRIVET: 2011-02-23, kl 15:19:49 | PUBLICERAT I:

humorn är låg, yao !

Bild 1: jag surar
Bild 2: mannen rör vid mig och jag är superlycklig, typ.
Det var kul. Men faktiskt ! DET VAR DET !!!!

SKRIVET: 2011-02-23, kl 14:48:00 | PUBLICERAT I:

passande nog hittade jag den här bilden

Kan inte folk bara se åt sig själva ett tag först och inse att dem kanske gör fel ?

SKRIVET: 2011-02-22, kl 23:39:51 | PUBLICERAT I:

min dag i ord... as usual


Någon kom och fixade min tv. Under tiden kom fia hit och efter det så gick vi och köpte brun utan sol. Eller jag köpte det, efter att ha hört x antal gånger att jag är såååå blek. Funderar på om jag ska sätta på mig det idag, eller imorgon. Blir nog imorgon eftermiddag, typ. Vill raka benen, noppa ögonbrynen, och hela kitet och känna mig fräsch - helt fräsch. Men det lär väl inte hända.

Iallfall.. Efter mitt köp så gick vi hem och låg och slappade framför kanal 11. Jag vågade inte byta kanal under hela dagen utifall att den skulle försvinna eller jag inte skulle hitta den... Jag vill ju inte missa BB !!!
zandra kom sedan och vi tre drog till erikshjälpen i hopp om att hitta lite fynd. Tyvärr gjorde vi inte det. Eller jo, jag hittade en vanlig bricka som jag kan ha min dator på för 5 spänn. Fynd ?!

Efter det blev det inhandling av lite ingridienser till en spaghetti&köttfärs som vi sedan lagade. Den blev inte god, tycker jag. Men den var ätbar och jag gjorde typ väldigt väldigt för mycket vilket innebär att jag kommer äta den fler gånger.. hihi.

Sen flög tiden förbi.. Vi låg och slöade och ringde sjuklingen tove som var hemma ( BLI FRISK !! nu. ) Fia stack hem efter ett tag då hon också fick ont i magen (efter min mat, höhö) och sedan inväntade jag och zandra Big the best Brother. Älska't !!!

SKRIVET: 2011-02-22, kl 15:21:58 | PUBLICERAT I:

vill ju se BB ikväll !


Får fortfarande inte igång tv-boxen och jag ringde för en timme sedan till min hyresvärd. Han dumförklarade mig rakt av och försökte förklara.. Jag låtsades förstå och "mmm"-ade och "aha"-de bara. Det lös väl igenom antar jag och han sa lite surt att han skulle se ifall han kunde skicka iväg någon som kanske kan hjälpa mig... Dock slutar dem 4, och jag tror inte att någon kommer komma. Men man kan ju alltid hoppas ! :)

jag: ..... men sen finns det en svart sladd här också, vad är den till ?
han: Hur ser den ut ?
jag. Alltså, den är svart, och så är det en sladd... ?

Ibland.. så bara älskar jag mig själv ! ..not.

SKRIVET: 2011-02-22, kl 14:03:57 | PUBLICERAT I:

jag är så snygg !

Ungefär som jag känner mig...

SKRIVET: 2011-02-22, kl 10:28:32 | PUBLICERAT I:

good morning


Vaknade imorse och kände mig inte kry alls, på någon nivå. Sååå, jag stannade hemma en dag extra. Nu känner jag mig liiite bättre så frågan är om man ska gå på sista lektionen halv ett eller om man ska stanna hemma och försöka kurera sig ?

Såg precis de avsnitt av big brother jag inte kunde se igår. Redan nu så älskar jag det. Har alltid älskat själva programmet och nu vet jag att jag är kär igen... Hihi.

Have nothing more to say, yao !

SKRIVET: 2011-02-21, kl 23:27:10 | PUBLICERAT I:

fail !

 
Tänkte skriva ett inlägg om hur dåliga big brother-hemsidan är att lägga ut sina klipp
. Men hittade istället den här gamla bilden på BB-Jessica som vann förra big brother. Hon gjorde från dag ett klart för alla att om hon vann så skulle hon göra en bröstoperation.



......And she did. Men... snälla, för allt i världen. Om jag ska operera mig någon gång så be mig kolla på dessa bilder. För här snackar vi söt snygg smal tjej med lagom "stora" bröst vs misslyckade boobies, man kan inte ens säga något om hennes utseende (för övrigt) längre eftersom att blicken automatiskt faller på rattarna... Men om jag inte minns fel så tog hon ut dem sen ?

SKRIVET: 2011-02-21, kl 22:12:42 | PUBLICERAT I:

ibland har man tur



Fan vad glad jag är att tove valde vatten före läsk nu på slutet av kvällen ! Vore liiiite jobbigare att ha utspilld läsk över hela mattan nämligen. Pjuuuuh !

SKRIVET: 2011-02-21, kl 21:34:57 | PUBLICERAT I:

21-02-11


Efter att ha storhandlat så drog jag och mötte upp 2 snygga brudar och åt på chili thai. Eftersom att jag inte mår helt hundra och ÄNDÅ handlade så kände jag att jag var värd det ! Våga säg emot ;) . Efter det så gick vi i några affärer. Jag kände mig lite borta och zandra frågade till och med ifall jag tyckte om att shoppa. Klart jag gör, men som sagt... Hade inte riktigt ork för det idag ! hihi.

Sen drog vi hem till mig och timmarna bara flög förbi. Det återkommande moment (haha, typ låta vuxen or what?)vi har försökt oss på är att få igång min box så att jag kan kolla på big brother ikväll. Lyckades vi ? Nej ! Linus kom också förbi en sväng och gav sig på det.. Fia joinade också och nu har alla åkt igen.

Jag älskar att ha besök, trots att jag är sjuk och typ svettas ihjäl. (feber?). Har varit sunkigaste tjejen i stan hela dan och bryr mig egentligen inte överdrivet mycket. När jag och tove skulle gå och köpa chips så fick vi till och med busvisslingar. Jag vet, jag vet. Antagligen till tove, men båda har haft bättre dar om man säger så... Det gav oss ett litet skratt iaf ;)

Nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett och sedan invänta BB (på webben, tyvärr!!!) och sedan försöka sova.
Vi får väl se hur det går ....

SKRIVET: 2011-02-21, kl 12:47:17 | PUBLICERAT I:

me soooo happy !


Frysen är fylld igen = Jag är lycklig !




SKRIVET: 2011-02-21, kl 11:02:03 | PUBLICERAT I:

dagens att-göra-lista


- storhandla
(för mig innebär det: först willys, sen netto, sen...... ) . Varför ? Dels för att jag ska orka bära 
och dels för att spara pengar. Jag tjänade te.x 50 spänn på att köpa köttfärs i halmstad igår..

- noppa ögonbrynen !
när man till och med drömmer mardrömmar att man går på dejt med ett macdonalds-M
som ögonbryn, då är det dags !

- ta det lugnt !!!!!!!

- besök ?

SKRIVET: 2011-02-21, kl 10:42:23 | PUBLICERAT I:

sjuk


Jag stannade hemma idag från skolan. Jag var tvungen att ha en dag då jag kan slappna av och fram för allt
friskna till. Mår inte tipp topp som sagt. Men ska inte  gnälla mer om det nu.

Igår bar jag på 19 kg (!) i två otympliga väskor. En frysväska som vägde tretton för den var fylld med tvättmedel, köttfärs, vin, prydnadssaker, böcker..... Mamma ska flytta och tryckte i saker som hon kände att hon inte ville dra med till nästa lägenhet, så då fick jag ta det. Den andra väskan, en axelremsväska vägde "bara" 6 kg. Detta kånkade jag runt på trots 3 bussbyten. Hallelujah !

När jag väl kom hem så nästintill sprang jag till hemmakväll efter att jag släppat upp grejerna på tredje våningen där jag bor. Jag var något grymt godissugen och ville ha det när jag kollade på solsidan. Köpte godis för närmare 50lappen och när jag väl kom hem, lugnade ner mig och kollade på programmet (och big brother därefter) så åt jag endast 4 godisbitar. Mådde illa... Då är jag bannemej sjuk, när jag inte ens kan äta godis ;)

SKRIVET: 2011-02-20, kl 14:54:00 | PUBLICERAT I:

i fredags



Inte dem charmigaste bilderna på mig om man säger så. Men jag har snygga kompisar !
Bx, Annica & Hajen. Fille kom in till stan senare så hon är inte med. Hanna är inte heller med :/
& soffan softar i thailand.

SKRIVET: 2011-02-20, kl 11:47:41 | PUBLICERAT I:

.


Folk brukar säga att jag är lite väl aggressiv mot min bror, så jag testade en ny metod:

SKRIVET: 2011-02-20, kl 11:34:27 | PUBLICERAT I:

MAT <3


Ingen människa tycker så synd om mig , som jag själv gör. Ville bara få det skrivet.

För övrigt försöker jag med alla medel få mamma att gå och handla en baugette från editas baugetter, det går sådär. Edita har nämligen inte öppet så ofta och är övertygad om att det är stängt en söndag. Sen vill jag ha MAX mat med tanke på att MAX inte finns i vetlanda och jag har kuponger så att det blir billigare... & jag vill ha gårdagens tacos, jag vill ha godis, jag vill ha chili thai.. jag vill ha revbenspjäll, kycklingklubbor, tzatziki... Jag vill ha MAAT !

God morgon förresten !

SKRIVET: 2011-02-20, kl 00:56:56 | PUBLICERAT I:

don't reeeead


Är så less på min näsa. Har gått och blivit genomförskyld och näsan slutar inte rinna. Har snart förbrukat en hel toarulle och jag är så trött på det ! Inte nog med att det är påfrestande, det gör ont också ! Har för tillfället vaseline runt min stackars näsa.. & det enda jag tänker på och längtar till när jag blir täppt, för det här gör mig galen.

För övrigt så har jag inte gjort ett piss idag. Jag har gnällt (är värre än vad killar är när dem är sjuka, på gnällfronten) och sedan har jag tröstätit. I mängder. Till och med jag skäms över den kolosala(stavning?) mängd mat som infinner sig i min mage nu. & jag skäms ALDRIG över mat. Någonsin. Men nu gör jag det ! ..tydligen.

Imorgon händer det lite mer än vad det gör idag, så förhoppningsvis är jag gladare & positivare !

SKRIVET: 2011-02-19, kl 23:28:03 | PUBLICERAT I:

sämst, men det var kul at the moment


Mamma: har du inte värmt köttfärsen ?
bror: Men den håller på och fuckar...
mamma: men du behöver inte knulla med den ?

SKRIVET: 2011-02-19, kl 14:01:58 | PUBLICERAT I:

till er



smink under ögonen, "bakis", stinker vitlök (fortfarande), spyr av dem här bilderna nästan, men lägger ut dem
för att roa, jag är äcklig och ful. Enjooooy ! hihihi


p.s jag är glad och inte depressiv som det kanske verkar.........
p.s igen... Steff & tove, en hårslinga ligger fel, som sist ;)

SKRIVET: 2011-02-19, kl 11:19:40 | PUBLICERAT I:

minnen <3


Mamma flyttstädar som sagt och hittade något mina lärare skrev till mig när jag slutade 9an.
Dem skrev en liten personlig text om alla elever i hela klassen och gav till oss när vi skulle sluta.
Det här var min:

"Emelie,
Med smattrande klackar
och verbal förmåga far
du fram i skolan som en
virvelvind. Vill man ha ett
ärligt svar är du tjejen att fråga"

SKRIVET: 2011-02-19, kl 11:03:57 | PUBLICERAT I:

puss


God morgon !

Vaknade och kände en vitlöksstank och insåg att det var jag. Men det var det värt för gårdagens kebabrulle var det godaste på länge ! Hur var kvällen annars ? Hm, jo men det var absolut kul på förfesten (och efterfesten som var en kebabrulle, hihi). Men moon, stället som vi var på var inte mycket att hänga i granen. Iallafall inte igår. Det kanske hade varit roligare om man kunde och vågade dansa... Det jag gör kan man knappast kalla för dans.

Jag är hungrig nu och snart så ska jag och bror gå och handla ingridienser till tacos. Jag antar att det är mammas sätt att få oss att tycka om varandra mer, eller något. Under tiden så ska hon till tippen och slänga massa skit (med betoning på massa) som hon har sparat på sig under ett antal år.

Jag ska inte hem idag. Mamma blev ledsen och jag kan inte ha det på mitt samvete trots att jag hade velat åka hem idag. Väldigt gärna hade jag velat åka hem , till och med. Men. Mitt samvete säger ifrån så idag blir det tacos, godis, melodifestival och film. Vem borde få pris för "daughter of the year" ?

SKRIVET: 2011-02-18, kl 19:53:08 | PUBLICERAT I:

Utgång !


Det blir nog utgång. Fortfarande lite osäkert. Jag förfestar i vilket fall som nu, blir därför lite sisådär med uppdateringen. Jag visste inte innan att den här snyggingen också ska med..

SKRIVET: 2011-02-18, kl 13:13:56 | PUBLICERAT I:

ikväll...


 +  +  +


ELLER

 +


???????????

SKRIVET: 2011-02-18, kl 12:53:54 | PUBLICERAT I:

typical !


Jag har ett problem ! Jag vill hem i lagom tid den här gången dvs INTE vid 8 på söndag, för det blir tufft att ta sig till skolan på måndag morgon utan att ha haft någon alone-time.

MEN antingen åker jag lördag eftermiddag. Men det innebär ingen tid med mami som faktiskt är ledíg imorgon.
= hon kommer bli ledsen.

Eller så tänkte jag åka på söndag morgon men  nu ser jag att biljetterna kostar runt 600 spänn ? :s Eh.. det kommer mamma inte ha råd att lägga, och jag hade inte begärt att hon skulle lägga så mycket heller... Det finns en biljett hem för ca. 300 spänn... Men gissa när jag är hemma då ? Jo... runt 8 på kvällen.

Suck !!

Så.... Hjälp mig ! Jag vill hem i tid, men inte såra mami.

SKRIVET: 2011-02-18, kl 00:15:37 | PUBLICERAT I:

ups and downs


Det händer så mycket omkring mig, mer än vad jag egentligen orkar med.
Jag borde inte vara inblandad då jag gjorde ett val och lämnade det här bakom mig.
Men det här är mitt liv, och jag har inget val. Jag försöker få fram med ord och skrift
vad det Egentligen är som händer. Men det går inte. Det är inte mina ord, inte bra beskrivet,
inte en tusendel av sanningen och jag känner mig bara så ynklig. Tänk om folk bara visste,
och kunde förstå.. Utan mina dåliga förklaringar...

SKRIVET: 2011-02-17, kl 23:33:14 | PUBLICERAT I:

hon fick ut den lilla (!) jäveln :D den sa...

img_6807 (MMS)

hon fick ut den lilla (!) jäveln :D den satt dock djupt :(

SKRIVET: 2011-02-17, kl 23:16:32 | PUBLICERAT I:

mamma plågar mig genom att försöka få ut e...

img_6807 (MMS)

mamma plågar mig genom att försöka få ut en glasbit som slunkit in i min tå under allahjärtansdag ...

SKRIVET: 2011-02-17, kl 20:33:11 | PUBLICERAT I:

virriga tanta !


jag:  mamma, du slutar halv 9 imorgon va ?
hon: neeej, jag slutar halv 8..

Jag ställer mig och lagar mat så att den är färdig till halv åtta.
Kollar hennes schema och ser att hon slutar halv nio. suck.
Hon är virrig, tantan !


& jag är hungrig. Har inte gjort mycket annat än äta idag, men jag
är ändå hungrig...

SKRIVET: 2011-02-17, kl 19:04:27 | PUBLICERAT I:

.


jag orkar inte bära på allt..

SKRIVET: 2011-02-17, kl 16:03:32 | PUBLICERAT I:

sjuk


Känner mig sjuk, igen. Blir alltid sjuk när jag har varit eller är i halmstad eller helsingborg.
Jag stressar, stressar och åter stressar och sen när jag väl slappnar av så säger det bara "bam!"
så är jag dålig. Den här gången är det inte så farligt dock, huvudvärk, halsont och förmodligen feber.
I'll survive men det suger att vara halvdålig när man har fina planer inför helgen. Vi får se hur det blir med
det...

SKRIVET: 2011-02-17, kl 16:00:30 | PUBLICERAT I:

one more to follow


Nu gjorde becks något vi alla väntat på, en blogg. Följ den här.

SKRIVET: 2011-02-17, kl 14:53:38 | PUBLICERAT I:

.



Har bakat och sedan ätit scones-frukost(nummer2), med becks. Efter det kollade vi på en gammal klassiker- crossroads. Finfin film ! Det var länge sen och killen är sååååå snygg !

"I'm not a girl
not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between

I'm not a girl
There is no need to protect me
It's time that I
Learn to face up to this on my own

I've seen so much more than you know now
So don't tell to shut my eyes
"

SKRIVET: 2011-02-17, kl 13:49:00 | PUBLICERAT I:

.


Mamma flyttpackar och hittar saker man helst vill glömma. Men jag vet att ni skrattar, såååååå varsågoda :

SKRIVET: 2011-02-17, kl 13:03:28 | PUBLICERAT I:

vem behöver pojkvän när man har världens f...

img_6807 (MMS)

vem behöver pojkvän när man har världens finaste mamma ?

SKRIVET: 2011-02-17, kl 10:46:30 | PUBLICERAT I:

morgonstund har inte alltid guld i mun



Blev väckt i två omgångar inatt utav samtal. Det gjorde absolut ingenting, det var roliga samtal och det var framförallt skönt att höra lite glädje :) Min klump i magen krympte en smula..

Vaknade med halsont imorse. Ringde mamma och hon förstod inte ett skit vad jag sa. Hes som ett as, javisst ! Nu är det lite bättre efter 3 koppar hett tea. Egentligen borde jag skynda mig lite. Jag ska duscha, baka, städa och göra en hel del andra saker inom loppet av två timmar. Men jag orkar inte riktigt ännu, mamma har ju glömt köpa cola :/

Har jag sagt att mamma&även bror lever i kartonger ? Dem ska flytta den första mars och hon jobbar non stop vilket innebär att hon har flyttpackat varje ledig dag (inte överdrivet många dagar) sen hon fick reda på att hon skulle flytta, i mitten av december. Lite jobbigt då allt är borta. Hittade ingen tandborste igår så nu är jag lagom frääääääsch i munnen.

Synes !

SKRIVET: 2011-02-17, kl 00:56:26 | PUBLICERAT I:

typiskt mig ?


Jag: Vad fan är det för fel på din granne ? han går typ som att han har fått kuk i röven !
A: Han har MS...

Inte helt okej, men tydligen typiskt mig att säga ? ..... ibland borde jag inte öppna käften !

SKRIVET: 2011-02-17, kl 00:46:16 | PUBLICERAT I:

åldersnoja, javisst !



Jag förstår att ni inte ser vad det här är.. Det är en rullator med korg som har ett limegrönt lås om sig...

N
är jag såg det så började jag skratta lite för mig själv. Jag tänkte "fy fan vad löjligt, vem fan snor en rullator? Varför behöver man låsa om sin rullator ?" och sen kände jag en släng av lättnad över att man inte behöver oroa sig om sådant.

Men nu såhär i efterhand. När jag tagit fotona, och lagt upp dem i bloggen så skäms jag lite.
Snart är vi också där. Det var inte länge sen man låste om sin cykel, som sedan ändrades till moped och nu till
en bil. Ni kanske tycker att jag går några steg i förväg och att ni inte "kommer bli med rullator"... Men faktum är att jag inte har en endaste kompis som inte har återkommande besvär med leder, knäont, ryggont eller andra smärtor. Redan. Vi har redan levt en fjäredel av våra liv, typ. & snart står vi där... och låser om våra rullatorer.
Men det som gör mig så glad är att jag kan skriva just "vi". Vi kommer vara det coolaste rullatorgänget, de är en sak som är säker ! & en annan sak som är så jävla säker är att jag minsann ska köra på något mer pimpat än ett limegrönt lås..

SKRIVET: 2011-02-17, kl 00:08:06 | PUBLICERAT I:

fick inte min vilja igenom...


...Inga bilder togs på alla tjejer denna gång heller. & imorgon bitti åker sofie (det aset) till thailand i 3 veckor. Hoppas det regnar ! Nej, jag är inte avis. Absolut inte !
Får tänka på och fokusera på att jag & en finfinbrabra vän ska åka efter att skolan har slutat. Inte till thailand men till ett annat varmt land :D

För övrigt vet jag inte vart dagen tog vägen ? Jag har ätit middag 3 gånger dock. Jag antar att jag tog igen mig efter gårdagens middag som bestod av popcorn. höhö. Men som sofie sa.. "Man blir inte direkt förvånad över att du har ätit i tre omgångar. "Vad vore emy utan mat ?"

Imorgon står scones&tea-fika med snygge becks på schemat , vid ett. Men har ingenting annat bokat. Vilket iof är rätt så skönt men den dagen lär väl fyllas ut till slut iaf ! :D Vilket egentligen är att föredra då jag annars får dåligt samvete över att jag inte har hunnit träffa alla som jag vill träffa..


SKRIVET: 2011-02-16, kl 12:17:00 | PUBLICERAT I:

...............................................................





dagens morgonfrisyr, dagens miner, dagens fejkade leende & dagens trötta ögon.
Jag är effektiv jag..

SKRIVET: 2011-02-16, kl 10:05:36 | PUBLICERAT I:

<3


Ny dag, nya tankar. Är fortfarande lite sliten efter gårdagen men är glad ändå. Idag ska jag få träffa mina älskade halmstadbitchar. Det gör mig glad ! Glad är ett litet ord, Lycklig känns mer passande. Först är det tåg&buss-resa på 4 timmar men det är det så värt <3

Uppdateringen blir på grund av detta inte tipp topp som jag hade hoppats på. Men jag har en liten tanke och förslag på att vi tjejer borde uppdatera lite bilder på oss. Så har vi tur (och om jag får som jag vill) så kommer det komma upp bilder på 6 snyggingar och mig senare.. :D

SKRIVET: 2011-02-16, kl 00:02:12 | PUBLICERAT I:

a piece of my thaughts


"känner att du är den som vi inte har problem med och det ska du ha beröm för och veta att vi uppskattar att du är den du är."

Finaste någon har skrivit till mig på länge, och det resulterar i magont och dåligt samvete ?
åhhhh, om man ändå bara ...


SKRIVET: 2011-02-15, kl 21:32:32 | PUBLICERAT I:

efterlängtat !



Premium quality, my ass. Billighets-popcorn och riktig coca cola (såklart! ) på burk. Det finns vissa saker man kan spara in pengar på, och sen finns det livsviktiga saker som bakiscola som man INTE kan spara in på.

Jag har längtat efter det här heeeeela dagen och nu ska jag unna mig det. ( okej, jag erkänner.. skulle haft det till en film och nu är det snart slut och jag har svullat det framför...... faceboook )

Nu: film !

SKRIVET: 2011-02-15, kl 20:22:28 | PUBLICERAT I:

att skriva cv är en konst, eller nåt.


Igår var sista dagen att skicka in ett cv till ett visst sommarjobb som jag skulle ansöka till. Vet ni hur mycket problem jag har haft med det ? För det första så hade jag problem med att fylla ut det så att det verkade som att jag hade gjort något vettigt med mitt liv. Men det värsta är ändå när självförtroendet inte är riktigt där det borde vara. Komma på fina egenskaper med sig själv o.s.v. Men den biten löste jag. Att sedan pussla ihop cv;t till något bra och läsbart var omöjligt för mig.

Om inte söta Zandra hjälpt mig igår, eller fia hade hjälpt mig häromdagen eller tove som också försökte litegrann hade hjälpt mig så hade jag aldrig blivit klar. Jag gav upp gång efter gång.Hela tiden... Tack för all hjälp tjejer !(!!!!!!!!) <3

SKRIVET: 2011-02-15, kl 16:33:49 | PUBLICERAT I:

sova <3


När jag gick och la mig imorse så hade jag varit vaken i närmare ett dygn. Av dem 24 timmarna så hade jag druckit alkohol i 12.. Känns inte helt okej. Jag hade kul ! Så.. Ja, det var ju värt det. Lätt !

Men min kropp skriker efter sömn. & hela jag är ett vrak eftersom att jag bara för någon natt sen kramade toalettstolen under en hel natt. Dvs inte så mycket sömn för min del, den senaste tiden. Idag/ikväll/inatt&imorgonbitti så kommer jag sova som ett as . Jag kommer sova så mycket att ni tror att jag är död. Jag kommer sova så mycket så att ni blir tvungna att komma hit för att se om jag lever.. Ni kommer bli så oroliga att ni ligger sömnlösa.. Var är emelie ? kommer ni att tänka...

Eller. Så kommer ni skita blanka fan i om jag sover.ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz.................................

jöööööst guuuuut tuuu löööövv maj seinseeee offv hjumorrr.... NOOOOOT

SKRIVET: 2011-02-15, kl 12:46:07 | PUBLICERAT I:

puss




Fler bilder kommer eventuellt upp... Surfar på min mans grannes internet så... det segar ( värre än mitt )(okej nu ljög jag ) (mytta är tydligen det nya svarta) (paranteser med) ... Vad var jag ? Hm.. Om det INTE kommer upp fler bilder så lär mannen min eller /och zandra (med blåtiran) (höhö) lägga upp. Checka där !

SKRIVET: 2011-02-15, kl 12:29:01 | PUBLICERAT I:

alla<3dag-feeeeest


Oj oj oj... Allahjärtansdag-festen spårade totalt - på ett bra sätt ! Vi höll på till sex imorse så i 12 timmar söp vi, åt upp typ all mat, dansade (!) , badade jaqutzi som är avsedd till två personer men där tryckte vi ner sex personer istället.. Ja, vad ska man säga ? Var det värt att åka tåg fram och tillbaka ? Var det värt att stressa som ett as ? Eherm.. JAAA !

Vad hände mer ? zandra blev slagen, toapapper och även tändare blev accesoarer, byxorna på killarna åkte av, tjejernas strumpbyxor likaså, och folk hoppade ut genom fönstret. En kille blev kladdad på (ehehe) . Men ja. Ni ska få se bilder ! Soooon...

KANONKVÄLL ! ( natt )

SKRIVET: 2011-02-14, kl 14:03:32 | PUBLICERAT I:

den här bilden gör mig glad dock... Engla ...

img_6807 (MMS)

den här bilden gör mig glad dock... Engla vägrade äta frukost en morgon , vad gör man då ? Man sätter henne med en iPhone , framför en film i en skön soffa. Bortskämd ? Javisst ! Åt hon frukost ?självklart ! Var iphonen siig lik efter hennes kladdig fingrar ? Nej <3

SKRIVET: 2011-02-14, kl 13:53:14 | PUBLICERAT I:

Rövtåg

Kuktåget åkte utan mig så nu kommer jag få stressa som ett rövhål. Det som gör mig mest förbannad är att jag sprang. JAG sprang. Jag springer typ aldrig och absolut inte när jag knappt har ätit. Känner mig lite lätt svimfärdig nu, bara för det. MEN förhoppningsvis är det värt det ... För ikväll är det festligheter ! Kul kul cykelhjul .

SKRIVET: 2011-02-14, kl 11:17:50 | PUBLICERAT I:

har fått fina SMS av fina vänner. Känns......

img_6807 (MMS)

har fått fina SMS av fina vänner. Känns.... Fint ! Men jag saknar min prinsessa redan ! Min lilla trollunge <3 här får ni en bild till på mig och sessan. Odjuret och skönheten typ ;) ja, i den ordningen !

SKRIVET: 2011-02-14, kl 00:33:28 | PUBLICERAT I:

.


Jag ger upp för idag. Trött som ett as. Ni vet sådär sleten som man är efter sjukdom. Addera tidig uppgång och tjo och tjim en hel dag. Yes.. !

Imorgon blir det också en tidig uppgång. Killarna har ju inte lov samma vecka som jag, så jag får krama om dem innan dem sticker till skolan. Sedan runt kvart i elva (?) så går mitt tåg mot vetlanda. Ska fira alla<3dag med ett gäng singelbrudar med vitlöksdränkt förhoppningsvis goood mat. ( hey, det går inte att misslyckas när man talar om vitlök ! ) sedan blir det party all night long med blandad kompott av singlar och par. Fun fun fun !

Nu, sova !

SKRIVET: 2011-02-13, kl 23:37:56 | PUBLICERAT I:

pöss


Efter typ väääääärldens längsta dag så ska jag försöka tagga till för att skriva ett jäkla cv. Imorgon är sista dagen att söka till ett sommarjobb nämligen och.. det skulle ju inte sitta fel att ha ett, typ. Att skriva ett cv sitter ganska fel dock då jag känner mig så... översittar-typ-aktig trots att det egentligen döljer sig en liten rädd tjej bakom dem orden som skrivs. Jag vill jag vill jag vill ! Snälla håll en tumme eller två för mig !

För övrigt så blir jag så stolt & mallig när ni skriver så gulliga saker om min syster. JAG tycker ju att hon är söt (eller egentligen världens sötaste) , men det skadar ju aldrig att höra att ni andra också tycker det ;) hehe.

Nej, cv var det !

SKRIVET: 2011-02-13, kl 17:09:28 | PUBLICERAT I:

jag typ dör av köld men engla är glad

img_6807 (MMS)

jag typ dör av köld men engla är glad

SKRIVET: 2011-02-13, kl 16:51:08 | PUBLICERAT I:

nu ska jag och min lilla Rosa prinsessa gå...

img_6807 (MMS)

nu ska jag och min lilla Rosa prinsessa gå och gunga.. Intresseklubben antecknar ?

SKRIVET: 2011-02-13, kl 10:35:42 | PUBLICERAT I:

efter den 12timmar långa magsjukan och lii...

img_6807 (MMS)

efter den 12timmar långa magsjukan och liiite sömn så befinner jag mig nu i en svettig gympasal på ytterligare en fotbollsturnering , heja filip !

SKRIVET: 2011-02-12, kl 22:15:43 | PUBLICERAT I:

läs inte om du är äckelmagad


Jag kände redan imorse hur jag mådde illa, var orolig i magen o.s.v. Men jag höll tillbaka det. Jag är världsbäst på att hålla tillbaka spya, typ. Men under fotbollen blev det bara värre och värre och till slut fick jag be pappa skjutsa hem mig. Väl hemma kramade jag toaletten några gånger, men dte var ändå inte så farligt. Så när pappa ringer och frågar ifall det är okej att engla kommer hem så säger jag ja. Dumt dumt dumt !

Hon åt chips så att stanken nådde min näsa = spy. Hon sket= spy. Hon satt på min mage= spy.. Ja , jag tror ni fattar grejen. Men det var itne det jobbigaste utan det var det att HON INTE FICK SE DET ! För som ni kanske minns så börjde hon nästan kräkas och lipa så fort hennes bröder spydde...

Efter ett tag fick pappas fru komma hem och sedan kramade jag toan ytterligare någon timme. Sov i 3 timmar, såg på melodifestivalen själv när dem andra åt pizza. Pizza som stank värre än nånting annat för övrigt ! Aldrig mer pizza ! urrrrrkkk...

Nu har jag kramat och toan en stund till och snart ska jag lägga mig. Ska upp senast halv 7 imorgon då min andra bror ska spela fotboll... hela förmiddagen. Jag tror jag kommer vara frisk imon med tanke på att mina bröder var dåliga i typ 12 timmar... Så.. ja. Trött lär jag vara. Men .. ja. Vad gör man inte för sina bröder ?

För övrigt så ska det inte bli fler inlägg om det här nu . promise !
pjss

SKRIVET: 2011-02-12, kl 15:55:37 | PUBLICERAT I:

så nådde magsjukan mig.... Men först efter...

så nådde magsjukan mig.... Men först efter att jag sett min bror kicka ASS , 2 mål eller var det 3 ? Grym var han iaf ! Men fick åka hem och krama toan ..... Jag besparar er bilder ;)

SKRIVET: 2011-02-12, kl 12:40:03 | PUBLICERAT I:

Yes yes

Strålande sol, torr mark, vindstilla och jag sitter inne och försöker hålla tillbaka spya ... Jag vägrar bli sjuk nu ! Så... Då vägrar jag inse eventuell magsjuka. Om en timma ska jag infinna mig i en sal och glo på fotboll i lite mer än 6 timmar ( om dem går så långt som till final, och det gör dem ju såklart ! ) till skillnad från mig så är mina bröders kroppar byggda av muskler och så har dem hjärnor fyllda med fotbollstänk.. Ehh , ja som sagt... Till skillnad från mig !

SKRIVET: 2011-02-11, kl 20:14:33 | PUBLICERAT I:

ett scenario som kanske har hänt, du vet inte...


Ni vet när man åker tåg. Man har perfekt syn mot en snygg kille. Brunt hår, bruna fina ögon. Sexig blick. Kanske något år äldre än du. Man får ögonkontakt och man ler mot varandra. Han har snygg kropp, perfekt ansikte. Han är så sjukt snygg. Man sneglar åt det håll han sitter rätt ofta och oftast tittar han redan på en, eller så möts ens blickar. Han är så snygg att man nästan börjar föreställa sig ett scenario där man har hett sex. Man klär av han med blicken. Hans blick är så ... genomträngande. Precis som att han ser vad man tänker. Men eftersom att ni åker ett tag så kan ni ju inte bara sitta och glo på varann hela resan. Efter en stund när man sneglar mot honom så har han tagit upp något att läsa. Själv sitter du och försöker att inte somna. För du vet hur äcklig man kan se ut när man sover tillbakalutad, dreglandes, snarkandes med helt öppen käft. Du sneglar dit med jämna mellanrum. Han sneglar tillbaka. Men du känner dig lite löjlig att du hela tiden tittar dit så du gör allt för att inte kolla dit på en bra stund. Du klarar av att hålla dina hungriga ögon borta i lite mer än tjugo minuter. tjugotvå för att vara exakt. Du tittar dit igen. Du ser att nu är han helt inne i det han läser. Det innebär att du kan titta lite längre... Men vad händer då ? Han tar upp sin hand, eller snarare ett finger. Gräver i sin ena näsborre. Får ut en härlig liten bobba, rullar ihop den med två fingrar till en liten boll och skjuter sedan iväg den. I samma stund som skjutandet så tittar han upp och blickarna möts åter igen. Denna gången ser du han inte längre med samma blick, och han ser inte heller dig med samma blick. Men varken du eller han vet vem det är som skäms mest. Situationen känns bara så extremt pinsam och du är glad att du får stiga av tåget sju minuter senare...

SKRIVET: 2011-02-11, kl 19:58:52 | PUBLICERAT I:

lite mer än en fis...


En liten "rolig" ( men mest äcklig ) incident från gårdagen:

Jag sitter i en fåtölj medan min ena bror sitter på vardagsrumsgolvet jämte mig. Under tiden min bror spyr så släpper jag en liten oskyldig fis ( ja, tjejer kan också fisa ) . Men ... Det börjar lukta något fruktansvärt illa och jag håller på att spy. Alltså, helt otrolig stank ! Ögonen tårades och spyan var inte långt ifrån.. Jag tänkte att en jävla fis inte kan lukta så jävla illa..

... Men då visade det sig att brodern min under tiden han spydde tog i så mycket att han sprutlackerade golvet.
Det var ren vätska och det tog några sekunder innan han insett vad som hände. Men jag måste säga att jag kände mig rätt lättad !



likt denna killen kunde han inte hjälpa det.....

SKRIVET: 2011-02-11, kl 19:20:22 | PUBLICERAT I:

jag och bror, för ganska så många år sedan...

img_6807 (MMS)

jag och bror, för ganska så många år sedan ...

SKRIVET: 2011-02-11, kl 12:46:56 | PUBLICERAT I:

detta är det första man ser när man kommer...

img_6807 (MMS)

detta är det första man ser när man kommer in genom dörren hemma hos min familj ... & nästan lika många står på altanen... Inte riktigt, men nästan. Är det bara jag som anar ett visst beroende ?

SKRIVET: 2011-02-11, kl 10:38:00 | PUBLICERAT I:

sommar <3



Sommar, sol, grillat, grön gräsmatta, och goa vänner <3
Denna dag var en av favoriterna förra sommaren... Mer sånt !

SKRIVET: 2011-02-10, kl 22:00:00 | PUBLICERAT I:

Update

Känner en orolig känsla i magen och kan inte riktigt sätta fingret på ifall det är illamående, sympatiskt illamående, hunger eller mättnad. Ena brodern spydde en meter ifrån mig när jag satt och åt. Fresh ! För övrigt så började engla lipa varje gång hon såg brorsorna spy. Hon började även själv försöka spy, typ sympatispy. Helt förtvivlad var hon, stackarn ! Men nu får dem åtminstone behålla vätska och det känns ju bra. Själv har jag krängt vitpepparkorn och jalapeños för att döda alla möjliga bakterier i magen. Jaja, fan vad jag tjatar om detta, inte direkt kul att läsa om. Men är på något vis lite glad för det har bannemej varit full rulle och det innebär att man inte hinner tänka på annat. Perfekt ! Tanken var egentligen att bara skriva att ungarna mår bättre men .... Ah. Vi hörs imon ! Puss

SKRIVET: 2011-02-10, kl 16:53:06 | PUBLICERAT I:

kom fram oskadd men efter en halvtimme så ...

img_6807 (MMS)

kom fram oskadd men efter en halvtimme så spydde min ena bror, strax efter spydde den andra... Nu har dem spytt några gånger var och ligger äntligen och vilar lite. Mina små hjärtan <3

SKRIVET: 2011-02-10, kl 14:01:00 | PUBLICERAT I:

xoxo


Alltså.. Det här är bilderna jag har haft som visat mitt ansikte på facebook.. Skillnad, mellan och nu ?



SKRIVET: 2011-02-10, kl 13:12:44 | PUBLICERAT I:

detta känns så typiskt mig !

img_6807 (MMS)

detta känns så typiskt mig !

SKRIVET: 2011-02-10, kl 11:28:16 | PUBLICERAT I:

såhär ser det ut i min kyl en dag som denn...

img_6807 (MMS)

såhär ser det ut i min kyl en dag som denna. Dagen då jag åker hemifrån ett tag. Men gårdagen var awesome, dagen innan är alltid det rent matmässigt. ALLT som kan tänkas bli dåligt ska ju då ta slut

SKRIVET: 2011-02-10, kl 09:54:00 | PUBLICERAT I:

en tanke som brukar slå mig ibland




Man ser bättre ut från antingen höger sida, eller vänster. Tycker jag. Kan ni ana vilken sida jag tycker är min "starka sida" ?

SKRIVET: 2011-02-10, kl 08:00:38 | PUBLICERAT I:

god morgon !


Som vanligt efteren grubbel-dag så vaknar jag upp med spända axlar, huvudvärk och ryggont. MEN för övrigt mår jag okej idag :)

Om cirkus två timmar går mitt tåg till bjuv. Eller ah... Några tågbyten och så därimellan. Men sen är jag framme. Det kommer bli full rulle för min del direkt. Ska gå från stationen och gå inom dagis för att hämta engla. Hon är alltid lite speedad när hon inser att man är där så det kommer ta på krafterna att ha henne hela eftermiddagen. Men jag gilla't. Har hunnit sakna alla syskonen trots att jag nyss var där.

Jag behöver dem nu, kan man väl kanske säga. Dem ger mig så mycket. ÅHHH ! Kärlek <3

Förövrigt har jag tidsinställt två inlägg under dagen, men fram tills måndag eller egentligen tisdag finns det stor risk för dåligt med bloggning, många mobilinlägg, sena nattinlägg, och / eller tråkiga jävla inlägg.. Ungefär som detta ;)

SKRIVET: 2011-02-10, kl 00:15:15 | PUBLICERAT I:

feelings


Det händer mycket saker runt omkring mig som jag inte kan kontrollera. Punkt. Lite komiskt att jag i förmiddags hade lite smått ångest över ett nationellt prov. Jag menar om jag får ett ig, vad gör det om hundra år ?
Denna veckan har varit "tråkiga besked"-veckan känns det lite som. Som brev på posten så har jag fått höra grejer som jag egentligen hade mått bäst av att inte veta. Dessutom så känns det som att fler och fler i ens närhet blir ledsna... Men det är i såna här lägen dem positiva tankarna ska flöööööda. Så ... Imorgon ska jag ha reloadat med en drös med positiva tankar.. Promise !

För övrigt så har jag skrivit cv & personligt brev under kvällen. Är inte klar då jag blir distraherad av tankar och liknande.. Men imorgon ska jag fullborda det. Det är det enda kravet jag har på mig själv imorgon. och att inte missa tåget, och det där om det positiva tänket, och .... ja, en jävla massa och.

Med denna negativa attityd säger jag god natt :*
Imorgon blir en bättre dag. Mycket bättre får vi hoppas !

SKRIVET: 2011-02-09, kl 20:26:03 | PUBLICERAT I:

.


fick nyss reda på en sak till , som skrämmer mig till max. fan !

SKRIVET: 2011-02-09, kl 19:39:00 | PUBLICERAT I:

vad jag ville bli när jag var liten


Ikväll är det studentfest i halmstad och jag hade mer än gärna velat vara där. Dem har temat "vad jag ville bli när jag var liten", hur kul låter inte det ?! Det tyckte jag lät som ett asbra tema tills jag kom på vad jag skulle klä ut mig till i såna fall. Jag ville nämligen bli tre olika saker när jag var liten:


1. bondmora


2.  kock

eller 3. rik ! haha ! fast var inte lika självisk då som jag är nu. Jag både minns och har fått berättat för mig ett antal gånger att när folk frågade mig vad jag ville bli när jag var stor så sa jag "RIK, så att jag kan ge pengarna till dem fattiga negerbarnenSnacka om att min mamma skämdes när jag la fram det så ;)

Bubblare:
 
amber i gladiatorerna ! HAHA !

SKRIVET: 2011-02-09, kl 18:07:19 | PUBLICERAT I:

buhuuu


Om jag fick välja hur min kväll skulle se ut så skulle den innehålla choklad, popcorn, iskall cola, sällskap och en film. Känner mig lite ensam för tillfället. Skriver "för tillfället" medvetet med tanke på att från och med imorgon så är det folk omkring mig non stop fram tills helgen vecka 8. Då är det dessutom utekväll så.. áh. Men av någon anledning så är det lite ensamt just ikväll, and I don't like that feeling !

Men nu ska jag inte gnälla ! Jag ska kolla mitt konto och se om jag inte har råd med åtminstone EN av sakerna jag är sugen på ;) hihi. Älskar att jag ska hem till både mamma & pappa och bli bortskämd med både godsaker och lite... "småpengar" . :D

SKRIVET: 2011-02-09, kl 15:59:37 | PUBLICERAT I:

energi, TACK !


Med 19% kvar på mobilen ska jag nu gå ut i den lilla sol som är kvar. Hade tänkt mig en fin promenad som ger energi. Hoppas på att den ger det med ! Puss på er !

SKRIVET: 2011-02-09, kl 13:36:53 | PUBLICERAT I:

soooooool !


Har precis kränkt i mig hur mycket mat som helst. Jag var så sjukt hungrig och nu 3 portioner senare med god mat som fläskifile, tzatiziki och hemmagjora pommes, så känner jag ett släng av illamående. Dessutom så satte jag coca cola i halsen så halsen gör lite ont.. :/

För övrigt så skiner solen idag, och jag är lycklig trots misslyckandet med NP i engelskan. Jag vill ut och gå i solen. Så det blir det nog, med eller utan sällskap. Hoppas dock på sällskap ! :)

Det var allt för nu. Puss

SKRIVET: 2011-02-09, kl 10:46:00 | PUBLICERAT I:

fredagens outfit




Jag gnäller jämt på att korthåriga inte kan variera frisyr. Men ... Tydligen så kan vi det !
Inte lika mycket som långhåriga, såklart. Men vi kan ! I fredags drog jag över allt hår på ena sidan
och satte upp lite klämmor på den sidan som var "hårlös". Sedan använde jag något som jag aldrig gjort någonsin. Jag använde ett stort örhänge ! Men bara på den sidan som var utan hår, :)

Jag vet inte varför men jag gilla't. Kanske bara p.g.a att jag slipper den gamla vanliga looken.
Som jag har dag ut och dag in....




SKRIVET: 2011-02-09, kl 07:36:15 | PUBLICERAT I:

NP


Om en timme ska jag sitta och skriva nationella prov, i engelska b. Grejen är att jag vet inte ens ifall det är "riktigt" eller ifall det är "på låtsas"... SÅ dåligt lyssnar jag på läraren. Eller egentligen alla lärare. Jag är så trött på såna här jobbiga långdragna uppgifter !!

Borde egentligen inte klaga på att jag är trött. Men det är jag. Riktigt trött. Har dock sovit nästan 7 timmar i sträck men jag är helt slut iaf . Konstigt !

Bara för att jag är så tråkig så kommer här en bild från i fredags ! :

SKRIVET: 2011-02-08, kl 19:35:33 | PUBLICERAT I:

har städat (i stort sett) non stop i 4 tim...

har städat (i stort sett) non stop i 4 timmar nu. Är jag klar ? Långt ifrån ! Är bananis-flugorna borta ? Nej ! ..... Bryr jag mig ? Nej ! För vet ni varför ? Tre fina tjejer ( eller två fina tjejer och min fina man för att vara exakt ) kommer vilken minut som helst & då ska vi äta kladdis :D

SKRIVET: 2011-02-08, kl 14:19:27 | PUBLICERAT I:

min man

Sitter och väntar på min man för att kanske kanske fika. Min frukost var fika, min kvällsmat kommer vara fika så varför inte köra hela vägen ut och fika till lunch ? Men grejen är att pussyn har "kommit igång" och vill kanske inte fika. Fast det är rätt underhållande att titta på henne när hon "är igång" för hon pratar med sig själv och varvar sedan de med att viska för sig själv. Yes, she's normal !
Nu frågar hon ifall vi ska gråta och ta på varann lite grann ? got to go !!!!

SKRIVET: 2011-02-08, kl 11:31:33 | PUBLICERAT I:

studentflak ?!




På denna bilden är det 3 personer mer än vad det är i vår klass. Vi är ju endast 6 elever.
Om bara någon månad (!) så ska våran lilla klass ta studenten och vi behöver tips och hjälp om vad
vi kan åka på !!

Vi vill sticka ut, vara lite udda, synas, höras, och folk ska fan komma ihåg mp08 !!!
Give us some advice, people !!

Vi vill ha mååååååånga förslag !!!

SKRIVET: 2011-02-08, kl 11:25:31 | PUBLICERAT I:

bananflugor




Jag har råkat ut för bananflugor. Inte okej. Jag vet inte vad dem kommer ifrån men jag vet att folk i min närhet som brukar ha ett rent hem ibland har problem med det.. Så det behöver ju inte vara "skitigt" för att få dem. Vill bara klargöra de :P

..... Men igår testade jag två olika saker för att få bort dem jävlarna. Hälla kokande vatten i vasken så att "äggen" som ligger i rören försvinner. Men även hälla rödvin i glas... Vi får se hur det är när jag kommer hem igen..

SKRIVET: 2011-02-08, kl 09:10:36 | PUBLICERAT I:

god morning


Somnade mycket sent och dessutom till ett öppet fönster. Jag kan inte sova om inte mina fötter är kalla när jag ska somna. Det går inte ! Öppnade därför fönstret och hade tänkt stänga det innan jag somnade. Men istället vaknade jag idag när det var endast några plusgrader i rummet, med smärta i nacke och axlar. Men jag är oavsett vad mycket gladare idag !

Nu ska jag gå och intervjua en tanta till radion, or else tove will kill me !

Pöss

SKRIVET: 2011-02-07, kl 22:57:33 | PUBLICERAT I:

!


Jag trodde grannarna hade separerat - men the screamer is back så obviously not.

SKRIVET: 2011-02-07, kl 22:55:23 | PUBLICERAT I:

med risk för att verka "onormal"




Är det bara jag som får för mig att googla ord när jag har tråkigt ?

SKRIVET: 2011-02-07, kl 20:25:16 | PUBLICERAT I:

E


Hela dagen har gått i vågor. Minst sagt. Så nu ska jag belöna mig för att jag har orkat med denna dumma dag och titta på film. Sen så lär man väl ligga vaken ett tag...

Ser fram emot morgondagen då det vankas sällskap & kladdkaka. Me Like  !

SKRIVET: 2011-02-07, kl 16:01:32 | PUBLICERAT I:

en liten "ursäkt"


Okej okej. Uppdateringen får suga ett tag till.. Jag behöver lite struktur och framförallt ordning i mitt liv.
Sååå.. Måste städa !!!!! Det äckliga hemmet ska lukta så gott, så gott. Det ska vara kliniskt rent. Det ska vara ..

VÄNTA LITE HÄR NUU !

Let's be real..
Min dammsugare suger (obviously ! ) jävligt dåligt. Det skulle t.o.m bli renare om min hand fick agera sopborste.. Men jag ska få det så rent som det bara är möjligt trots min sugande (höhö!) dammsugare.

SKRIVET: 2011-02-07, kl 12:06:35 | PUBLICERAT I:

.


Efter ett dåligt prov så fick man ett dåligt besked. Eller antagande. Eller vad fan man nu ska kalla det.
Good to know dock att hur mycket man än försöker fly ifrån saker så hinner det ändå ALLTID ikapp en.

SKRIVET: 2011-02-07, kl 10:00:55 | PUBLICERAT I:

okej, ångesten is back !!!! Helvetes jävla...

okej, ångesten is back !!!! Helvetes jävla skit !!! Kommer inte ihåg ett PISS ! Jag kommer få ig !! Usch ! Jag suger !!!! Ångest !!!!!

SKRIVET: 2011-02-07, kl 09:57:00 | PUBLICERAT I:

minen


Jag säger ju att minen åker fram varje gång jag har en skvätt alkohol i kroppen. Denna bild är ifrån 3:3t.



Fia och jag :)

Bild lånad av henne ;)

SKRIVET: 2011-02-07, kl 07:56:40 | PUBLICERAT I:

bajs


Fick en släng av prestationsångest igår. Hm, vad hände med att känna att man nöjer sig med G-VG ? Antar att det har med sista terminen att göra. Men jag vet ju innerst inne att jag driver mig själv till botten om jag ska må så dåligt inför varje prov, varje inlämning & varje uppgift vi har i skolan. Så nu får jag fan sluta upp med det !

Jag läste igenom nästan alla sidor igårkväll. Sedan sov jag. Nu har jag pluggat en stund här på morgonen. & jag kan det som jag läste om igår... Men de sista 10 sidorna som jag tänkte att jag skulle lära mig idag, går verkligen inte in. Men det är lugnt. Helt okej. eller ?

SKRIVET: 2011-02-06, kl 17:33:45 | PUBLICERAT I:

blörk


Imorgon har jag ett stort prov (kan avgöra mitt betyg i detta ämne eftersom att jag pendlar mellan två ). Jag har även ett hem som är under all kritik. Eller inte egentligen. Men det känns så innan man har tagit tag i det... Men jag är så jävla trött !

NU ska jag städa fram tills klockan 8. För man kan ju inte missa solsidan. När det är slut så ska jag läsa igenom sidorna till provet.. Sen ska jag sova. Jag struntar i att jag går till sängs vid 9, för ... ni vet ju vid det här laget att jag kommer gå upp tiidigt för att plugga. Yes, så får det bli ! Hoppas eran söndagskväll är roligare ;)

Söndagsförmiddagen var dock AWESOME !

SKRIVET: 2011-02-06, kl 13:44:09 | PUBLICERAT I:

.



Saga - typ världens finaste hund ?

fru och man - typ världens finaste par ? xD xD

SKRIVET: 2011-02-06, kl 10:15:22 | PUBLICERAT I:

okej, det syns inte på bilden men WOW , vi...

img_6807 (MMS)

okej, det syns inte på bilden men WOW , vilken frukost !!!!!   det är allt från 3 sorters flingor till ägg till olika juicer till riskakor till två sorters kaviar till skorpor ... Jaaa och det är inte allt. & ändå ställer mannen frågan "vill du ha bacon också ?!" ehrm .. Nej tack jag tror jag kommer bli mätt ;)

SKRIVET: 2011-02-05, kl 21:33:24 | PUBLICERAT I:

min man har för omväxlings skull lagat mat...

img_6807 (MMS)

min man har för omväxlings skull lagat mat till sin fruuuuu ... Gillas starkt och någon kommer get laid tonight ;) höhö ! ( potatis rgengjord sås och .... Håll i er.... Biffar med Philadelphiaost (vitlök) i mitten av dem , känns som att det inte kan bli mycket bättre ???? )

SKRIVET: 2011-02-05, kl 17:46:13 | PUBLICERAT I:

inte så duktig som jag trodde


Jag har rensat min gaderob så nu får jackorna plats igen ! :D Jag har även diskat all disk och städat bort alla spår från gårdagen. Det tar längre tid än vad man tror vilket innebär tt jag inte har hunnit så mycket längre .. :/

Men ska avsluta allt imorgon för nu sticker jag hem till min man och myser ;)

Men sofia, jag hoppas att ditt erbjudande om kladdkaka gäller trots att jag inte är klar .. (a)
Typ fika hos mig i början av veckan ? vi vanliga ? zandra min man fia och jag :D Låter inte det awesome ?!?! 

SKRIVET: 2011-02-05, kl 13:30:23 | PUBLICERAT I:

dagens planer


Nu: dricka cola och titta på mean girls.

& sen ......

STORSTÄDA !!! Nu är det fan dags alltså. Det är inte längre okej att jag inte har ett ställe där jag kan hänga upp jackor bara för att jag har fullt med annan skit där. Det är inte längre okej att det är halvsunkigt eller i vissa delar helsunkigt i denna lägenhet. Nej, här ska det dammsugas under säng, mattor och om jag orkar flytta soffan även där. Det ska putsas speglar och det ska torkas golv. Det ska rensas i gaderober och absolut rensas och ställas iordning i alla skåp. Det ska ske ! Punkt.

SKRIVET: 2011-02-05, kl 13:24:50 | PUBLICERAT I:

gårdagen


Huvudvärken försvann med hjälp av lite håkan, när jag fokuserade tankarna på annat och när tovelina kom. Vi fixade oss. Blandade "saft" och stack till Steffieboy som satt i kyrkan. Efter radiosändningen så stack vi 3 plus Zandra hem till mig på "förfest". Kändes lite konstigt att sitta och snacka lugnt endast 4 pers när vi dem senaste helgerna har haft .... ganska vilda förfester.. Men det var trevligt ! Mot slutet kom två tjejer till .. Efter ett tag så stack zandra och vi andra drog till 3:3t..

3:3 aka studentfesten var väl inte riktigt som jag hade väntat mig. Det var absolut kul, men inte upp till förväntningarna.. Spenderade liiite för mycket pengar och gjorde bort mig några gånger. Men skitsamma, jag bjuder på de :) ! Jag kommer oavsett vad gå på resterande 3:3 för man vill ju inte "missa något". Sedan gick jag och min man hem och åt mat i 3 omgångar innan vi däckade i min säng. Eller .. tove däckade i min säng och jag låg upptryckt mot väggen, men det funkar det också ;)

Kort sagt: Kanske inte den roligaste utekvällen man har haft, men det var ändå kul !
Bilder kommer när steff lägger ut dem ;)

SKRIVET: 2011-02-04, kl 18:08:00 | PUBLICERAT I:

God is with us

God is with us every day.... ELLER ?
Oavsett vad så ska jag nu supa skallen i bitar , men före det så ska vi sända radio från.. just det, kyrkan !
PUSS på er!

SKRIVET: 2011-02-04, kl 14:51:33 | PUBLICERAT I:

!


Ber om ursäkt för dåligt uppdaterande. Men dte får vara lite så idag. Har varit iväg och köpt lite cola och även negerbollar. Asgott ! Huvudvärken är fortfarande kvar, men det tar någon timme innan den försvinner ( om nu colan var problemet ).

Denna dag kommer det nog bli lite segt med uppdateeringar , tyvärr. Eller, ni lider nog inte ;)
Men imorgon kör jag på som vanligt om huvudvärken är väck dvs.. :)



SKRIVET: 2011-02-04, kl 14:01:55 | PUBLICERAT I:

Headache from hell

Om ni undrar vad jag är så ligger jag i sängen och självdör lite (ganska mycket) . Vaknade med en huvudvärk imorse som bara blir värre och värre. Inte okej ! Självklart har jag inga tabletter hemma heller... Börjar dock tro att Cola är den medicin jag egentligen behöver. Det går ju så fort, så är man beroende igen. Oavsett vad så dunkar huvudet nåt så fruktansvärt att jag har legat i 25 minuter och försökt peppa mig till att gå upp.... Det jobbiga är att om inte denna äckligt jobbiga värk försvinner så missar jag den första 3:3n !!!! Åhh :( & jag antar att 3:3 är obekant för speciellt halmstadtjejerna men det är exakt samma sak som studentfest. Jaha, nu ska jag återgå till självdöendwt... Pöss

SKRIVET: 2011-02-03, kl 22:45:33 | PUBLICERAT I:

just nu






Innan dess så har vi gjort semlor, ätit semlor, åkt och lämnat en inflyttningspresent till caroline, hämtat en film hos zandra, tittat på filmen i rymden finns inga känslor. Sevärd ! Så fin så fin ! Nu leker dem "minuten" eller ja, dem gör utmaningar som dem gör i programmet "minuten". Riktigt kul att titta på !

SKRIVET: 2011-02-03, kl 18:29:40 | PUBLICERAT I:

mums !

img_6807 (MMS)

mums !

SKRIVET: 2011-02-03, kl 13:26:23 | PUBLICERAT I:

dör lite av hunger !!! Är så hungrig så at...

dör lite av hunger !!! Är så hungrig så att jag nästan hade kunnat äta upp min bok... Sitter på en tråkig svenskalekton. En lektion jag längtade till eftersom att vi ska få våra resultat ifrån nationella... Men nej nej... Nu ska vi tydligen inte få det förrän i slutet av lektionen . Åhhhhhh ! Nu.dör.jag.av.hunger !!! & rastlösheten ..

SKRIVET: 2011-02-03, kl 07:51:54 | PUBLICERAT I:

failure


Kommer faila stort på NK-provet idag. & jag bryr mig faktiskt inte sådär överdrivet mycket. Jag kommer faila inom projektarbete och inom multimedia också. DET bryr jag mig om. Jag har redan failat när det gäller coca colan. Vaknade, insåg att jag inte hade "plugg-cola" hemma och ville bara dö en stund = beroende igen. Man kan väl säga att jag har fått ett till mellannamn. Emy fat failure johansson. Great !

SKRIVET: 2011-02-02, kl 21:16:50 | PUBLICERAT I:

kör på tidig natt idag. Har varit en rikti...

kör på tidig natt idag. Har varit en riktig grubblar-eftermiddag och det tar på krafterna. Dessutom har vi prov imorgon och ni vet vad det innebär ? Gå upp tidiiiiiigt och plugga. Gillar min studieteknik ;) ..... Har jag städat idag ?svar nej ! Jag är så jävla duktig !!! Men nu blir det först ett avsnitt av vänner och sen lite grubblande innan John blund övertar tänkandet till drömmarnas värld. Whatever. God natt på er !

SKRIVET: 2011-02-02, kl 20:26:26 | PUBLICERAT I:

WTF ?!?!

 
Kom ni ihåg den dagen då jag & tove fikade i bilen ? Den 19 januari.



& sedan var lite halvkriminella / busiga som skräpade ner aka lämnade de två plastskålarna och skedarna på marken..



Idag gick jag förbi "brottsplatsen" , gissa vad jag får syn på då :



.....DE TVÅ SKEDARNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



& nu undrar jag .... och jag ställer frågan här utifall "tjuvarna" läser.. ( you never know )
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MINA SKEDAR ?!?! ... Du kunde ta mina plastskålar ala 2 krona styck (?) men mina
vackra glänsande skedar duger inte ?!?!?! ATT DU INTE SKÄMS ?!?!

SKRIVET: 2011-02-02, kl 15:33:00 | PUBLICERAT I:

min nya fotomin !

Här bad jag om en ny fotomin. Jag har nu dock löst problemet själv. Nya fotominen är hittad !
No lip - just teeth kallar jag den. And stirrande ögon. Asfint ju !



Dessutom funkar den från olika vinklar. Det är ju ett måste !



Men det bästa med hela minen är att den går att kombineras med oldies så som peace.. Perfekt !

SKRIVET: 2011-02-02, kl 13:16:33 | PUBLICERAT I:

centralskolan


När man inte är riktigt på humör så kan man ju alltid kolla lite på centralskolan ;D

del 1, del 2, del 3

SKRIVET: 2011-02-02, kl 12:49:34 | PUBLICERAT I:

nu är tårtan slut :(

img_6807 (MMS)

nu är tårtan slut :(

SKRIVET: 2011-02-02, kl 10:13:16 | PUBLICERAT I:

no words




Åh, sitta i gräset med en blå himmel bakom sig. Saknar !
Längtar lite till i sommar, då jag kommer få träffa alla mina halmstadbrudar och hitta på massor
av skoj. Jag ska även försöka få med min man till att se det fina i halmstad..

Världens finaste haj är det på bilderna !

SKRIVET: 2011-02-02, kl 07:29:45 | PUBLICERAT I:

ett till ointressant inlägg !


Varit vaken sen 5. Har försökt skriva ett inlägg om varför i över en halvtimme nu men hur jag än vrider och vänder på det så blir inlägget lika tråkigt som verkligheten. Man försöker göra det till en kul grej men det var flopp hela tiden.

Dagen kommer antagligen gå i slow motion idag. Har engelska, då jag för första gången ska säga sanningen till läraren varför jag inte har gjort läxan. Det kommer bli... intressant. Efter det så är det mentorstid som vi idag INTE får glömma som förra veckan. Efter det väntar en lång rast och sedan avslutas skoldagen med multimedia.

Sedan börjar det jobbiga. Jag ska städa. Nej nej, inte städa "städa" utan städa STÄDA. Big difference ! ..... Gaderoben (eller som bx säger; gadroven) där ytterkläder egentligen ska hänga har allt för länge fått agera soprum. Inte okej !

SKRIVET: 2011-02-01, kl 23:03:43 | PUBLICERAT I:

inte okej !


Det är inte okej att jag kände hur det verkligen stramade åt i röven när jag gick en promenad nyss. Alltså en promenad i vanlig jävla takt och jag känner att jag kanske eventuellt kommer få träningsvärk... INTE OKEJ !

Det är inte heller okej att för första gången på lääänge se sig själv halvnaken i spegeln.. Snacka om chock ! Vad fan hände ? Haha ! Nej, nu kan det fan bara bli bättre !!!!

....Eller ?


( p.s kommer inte överge min mat, mina tårtor eller andra godsaker. Ska bara röra lite mer på mig. ds )

SKRIVET: 2011-02-01, kl 21:45:53 | PUBLICERAT I:

en bra eftermiddag !


Min eftermiddag har spenderats med Zandra och senare kom även Fia.. Jag och zandra började med att handla till middagen. Vi skulle egentligen bara ha fikat men kom på att vi kanske borde äta mat också. Eftersom att willys utbud på fika inte var sådär överdrivet stort så handlade vi istället ingridienser till en smarrig tårta. En tårta som vi improviserade ihop. Det blev gott ! Good teamwork typ :D

Efter att ha handlat och gjort tårtan så blev det matlagning. Det serverades bränt, torrt ris och vääääldigt salt kyckling tillsammans med en halvdassig tomat och currysås (som faktiskt var lyckad!) (pås-sås is the shit!).
Sedan flög någon timme eller två iväg och efter det kom fia som sagt lagom till tårtan skulle ätas. Vi såg dock till att det fanns en bit kvar så att tove som för övrigt var saknad skulle få en bit imorgon. Måste ju föda min man också ;)

Sedan satt vi och jäste ett tag och efter att ha kollat på en klockren video på min sega dator så tackade dem för sig och åkte hemåt. Tack för en väldigt bra eftermiddag ! På torsdag blir det "repris" fast med mannen med, och "semlor" istället för tårta.

SKRIVET: 2011-02-01, kl 17:54:48 | PUBLICERAT I:

TÅRTA <3 ....jag & zandra har bakat ;)

img_6807 (MMS)

TÅRTA <3 ....jag & zandra har bakat ;)

SKRIVET: 2011-02-01, kl 14:41:00 | PUBLICERAT I:

skönheten och odjuret

Man kommer till skolan. Ser ut som skit och känner sig som skit. Så vill ens manboy att man ska ta foto med
henne när hon är fräsch och iordning-gjord. Vad gör man då ?
Jo, man sätter upp en tofs på huvudet, man drar en ful min och låtsas som att man är skitsnygg !
Detta är inte enda bilden vi tog, om man säger så.. Ni vet var man ska gå in för att se fler.. ;)
Fick mig iaf några skratt, och de är ju huvudsaken ? :D

SKRIVET: 2011-02-01, kl 13:10:18 | PUBLICERAT I:

för vi ska ta studenten !!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2011-02-01, kl 10:24:00 | PUBLICERAT I:

dagens friss




Nej, jag kan inte fixa detta med lite vatten ;)

..... gillar att det ser ut som att min kropp är helt jävla oproptionerlig också. Fett hett !

SKRIVET: 2011-02-01, kl 09:48:26 | PUBLICERAT I:

.


jag vaknade med en liten klump i magen och den bara växer.. Ser ut som skit idag och mår skit. Är orolig över något jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag hoppas dagen blir bättre..

SKRIVET: 2011-02-01, kl 08:35:00 | PUBLICERAT I:

187


187 inlägg skrev jag under januari månad. Fattar ni hur många det är ? Det är cirka sex inlägg om dagen. Sinnes !
Att blogga har blivit en hobby. Jag älskar när jag väl får kommentarer, respons på det jag skriver. Det är inte särskilt ofta som jag får det, men när det händer så är det guld värt. Som mest har jag haft 37 läsare.. (!) och som minst 15.. Mitt mål är ju att ha 50 vid årets slut och det känns inte helt omöjligt :)

Januari var en bra månad. Det blev en del utgångar och nytt bra folk, blandat med dem "gamla" favoriterna. Mitt nyårslöfte har jag jobbat på stenhårt, och jag har kommit en bit men har fortfarande en lååååång väg kvar. Under januari månad så har jag lagt mina promenader ganska så mycket åt sidan, och träningen som jag skulle ha kommit igång med, hamnade tyvärr åt sidan.

Jag funderar dock på att börja med dagliga promenader nu i 20 dagar. & sedan börja gymma den 20e ? Är du på tove ? Börja lite långsamt och sedan kämpa på ! Alkoholen har lagt sig väldigt osmickrande på min kropp denna månad, och då ska vi inte ens nämna bakismaten.. höhö. Ni kan nog få en före&efter-bild på min kropp, OM det blir någon skillnad... & om jag ens hinner börja ;)