SKRIVET: 2011-04-30, kl 22:17:01 | PUBLICERAT I: mitt liv

Helgerna går för fort !

Helgerna springer iväg och speciellt denna... Har köpt mina balskor (skönt!) så det innebär att det inte är mycket kvar nu ( "bara" hår,smink,väska,naglar, studentklänning + skor )

SKRIVET: 2011-04-29, kl 22:04:34 | PUBLICERAT I: mitt liv

det senaste 1½ dygnet


Snacka om att det har hänt grejer..

Projektarbetets dag var jättestressigt fram tills vi skulle redovisa det. Sen flöt det bara på. Folk frågar: Gick det bra ? men jag vet inte riktigt vad man ska svara på det? Det gick väl.?????

Min mamma och min lillkusin kom även dit så så fort det hade slutat så tog vi bilen till halmstad. Var framme halv 1 på natten och med tanke på att jag endast hade sovit 2 timmar under natten före så var jag rätt slut. Ställde klockan på åtta imorse då jag visste att dagen skulle bli stressig.

Dagen har gått riktigt fort ! Jag, mamma och bror åt en superfrukost med frallor, olika sorters röror och hur mycket pålägg som helst. Supermysigt var det ! Sen kom mormor på besök och efter en halvtimme med henne (älskade älskade mormor!) så blev jag upphämtad av min fina vän Hajen. Vi drog hem till bobban och drog till stan. I stan inhandlades det vårskor (finally!) och en klocka (.... ehum, onödigt köp, indeeed !) (but I love it)

Sen köpte vi glass och drog hem till mig. Sofie kom förbi och vi satte oss i solen och käkade vår glass. Det var inte mycket tid jag fick till (hälften av) mina älskade tjejer, men det var det enda som behövdes <3 Jag är mycket glad nu ! :D Sen så saknade jag såklart dem andra tre !

Sen körde hajen mig och bror till bussen och nu är jag i helsingborg. Mycket flängande denna helgen !!
Vad jag gör här kan jag skriva imorgon ! ;)
Puss

SKRIVET: 2011-04-28, kl 08:20:12 | PUBLICERAT I: mitt liv

hey hoe, let's go !



Projektarbetets dag. Det är nu det gäller !
Wish me good luck !!!!!!

SKRIVET: 2011-04-28, kl 03:57:35 | PUBLICERAT I: mitt liv

den där ...


 Jag var riktigt trött vid 9-tiden. Då kom fia och vi skulle plugga. Hon pluggade på jättebra (pratandes mestadels med sig själv) medan jag satt och skrev om samma meningar, om och om igen.

Vad jag har gjort fram tills nu ? I stort sett ingenting.
Ni vet att när jag gör något stort arbete, så får jag en fruktansvärd prestationsångest. Det ska helst vara helt felfritt och perfekt. Det blir det aldrig. För varje gång gör jag samma misstag som jag har gjort nu. Skriver, suddar ut och... stirrar på en tom skärm. Tiden tickar och jag bara stirrar. Har tagit tre pauser sen nio. En för att äta med fia, en för att spana in fb (10 min) och en för att betala en superviktig räkning. Annars ? Stirrat !! Sen får jag alltid samma panik i slutet och slarvar ihop något som är sämre än det jag skrev från början...

Är jag väl medveten om att jag gör samma misstag som jag alltid gör ? Yes ! Tycker jag synd om mig själv ? Nej, jag blir bara irriterad. Hatar mig själv lite i smyg också. Är en natts sömn, min hälsa och mående värt ett lite högre betyg än G ? Nej, egentligen inte. Varför gör jag såhär VARENDA gång då ? Ingen aning..

Men nu ska jag återgå till mitt stirrande, skrivande, suddande och stirrande igen fram tills klockan 5. Där har ni min gräns. Efter det ska jag sova 2 timmar för att sedan kicka igång en tolv timmar lång skoldag.

 Bild ett - Glad tjej tidigare idag ovetandes om att mitt projekt skulle faila totalt i kopieringsmaskinen några minuter efter att bilden tagits.....Bild två - nyss, fem i fyra på morgonen. Sleten, pluggfrisyren, och irriterad på sig själv. ( Liiiiiite sämre kvalitet på bilden också ;) )

SKRIVET: 2011-04-27, kl 23:59:18 | PUBLICERAT I: mitt liv

hej hej !



Såhär glad är jag när jag skriver projektrapport, ehehehe.

SKRIVET: 2011-04-26, kl 22:18:32 | PUBLICERAT I: mitt liv

tack, jag älskar dig !

SKRIVET: 2011-04-26, kl 19:18:34 | PUBLICERAT I: mitt liv

*


Har en dålig dag. Igen. Det händer allt för ofta numera och jag vet inte varför.

SKRIVET: 2011-04-26, kl 14:44:19 | PUBLICERAT I: mitt liv

dumma dumma dig !

När man har soleksem så ska man undvika att bära svarta (mörka) kläder. HAH ! In your face, solen :
Ja, jag är fortfarande sur över soleksemet. Okej ?

SKRIVET: 2011-04-25, kl 15:45:04 | PUBLICERAT I: mitt liv

kuk !


jag är på riktigt ledsen. Vet ni vad ? Jag har fått SOLEKSEM ! Jag har aldrig någonsin haft det förut, men jag antar att jag har pressat min hud lite väl hårt dem senaste dagarna. Jag vill så gärna vara lika brun som "alla andra" och framför allt brun nu till balen. Men nu har jag fullt med röda prickar som kliar så in i ... Fan ! ( kul att man direkt tänker på reklamen "låt inte röda prickar förstöra stämningen" ) ( NEJ, jag vet inte samma sorts röda prickar.... MEN ÄNDÅ ! ) Helvetes rövhål också !

SKRIVET: 2011-04-25, kl 08:32:48 | PUBLICERAT I: mitt liv

Babbel

Ligger i sängen och är lite smått hungrig. Mitt ansikte gör ont, jag har bränt mig i solen.. nice ! Har jag någon solskyddsfaktor hemma ? Nej. Kommer jag köpa någon ? Nej . Kommer jag sola ändå ? Eh JAA ! Kommer ju inte kunna sola på flera dagar sen... För imorgon är det tillbaka till allvaret. 2 dagar med hårt (!) slit väntar. ( göra klart pa) För att sedan visa upp resultatet ( min dumma kokbok ). Så efter denna veckan blir jag en bättre och roligare bloggare. Promise, ehe.

SKRIVET: 2011-04-24, kl 22:02:39 | PUBLICERAT I: mitt liv

?


Vad gör man om man inte tycker om den man var , men inte heller tycker om den man har blivit ?

/ söndagsgrubblaren

SKRIVET: 2011-04-24, kl 17:22:24 | PUBLICERAT I: mitt liv

så kan en söndag se ut


Tja tja bloggen !

Gårdagen var inte så kul som jag hade ställt in mig på att det skulle bli. Njae, lite av en besvikelse faktiskt. Men det var helt okej. :) Förfestade som sagt med grannen, stötte på våra andra grannar när vi skulle gå ut, hade lite problem emd att komma in (ehehe) och sedan flöt kvällen på typ :)

Dagen har bestått av en tvåtimmars promenad med grannen, i solen. Så hej hej bonnabränna ! Ehehe. Inte så snyggt, men what a heck, I can pull it of.. ( or can !?)¨. Sen har jag solat en stund men det var lite jobbigt idag, om vi ska vara helt ärliga. Imorgon ska jag dock försöka pressa pressa pressa. Hatar att jag alltid är blekast numera. Suger ! Jag försöker iaf :D

Oj, nu babblade jag på om ingenting, nice. Det är vad jag är bäst på !

SKRIVET: 2011-04-23, kl 18:52:57 | PUBLICERAT I: mitt liv

som det kan gå mellan pattar och lår


Påskafton= Utgång. Har under två tillfällen solat tsm med grannen och ska nu upp på förfest där. Kul att bonda med grannarna x) ... Efter lite vin och så så ska jag möta upp tove, fia och dem andra för utgång på hotellet. Yeah !

Don't wait up !

SKRIVET: 2011-04-23, kl 11:48:37 | PUBLICERAT I: mitt liv

en lördagsförmiddag


Vaknade strax efter 8 imorse över att en rostig volvo stod utanför och spelade äkta fjortisdunk på högsta volym. Great ! Kunde inte vaknat på ett bättre sätt ;) Har efter det fixat med mina fucking kläder hela förmiddagen men även kollat ett par avsnitt av OTH. Ätit godis i mängder också såklart.. Har bestämt mig för att inte få dåligt samvete, det är ju trots allt både påsk och lov. Nästa vecka, då jävlar ;)

Huvudvärken är nästan borta och magvärken är borta. Skönt ! Måste ju vara pigg och alert inför kvällen, typ. Så nu ska jag gå ut i solen och bli brun (????) (will I ever get brown????) , tar med mig 2 liter vatten så att huvudvärken inte blir min vän igen. Puss puss

SKRIVET: 2011-04-22, kl 16:49:38 | PUBLICERAT I: mitt liv

...


JAG ÄLSKAR SOLEN ! Men solen älskar inte mig ! Har fått världens huvudvärk och magont efter denna underbara dag. Men jag ska inte hänga läpp för det.. Nu: one three hill, nötter och coca cola.

SKRIVET: 2011-04-22, kl 15:18:07 | PUBLICERAT I: mitt liv

vem behöver killar ?



HAHAHAHHA, dog när jag såg den här på annicas blogg. Ett par åker en karusell och tjejen kommer. HON KOMMER !!! Så jävla klockrent slut med " peter, the orgasms I have with you are good but this was really crazy"

SKRIVET: 2011-04-22, kl 11:17:28 | PUBLICERAT I: mitt liv

OBS !

Nedanstående inlägg skickade jag kvart i sex imorse....

SKRIVET: 2011-04-22, kl 10:31:10 | PUBLICERAT I:

älskar att man gick upp för att gymma och ...

img_6807 (MMS)

älskar att man gick upp för att gymma och möts av det här :

SKRIVET: 2011-04-21, kl 22:31:15 | PUBLICERAT I: mitt liv

:*



Mina älskade tjejer som ringde idag bara för att säga att dem saknar och älskar mig.
Jag kärlekar er !

SKRIVET: 2011-04-21, kl 21:18:31 | PUBLICERAT I: mitt liv

.


Idag har jag solat
men sedan skrubbat av mig allt i duschen eftersom att jag hade gammal gammal BUS kvar...

Jag har även ätit massa .... "skit".
och knappt rört på mig....

Jag har dragit fram massa grejer
men absolut inte plockat bort efter mig...

Ja, och nu sitter jag här. Mår dåligt i den röra jag har bildat och mår dåligt av att jag inte har tränat någonting alls den här veckan !! Fan ! Jag vill upp tidigt imorgon och träna och jag vill också städa, men jag orkar inte. Svintrött. Eller snarare sliten känner jag mig. Hm...

Jaja, ska inte klaga. Solen har varit framme och jag älskar det ! Hoppas på lika fint väder imon !
Dessutom så har jag fått ett par samtal som har gjort mig glad :D

SKRIVET: 2011-04-21, kl 17:17:32 | PUBLICERAT I: mitt liv

en påskpresent..



Världens bästa mamma skickade upp en påskpresent till mig.



Lite underkläder ....


& massor med godis. Bilden visar inte allt :/ Men jag fick två stora chokladkaniner, 2 stycken 8-pack nötcremé. Ett sånt köpepåskägg, en påse med massa små kycklingar med likadan choklad i som i kaninerna. Plus två påsar med suuuuurt godis, som jag älskar så mycket. Hihihihihihi.

Min mamma är bara för bra <3

SKRIVET: 2011-04-21, kl 17:06:05 | PUBLICERAT I: mitt liv

water for elephants


Wow ! Vilken film vi såg igår. Ni alla borde se den ! Det är första gången i mitt liv som jag känner att jag vill se en film på bio igen, direkt efter att jag har sett den. SÅ bra var den ! Det var en sån film där förbjuden kärlek var med, djur, lycka, olycka... Ja, ni vet, allt. Den fick mig att skratta, gråta (nåja, tårar i ögonen, inte så farligt som...... vissa andra ;) ) och den fick mig att vilja skrika rakt ut vid några tillfällen. ÅHHHH SE DEN!!!!!!
water for elephants !

SKRIVET: 2011-04-20, kl 08:50:47 | PUBLICERAT I: mitt liv

den tjugonde är emelie glad

Den tjugonde idag, vilket innebär PENGAR för min del ! :D Det firar man med att köpa en efterlängtad kall cola till frukosten:
Sen i eftermiddag blir det Växjö, shopping, god mat och bio. Varför jag unnar mig det ?
Cause I'm awesome !

SKRIVET: 2011-04-19, kl 21:36:19 | PUBLICERAT I: mitt liv

Oj oj oj

Vart ska jag börja ? Har jobbat och jag tycker verkligen om det ! Älskar när det är stressigt ( även fast kunderna ber mig ta ett djupt andetag, eheh ) . För det mesta är det faktiskt kul att jobba och det är skönt när man kan, jävligt jobbigt dock när man inte kan.... Tove, det finns snygga killar i den här staden !!!! Dem är tydligen bara bra på att gömma sig (och sen hänger dem med fula tjejer med....). Men nu har vi iaf fått svar på den frågan ;) ;) ...................Nu ska jag ligga och dö en stund i min säng... Imorgon bitti blir det gym och sen bam bam bam Baaaam PROJEKTarbete ..... P.s jobbet kommer nog göra mig smal med tanke på att ALL matlust försvinner ..

SKRIVET: 2011-04-19, kl 14:04:33 | PUBLICERAT I: mitt liv

woho !

Har jobbat på så in i helvetes bra ! :D På PA;t alltså. Så nu ska jag faktiskt gå hem, äta mina pannkakor och så kommer jag hinna lapa lite sol innan jag måste göra mig redo för jobbet. För det är väl sol ute ?????!!!

Imorgon är det dock media som gäller igen... Heldag !!! (gråter lite inombords )

SKRIVET: 2011-04-19, kl 11:11:14 | PUBLICERAT I: mitt liv

.

Grillningen igår får 5/5 toasters. Eller ett litet minus till att grillen tog sån tid att få igång men annars var det supertrevligt :) Dajana mysade till det i gräset med massor av filtar, dynor och liknande. Maten var supergod och jag hade jättekul ! Det får vi göra om !!
Nu sitter jag i skolan igen och ni kan väl räkna ut vad jag gör ? Yes, projektarbetet ! Kommer i stort sett ingenvart trots att jag bara tar microsmå pauser (till toalettbesök och bloggning). Men det är lugnt.... Ni var dock dåliga på att ge respons på vad jag ska belöna mig medProjektarbetets dag ?!?!

SKRIVET: 2011-04-18, kl 20:18:44 | PUBLICERAT I: mitt liv

Jobb & grillat

Har jobbat ett par timmar ( för första gången på det nya jobbet) och är helt slut. En del av mig vill sova för natten ... Men så ringde Tovelina och frågade ifall jag ville följa med på en grillkväll och grillat säger man ju aldrig nej till :D är egentligen inte hungrig men som sagt: GRILLAT <3 säger man ju aldrig nej till ;) hihi. Får ändå bli en relativt tidig kväll då morgondagen kommer vara minst lika fullspäckad som dagen. Puss

SKRIVET: 2011-04-18, kl 15:18:40 | PUBLICERAT I: mitt liv

Ahhhhhhhhhhhh !

Jag dör lite !

SKRIVET: 2011-04-18, kl 13:55:50 | PUBLICERAT I: mitt liv

BB-låten

Årets BB-låt, vad tycker ni ?

SKRIVET: 2011-04-18, kl 12:05:00 | PUBLICERAT I: mitt liv

till dig:

Här är 10 låtar (utav alla hundra)  som får mig att tänka direkt på dig ! :)
Du vet vem du är ,"rövhåla" som du så fint skrev :))
Snälla, kan du nu sjunga med under andra låtar, pliiiiiiizzzzz ?
Pöss !

SKRIVET: 2011-04-18, kl 09:51:53 | PUBLICERAT I: mitt liv

hittade en blå grej


Vilken är fulast ?
Kan inte bestämma mig !  Ettan där jag både ser äckligt smal ut men samtidigt har dubbelhaka ?
Tvåan där mina tänder är gulare än vad dem brukar vara och ögonen visar exakt hur trött jag är ?
Eller trean ?

SKRIVET: 2011-04-17, kl 15:23:00 | PUBLICERAT I: mitt liv

na na na


Den sätter sig på hjärnan och den får mig att tänka på min älskade vän hajen !

SKRIVET: 2011-04-17, kl 12:13:54 | PUBLICERAT I: mitt liv

solen är på besök och jag är glad


Gårdagen bestod av grillad mat, plugg, en asbra film och grymt sällskap ! I toves och deras stuga. Jag är kär i den stugan !!! Efter det så drog jag och tove av en raggarrunda (ehehe) på stan med grym musik och sååå. Sen hade hon behov att uträtta så jag blev dumpad och gick hem och la mig. Ja, så kan lördagar se ut också.
Trevligt att för en gångs skull minnas lördagen :D

Nu ska jag snart ut i solen och kämpa på med mitt projektarbete. Jag ska fan belöna mig med något riktigt ordentligt efter projektarbetets dag den 28. Men frågan är med vad ? snopp ? sprit ? knark ? ehe. kidding ! Nej, men allvarligt, vad ska min belöning vara ?

SKRIVET: 2011-04-17, kl 10:12:00 | PUBLICERAT I: mitt liv

hehe

SKRIVET: 2011-04-16, kl 17:15:18 | PUBLICERAT I: mitt liv

fredag&lördag


Det blev ingen grillning igår, tyvärr. Istället drog vi hem till tove och åt hennes supergoda pestopasta ! :D
sen blev det BB, chips och diskussioner om trosor. Ehee. Hade jag kunnat återberätta, så hade jag gjort de. Men det var jävligt kul iaf ! Natten innehöll inte allt för mycket sömn eftersom att det blev liiiiiiiite (mycket) varmt där under täcket. Sen när tove väl lämnat rummet, öppnat fönstret och så så blev jag aspigg och läste bloggar :)))

Dagen har varit slapp och mys. Tv, film, snacks, god mat (!) och så. Nu har jag precis kommit hem och duschat av mig, snart ska jag ut till deras stuga och eventuellt grilla. Med tanke på hur det blev förra helgen (hehehe) så behöver jag en vit helg.

SKRIVET: 2011-04-15, kl 18:38:55 | PUBLICERAT I: mitt liv

JAG HJÄRTA MAT <3


Blev precis medbjuden på en grillkväll ( fatta gott!!!! ...bara god mat idag :D ) med bra folk. Bättre än bra. Åh, kommer bli awesome ! Så nu vet ni vad jag kommer göra ikväll ! Mmmmmmmm... I'm loving it !

SKRIVET: 2011-04-15, kl 14:33:14 | PUBLICERAT I: mitt liv

<3

Skrev till fia att jag var hungrig. 10 minuter senare kom hon och suplisade mig med ASGOD kebabsallad, bröd och vattenmelon. HUR SÖTT ?!?! Åh , blir så glad ( och mätt i magen). TACK FINASTE DU ! <3

SKRIVET: 2011-04-15, kl 14:15:43 | PUBLICERAT I: mitt liv

mer än vad jag klarar av

Man blir rätt hungrig när man kollar på matbilder HELA tiden. Två dagar i rad, samma sak. Stirra på mat & andra godsaker. Till en början kunde man intala sig själv att maten faktiskt inte var så god när vi väl åt den. Men nu går det inte längre.... Damn it ! / hungrig tjej

SKRIVET: 2011-04-15, kl 12:11:31 | PUBLICERAT I: mitt liv

projektarbete och pluggfrisyr

Såhär road är jag när jag jobbar med mitt projektarbete.
Sådär fina ringar under ögonen får jag efter 2,5 h sömn.
Underbart fin pluggfrisyr, inte sant ? Kan inte fokusera med håret nersläppt !
Såhär snygg är jag när jag gör fylleminen:
peace !

SKRIVET: 2011-04-14, kl 22:32:39 | PUBLICERAT I: mitt liv

Busiga vi

Nu är jag hemma igen. Min fina vän Frida var mer långvarig än vad jag trodde hon skulle vara, men det var bara kul ! Hehehe. Vi fikade, snackade, asgrvade, pratade minnen och killar .. Vi avrundade kvällen med ett besök hos en av hennes kompisar. Bus ! Hihi . Rolig kväll fast nu måste jag sova! GYMMA imon :D

SKRIVET: 2011-04-14, kl 18:04:53 | PUBLICERAT I: mitt liv

jaja


Kämpat på med projektarbetet hela dagen. Tog en paus på 20 minuter totalt, i stort sett under hela dagen. Det är mycket man inte har tänkt på och allt tar fem gånger så lång tid som man trodde det skulle ta. Men det går framåt !

Nu har jag precis kollat igenom gårdagens BB och nu ska jag städa för om en timme får jag besök av en gammal kompis. Kul kul ! Efter det ska jag finslipa allt jag kan finslipa till projektet innan jag fortsätter imorgon. Peace

SKRIVET: 2011-04-14, kl 10:53:41 | PUBLICERAT I: mitt liv

stressadtjej_92

Idag ligger fokus på det där jävla projektarbetet.
Är de någon som kan gissa vad jag ska göra ?


Eftersom att jag är osminkad och stressad så in i helvete så gömmer jag mig bakom luggen:

Jag har en känsla av att det är dags att boka klipptid ?

SKRIVET: 2011-04-13, kl 14:02:31 | PUBLICERAT I: mitt liv

hehehehehe

Har en dålig dag !
Känner mig nere, ledsen, känner saknad efter min familj (!) och mina vänner.
Känner mig depp och trött, ful och äcklig. Usch, den här dagen får gärna försvinna ! 
Men det är som en bergodalbana alltihop. För sen vet jag att jag inte har något att vara depp över,
jag vet att mina vänner och min familj bara är ett telefonsamtal bort och jag vet att utseendet inte är hela världen. Med andra ord så känner jag mig dum, som känner mig nere. Jag har egentligen ingen anledning till det !!
Peace
Happy face on !

Uppdatering: Favoritläraren kom på besök, så nu blev dagen MYCKET bättre ! :D

SKRIVET: 2011-04-13, kl 10:15:29 | PUBLICERAT I: mitt liv

:)



Lättroad ? Javisst !

SKRIVET: 2011-04-13, kl 08:14:40 | PUBLICERAT I: mitt liv

what to do ?


gårdagens powernap + nattens sömn = 10,5 h.
10,5h = borde må bättre

Feberfrossan är borta (eller?) och huvudvärken är väck men nu har jag kommit till ett stadie då jag mår något fruktansvärt illa. Jag skojar inte, det här är sjukt. Jag vaknade t.om av det. Jaja, ingen vill läsa om det iaf !

Dagens planer:

- PROJEKTARBETE !
- Intervju kl. 10
- Tacobuffe' i skolan (måste försöka äta iaf !)
- Börja med svenskahäftet
- Städa
- Göra köttbullar till morgondagens frukost
- Big brother
- SOVA !

SKRIVET: 2011-04-12, kl 18:58:32 | PUBLICERAT I: mitt liv

sjukdom och positivitet


Känner mig inte riktigt hundra. Har feberfrossa, huvudvärk och spända axlar. Sjukdom på ingång I think. Men jag har inte riktigt tid för det... Så, det är bara att ignorera.

Eller min plan är att ligga sängliggandes denna eftermiddag och tycka synd om mig själv (det är jag grym på!) och sen imorgon så är tiden ute. HINNER.INTE.VARA.SJUK !!!!

Det bästa med att vara sjuk dock är att man får äta så mycket glass man vill. Fetto-ungen i mig ler jättestort.



väldigt "liten" tjock emelie.

SKRIVET: 2011-04-12, kl 14:23:09 | PUBLICERAT I: mitt liv

mat !


Vill ha grillat ! Någon grillad köttbit eller kyckling med tzatziki, sallad och hemmagjorda pommes. Dör lite !
.........
.........
.........
Hittade dock den här bilden och suget försvann liiiiite:

Men köttet på denna bilden ser fan också gott ut //// hungrig tjej

SKRIVET: 2011-04-12, kl 12:15:35 | PUBLICERAT I: mitt liv

jag dör !




Dem här skorna tar död på mig. Gick hem nu på lunchen en sväng för att göra en grej.
Tänk er att gå i dem här fodrade (!) vinterdojjorna i solen !! Fy fan vad varmt !
Ni kanske undrar varför jag inte tog några andra skor ? Det är för att i dem svarta som jag brukar ha, ger min numera skoskav. Annars har jag bara klack och det orkade jag inte gå i idag. & förra årets vårskor är under all kritik. Så istället dör jag i dem här ! Men jag ska inte klaga, VÄDRET är underbart idag igen :D
Dessutom så byter jag nog till under-all-kritik-skorna sen iaf :P

SKRIVET: 2011-04-12, kl 11:03:06 | PUBLICERAT I: mitt liv

oj oj oj, vad jag är intressant !


I slutet av april så har jag och tovelina snackat lite löst om att åka till jkpg för lite vårshopping !
Då ska jag leta upp den här:



Hatar dock att den modellen inte passar mig, men ändå :)
Fanns massa fina bikinis (på bik bok där jag hittade denna). Men jag vill bara köra på en enkel...
Hi hi hi hi hi hi  Intresseklubben antecknar va ?

SKRIVET: 2011-04-11, kl 21:14:26 | PUBLICERAT I: mitt liv

beautiful day


Älskar vädret !! Älskar älskar älskar ! Åh, det gör mig så glad.

Något som gör mig mindre glad är dock att en gubbe (!!) i 50-årsåldern ? 60 kanske..
Kommer joggandes bakom mig. Jag trallar runt där med musik i öronen och hör knappt att han är bakom. Men tittade av någon anledning bak. Då stirrar han, jag lovar STIRRAR på min röv. WHAT A FUCK ????!!!! INTE OKEJ ! äckelgubbe ! fast han skämdes GANSKA så kraftigt efter det. Blev röd i ansiktet och ökade takten, ehehe. Men ändå. Det var sista gången jag var ute och promenerade i shorts och strumpbyxor :P ... Or is it ?

Jaja, vädret är UNDERBART och jag sov en timme uppe på taket innan jag gick ut och gick. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Ska snabbstäda nu tänkte jag innan jag ska sova. Är riktigt trött och som ni vet så är det träning som gäller imorgon ! Är riktigt pepp !

SKRIVET: 2011-04-11, kl 16:04:47 | PUBLICERAT I: mitt liv

peace

Under högstadiet så kunde jag vara väldigt elak för att... hum, jag vet inte.
Men tydligen så har jag sagt en del elaka saker på fyllan med. Så nu bringar jag en sunkig bild på mig
och ett litet tecken. Peace people ! Menar inget illa ! Or do I ? ;) 

( Bara för att annica klagar på att jag klagar på mig själv så ska jag INTE klaga på denna bild, EHEHE )

SKRIVET: 2011-04-11, kl 13:20:08 | PUBLICERAT I: mitt liv

ni suger !


Vad hände med kommentarer ?

SKRIVET: 2011-04-10, kl 23:09:42 | PUBLICERAT I: mitt liv

jag på fyllan


Har ganska så kraftiga minnesluckor från gårdagen om man säger så. Jag vet vilka jag har pratat med, dansat med, och .. *censur*. Okej, det där sista var bara jävligt mycket skämt. INGET censurigt hände men att jag skrev så fick iaf mig att skratta ! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH okej .. HAAHAHAHAHAHHA. fan var rolig jag är !  NAAAAAAAAAAAAAAAAT !

Tillbaka till grejen då va..  Jag har tydligen varit elak (wooops!) och jag har tydligen shottat innan hotellet (vad hände?) . Jaja, nu lägger vi det bakom oss. Jag tänkte faktiskt skriva två jävligt roliga händelser från gårkvällen. Kan hända att man borde ha varit där, för att uppskatta det men ändå.. Here we go ! :

1. Jag ramlade raklång på dansgolvet. Över mig flög Zandra och jag ansträngde mig inte ens för att försöka komma upp utan låg bara och asgarvade.

2. Tove skulle sova hos mig. När hon komme hem till mig så ligger jag i sängen med skorna på och allt. Hon säger: "emelie nu klär jag av dig" och vips så var jag endast i trosor. HAHAHAHAHA ! Enligt henne så tog det lång tid då jag inte var så samarbetsvillig men det kändes som att det gick på en millisekund. Min kommentar till henne blev : "ojsan, nu är jag naken. Ska du också sova naken ???" - nej men nästan. svarade hon. Då sa jag bara "okej, då sover jag naken", sen somnade jag. Vet inte riktigt var jag fick naken ifrån när jag hade trosor (thank god!) men ändå. & fråga mig inte varför inte tove bad mig att ta av mig själv, HAHA. För det vet jag inte. Fast det kanske hon gjorde ? Hum... Vill bara tillägga att vi hade varsitt täcke.. Ehehhe.

Kul kväll iaf, jävligt kul !

SKRIVET: 2011-04-10, kl 22:58:39 | PUBLICERAT I: mitt liv

see you soon !



Lilla fina Zandra åkte idag till Rhodos (där hon ska vara i ett halvår) och vi hade planerat ganska länge hur vi skulle göra för att få en så bra kväll tillägnad henne som det bara kunde bli, dagen innan. Vi bestämde oss för att ha en suplise-fest. Hade vi vetat hur svårt det skulle bli så hade vi nog inte gjort det. Stackars Z har varit helt förstörd hela veckan och vi har fått agera dåliga vänner. Ehehe. Tove "åkte till göteborg", vissa svarade inte på sms och egentligen skulle jag ha "jobbat".

Men det blev superlyckat ! Det löste sig ( för övrigt är den meningen helt .... överanvänd denna veckan :P ) . Zandra blev överasskad när vi lurade i henne med bindel för ögonen ner i toves cab. Efter en liten tur så åt vi god mat och sedan började folk dyka upp. Förfesten drog igång och jag hade glömt bort att jag skulle supa ner henne, utan söp ner mig själv ganska så kraftigt. Mer om det i nästa inlägg !

När vi skulle in på hotellet sen så gjorde tove en liten dum grej så hon inte fick komma in. Vilket betyder att VI inte kom in. Eftersom att jag inte ville låta henne stå helt själv. Hehe, men tove pratade med fabror polis och "ilskna" vakter och efter ett tag (en timme ?!) så kom vi in. Typ. Vi fick ju fan inte missa "sista kvällen" med Zandris.

Jag hoppas att du fick en jättebra kväll gumman och att du blev rejält överasskad. Vi kommer sakna dig allihopa med tiden går jäääävligt fort och snart så kommer du dansa med oss inne på hotellet igen. Dricka någon shot för mycket och så vidare. Hihi.

SKRIVET: 2011-04-09, kl 10:18:48 | PUBLICERAT I: mitt liv

dålig uppdatering idag med !


Har fullt upp med saker att göra idag, och som belöning blir det utgång ikväll med Zandra (fia?) . Tove is in Göteborg.. Så vi får la supa skallen av oss på egen hand, ehehe.

Men... Först: full rulle !

SKRIVET: 2011-04-08, kl 23:29:05 | PUBLICERAT I: mitt liv

"om ni känner er hungriga så är det bara att gå till emelie....."


 
Drar på mig kavajen, drar till skolan. Är bland klassen och ett par vuxna, några lärare, andra inte.
Jag känner att det ligger något i fickan. Jag klämmer på det lite diskret, men bestämmer mig ganska snabbt
för att dra upp det för att se vad det är.Lina börjar asgarva vilket väcker toves uppmärksamhet. "HAR DU EN POMMES I FICKAN?????!!" .

Om detta inte är typiskt mig, DÅ vet jag inte vad som är det...

SKRIVET: 2011-04-08, kl 23:17:08 | PUBLICERAT I: mitt liv

hej hej hej !


Jag har bloggat lite sämre denna veckan, tränat lite sämre, ätit sämre och sovit sämre. Shame on me !

Har oavsett vad haft en urmysig kväll med Zandra, snart åker pärlan till Rhodos, så försöker umgås så mycket som det bara går med henne ! Vi sorterade fram vilka smycken hon skulle ha med dit, och dte blev en del... Vi kollade också igenom album från andra ställen hon har varit på.  Sedan så åt vi såklart (vad skulle man göra utan fina vänner och god mat?) och tittade på en gammal dvd som ...var lite speciell :P  Det var jättemysigt ikväll, tack <3 Innan dess gick vi på stan och svängde inom Fia för lite tjitttjatt (ehe, rolig stavning!) .

Åt asgod gryta hemma hos Zandris och nu kan jag inte sluta tänka på den :P HAHA, är inte de så typiskt mig ? Supergod var den !! ( onödig info, men kan inte komma på något annat att skriva om när jag bara tänker på den, ehehehehehehe. )

SKRIVET: 2011-04-07, kl 16:45:51 | PUBLICERAT I: mitt liv

.............


Har vääärldens huvudvärk och ögonbryn som börjar likna mc donalds M-et. Så jag ska nu ta en huvudvärkstablett och noppa bort mitt välformade M. Senare ikväll ska jag dra mig mot Zandra, där även Fia och Tovelina kommer vara. Kommer bli mys !

SKRIVET: 2011-04-07, kl 12:45:30 | PUBLICERAT I: mitt liv

efter regn kommer solsken


Efter hårt pluggande så tänkte jag och min partner in crime - att vi skulle unna oss något.
Vi körde på tema lila:



dock kände vi oss en smula lurade:


What's up med att allt ska vara med mindre fett ?!?!
Fettet är ju det goda. Herregud ! Mer fett till folket !

Nu ska vi dra oss till lektion nummer två. Om vi är taggade ? hm.. nej.

SKRIVET: 2011-04-07, kl 11:06:54 | PUBLICERAT I: mitt liv

det finns inget dåligt väder...

Stormvarning här och jag är beredd. Regnjackan på, check !
Nu ska jag fokusera och göra klart ett arbete som jag restar med. Ska bli intressant och se ifall jag kommer någonstans.. För övrigt är jag redan hungrig, var ju iof fyra timmar sen vi åt frukost (jordgubbar hade tove med sig idag med !!!) , men ändå... Ikväll blir det mys med tre fina flickor !

SKRIVET: 2011-04-06, kl 18:50:46 | PUBLICERAT I: mitt liv

ett två tre


Jag är en usel bloggare ! Skolans nätverk låg nere och då tappade man suget.. Men nu är jag här och ger er en liten update om mitt intressanta liv. Tovelinas B-day idag, som sagt. Jag tycker att ni ska skriva och gratta henne.

Annars så har inget speciellt hänt idag. Hade 3 engelskalektioner på raken och det tar på krafterna, kan jag säga. Men sen firade vi tove med donken. Det jag menar med vi är, tove jag och fia. Sen var dte en lektion till innan vi slutade för dagen. Nu har jag tvättat 4 maskiner tvätt (bara 2 kvar !) och sen ska jag ut och gå en liten runda.

Intressantare bloggning imon,! ... ELLER ?

SKRIVET: 2011-04-05, kl 18:32:00 | PUBLICERAT I:

SUPLIIIIISE !

2 år gammal bild? (& jaaa, jag har pottfrilla typ ! )

Den här bruden fyller år imorgon. En tjej som har blivit en av mina närmsta vänner under ganska så kort tid.
En tjej som jag absolut inte tyckte om under flera månader, tills jag insåg att jag var dum i huvudet som inte lärde känna henne innan jag dömde ut henne. Ehehe. Nu tycker jag om henne, ibland. Ganska ofta faktiskt !
Hon gör skolgången roligare och jag älskar vår låga humor !



Just nu, at the moment. Så är vi hemma hos hennes mamma. Hon vet inte om det förräns typ nu, ivlket gör det lite extra kul. Hon tror att det är en helt vanlig dag. Men tji fick hon ! För jag och hennes föräldrar firar henne en
dag i förväg. Eller ah, jag gör det iaf ! ehehe. Så nu myser vi till det med tårta, presenter och god mat ! Saker vi är bäst på !



Det skulle vara så typiskt om jag glömde tidsinställa nu, så att hon fick reda på det ! :( :P



( är jag inte snäll som tidsinställer så att ni har något att göra ? )

GRATTIS TOVELINA, EN DAG FÖR TIDIGT !
( om jag skulle råka glömma säga det imorgon, blir inte arg då ! )

SKRIVET: 2011-04-05, kl 14:12:56 | PUBLICERAT I: mitt liv

det finns alltid två sidor


Jag skriver ganska ofta om I-landproblem.. Alex schulman har vänt på det och ser det på ett annat sätt:

SKRIVET: 2011-04-05, kl 12:04:00 | PUBLICERAT I:

give me !



Hade dödat för en kall burk coca cola just nu.. DÖDAT !
Mmmm, ge mig !

SKRIVET: 2011-04-05, kl 09:00:07 | PUBLICERAT I:

stress


Igår var det full rulle från 04.45 till 22.45. Med andra ord: jag är lite sleten idag.

Gymmade, gick i skolan, åkte runt i toves fin-fin-fina cabbe på rasten. Åkte någon timme efter skolan. Handlade, bakade 10 limpor bröd, sen kom fia och hjälpte mig att provsmaka. Sen åkte jag och handlade igen innan fia och jag tog en tur ut till tovelina och hennes söta mamma ( sen får man ju inte glömma favorithundarna ! ) . Där bjöd jag på mitt nybakta bröd och till det dracks det tea. Mys mys mys !

Själva dagen låter inte så intensiv. I know ! Men jag kan säga att det ska bli skönt att ... få slappa i eftermiddag. EFTERLÄNGTAT !

/ agda 110 år

SKRIVET: 2011-04-04, kl 12:31:34 | PUBLICERAT I:

tog ett stopp för en glass ... Snart glide...

img_6807 (MMS)

tog ett stopp för en glass ... Snart glider vi vidare !

SKRIVET: 2011-04-04, kl 11:59:34 | PUBLICERAT I:

glider runt i Toves cabbe ... En helt vanl...

img_1022 (MMS)

glider runt i Toves cabbe ... En helt vanlig måndag !

SKRIVET: 2011-04-03, kl 16:03:27 | PUBLICERAT I:

pause


Efter gårdgen så har jag en reload-dag. Den kommande veckan kommer bli tuff också !
Hörs sen !

SKRIVET: 2011-04-02, kl 20:50:02 | PUBLICERAT I:

Jönköping !


Jag och tönten drog till Jönköping - med kärlekslåtar på högsta volym. Hon sa att hon inte hittade någon annan skiva... "visst".

Väl framme så drog vi till media markt, till våra älskade dammsugarförsäljare, mmm mmm mmm ! Linús&Oskar till vår tjänst så att säga.. Inte till den tjänsten som vi egentligen hade velat kanske, men fortfarande.. tjänst. Dem charmade till sig ett köp av mig som blev några lappar dyrare än vad jag hade tänkt ge. Men har man charm så har man !

Nästan bankrutt drog vi vidare till A6 och åt mat samt glodde på en massa idioter. Skönt att vi är så perfekta ! Ehehe. Nej, men där fanns också en och annan snygging, så att säga. Satt där i över en timme och alla som känner oss vet att vi äter på max fem minuter..

En tur på Ikea blev det också innan vi drog oss hemåt. Där hade vi kunnat ligga om vi hade velat ;) Eheh.
( internt ) . Sen drog vi som sagt hem lyssnandes på lovesongs igen... Tove följde med upplite, på lite... paj. & sen drog hon hem.

Det var min dag som har kortats ner så jävla mycket, så ni inte kan förstå. Har haft jätteroligt och är superglad över min dammsugare ! Tack för idag !

SKRIVET: 2011-04-02, kl 15:05:00 | PUBLICERAT I:

lillebror, bli inte som jag när du blir stor



Lillebror: ... det känns konstigt att emelie ska jobba där !
Pappas fru: Varför då ?
Lillebror: Hon är bättre än så.. Med sina bra betyg och allt

Jag älskar dig !

SKRIVET: 2011-04-02, kl 12:07:00 | PUBLICERAT I:

just got to love it !



Min första tanke: kul kommentar tove !
Men det var tydligen inte hon. Kul var det iaf ! Tack för den varma kommentaren anonym ! :D

SKRIVET: 2011-04-02, kl 08:39:20 | PUBLICERAT I:

we are so funny !


Jag har hittat någon i denna lilla stad som har min typ av humor. Såhär skrev hon igår angående idag:



Hade kunnat visa resten av konversationen, men den är liiiite för privat och väldigt mycket intern.
Ehehe.

OBS ! Alla bajsnödiga trångsynta vetlandabor, det kallas skämt, ni vet.. Ni borde testa !
Endast ett skämt ! ...... Eller ?

SKRIVET: 2011-04-01, kl 21:57:58 | PUBLICERAT I:

äventyr


Imorgon så ska jag och tovelina ut på äventyr. Vart vi ska..?  Det får ni reda på imon !
Ehehe.

Ledtrådar: Hot guys, shopping, mat !



Nu ska jag smörja in mig med BUS och sen sova. Tidig uppgång imorgon !

SKRIVET: 2011-04-01, kl 19:02:13 | PUBLICERAT I:

lycklig !


Åh, vad denna dagen blev en flipp efter gårdagens flopp ;D

Zandra kom hem till mig och eftersom att min dammsugare är sönder och ingen ny är inköpt än så hade hon med sig sin. Det blev till att städa i tre timmar. Rensa rensa rensa. Under mattor dammsögs det, under alla möbler, överallt ! Moppades och diskades gjorde det också. Vet ni hur glad jag känner mig ?

Min dammsugare har varit cp länge och jag har kommit på mig själv med att må dåligt varje gång jag kommer innanför dörren, just för att det är så skitigt. Eller var.. TRE timmars städning gjorde susen !!
Tack så jättemycket gumman ! För lån av dammsugare och för hjälpen !!


Ut med det gamla och äckliga !! :D

Sedan ringde tovelina mitt i alltihopa och bad mig springa ner, vilket jag gjorde. Där gav hon mig två fina vårblommor som var från henne och hennes pappa. HUR SÖTT ?!?! Åh, blir så glad !



TACK TACK TACK tjejer !
Det som gör mig så glad är att jag inte bara har världens bästa vänner i Halmstad <3
Utan varit så lyckligt lottad att jag har hittat ett par guldkorn här med !

SKRIVET: 2011-04-01, kl 12:07:28 | PUBLICERAT I:

hårt jobb att vara bloggare

Nu börjar jag förstå det tuffa med att vara bloggare. Ehehe. Här ska jag visa upp min fina klocka. Som var lost and found, om ni kommer ihåg ?
Men:
1. Mina osminkade ögon ligger i fokus. Dessutom ser dem helt missbildade ut.
2. Min klocka är ljuslila och inte bajsbrun eller grådaskig.
3. Varför i helvete har jag den andra handen ? "hej här sitter jag och har handen vid örat?"
4. Just got to love my pimples som sitter på samma ställe under läpparna.. Ehehe.
Inte en så världsvan bloggare, om man säger så ..
Det är därför man tar backup-bilder också:
Ja, jag håller upp den ena armen med min hand... Det är rätt tungt, eller nåt ;)

SKRIVET: 2011-04-01, kl 05:21:54 | PUBLICERAT I:

HELT ensam på gymmet då Tovelina är sjuk.....

img_6807 (MMS)

HELT ensam på gymmet då Tovelina är sjuk... ( KRYA !) . Jag har inga skor och jag har endast lyckats med att få igång radion (nyheter) inne på killarnas omklädningsrum. Ehehe