SKRIVET: 2011-01-31, kl 22:58:00 | PUBLICERAT I:

+


Något som har förvånat mig i helgen är tove. Eller överrasskat kanske är ett bättre ord. Jag blev positivt överrasskad. Hon har nämligen gjort klart för mig från dag ett att barn är inte hennes piece of cake. Hon gillar dem inte, och barn gillar inte henne. Det är så hon har sagt. Hon gjorde det ganska klart för sig om man säger så.

Men under hela helgen så har hon lekt och tagit hand om mina syskon. Okej, jag förväntade mig att hon skulle "leka" med dem. Men inte på det här sättet. Hon har verkligen tagit ett ansvar under hela helgen som hon verkligen inte behövde ta. Hon har fått testa på att straffa, barn som retas med en trots att man är större än dem, och tålamodet har verkligen satts på prov.

Visst, det är så för mig med. Absolut ! Men jag har ju känslorna för barn. & ännu mer känslor för mina syskon. Hon ahr ju praktiskt taget aldrig träffat dem och ändå tagit det ansvaret, och gjort allt fullhjärtat. Jag såg på henne att hon ibland bara ville vara ensam, men hon gick ändå ut och lekte med syskonen. Hon bet ihop.Hon hjälpte även till att hålla det "städat" och om jag gjorde något med någon så kunde hon ta hand om eller underhålla en annan.

Mycket gjorde hon frivillgt också. Jag kom på henne med att leka flygplan, borsta tänder, byta kläder, eller sätta på film till engla. Helt jävla frivilligt. Men hon tog sig även tid att busa, tetas (på ett sätt dem tycker om) , spela spel och prata med mina killar (läs bröder) . Detta trots att hon inte tycker om barn.

Hon har även alltid sagt att barn inte tycker om henne. Men jag tror verkligen att det har förändrats. Det var ett tag sen jag såg mina bröder så öppna. Dem berättade saker för henne som dem inte berättar för mig.  Dessutom så ringde engla för någon timme sen. Gissa vad det första hon sa var ? That's right - Tove.




okej, en sak är säker. Vi borde ta nya bilder.............................

SKRIVET: 2011-01-31, kl 21:49:30 | PUBLICERAT I:

110131


Dagen blev bra till slut. Jag valde alternativ 1. Drack för mycket chaitea, åt godis & drack cola.. Kollade på 2 filmer, en bra och en lite mindre bra. Jag sov som sagt en stund och jag har även gått en minirunda. Med betoningmini, såklart. Jag mår lite dåligt av att tiden rusar fram dock. Imorgon är det februari. Jiiiisus christ !
Jag väljer att inte gå in på varför jag tycker att det är jobbigt. Bäst så.

SKRIVET: 2011-01-31, kl 17:05:05 | PUBLICERAT I:

fan !


Hatar att man inte kan lägga upp youtube-klipp här längre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jaja, den här låten är det som gäller nu iaf:
http://www.youtube.com/watch?v=dW6AE3AKw2k

SKRIVET: 2011-01-31, kl 16:28:30 | PUBLICERAT I:

two choices


20-minutaren blev en 2timmar-nap. Så jävla skönt ! Sedan har jag även ätit och kollat på film. Man kan väl säga att jag inte har så höga krav på mig själv idag. Min middag bestod utav 2 ägg - det säger väl allt ?

Resten av dagen så ska jag antingen ligga kvar, käka onyttigt i form av glass & pepparkakor (inte tillsammans dock) och ligga och glo på film / vänner. Sounds nice huh ? Eller så ska jag ta hand om mig själv.... dvs bleka tänderna, raka benen, noppa ögonbrynen, göra hårinpackning  & få bort min jävla mustach som har synts i alla provrum i affärer, discusting ! ... Kanske inte lika slappt och skönt men fan så behövligt ;)

fast.... det blir nog det första alternativet trots allt....



denna chillande apa stämmer in på mig idag...

SKRIVET: 2011-01-31, kl 11:48:36 | PUBLICERAT I:

home


Nu är jag hemma igen. Helgen har gått jävligt snabbt men det känns ändå som att man inte har varit hemma på hundra år, typ. Skönt med tystnaden men det är nästan så att det är lite väl tyst ? ...Fast det brukar jag tycka dagen jag kommer hem, och sen dagen efter det så njuuuuter jag av lugnet.

Saknar redan mina pärlor lite men ska ju dit om bara någon vecka.. Lov snart ju :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Är inte helt klar i huvudet om man säger så..

Nu ska jag vila någon timme (eller 2) och sen kan jag blogga normalt igen. Pussss

SKRIVET: 2011-01-31, kl 08:38:17 | PUBLICERAT I:

Kommer snart

Vi är som sagt på väg hem.. Jag kommer skriva om hela helgen sen..

SKRIVET: 2011-01-31, kl 08:03:56 | PUBLICERAT I:

roadtrip home begins

img_6807 (MMS)

roadtrip home begins

SKRIVET: 2011-01-30, kl 15:06:32 | PUBLICERAT I:

älskar Ikea ! Jag & Tove åt oss precis mät...

img_6807 (MMS)

älskar Ikea ! Jag & Tove åt oss precis mätta för endast 62 kronor !!!!! :D & vet ni vem vi stöter på här ? Älskade hajen <3

SKRIVET: 2011-01-30, kl 09:05:50 | PUBLICERAT I:

Äckelnatt !

"god" morgon ! Natten var inte den bästa om man säger så ..... Engla sov oroligt heeeeeela natten och jag och Tove låg uppe och pratade länge . Eller det kanske inte låter så länge när man skriver att vi var vakna till halv 2 men för att orka med en jobbig natt/ tidig morgon så är det jääääävligt sent. Vid 4-nånting så sov jag jävligt djupt och för en gångs skull gjorde engla det med. Hon låg jämte. Men någon som inte sov då var Tove som var blöt..... Englas saftflaska hade runnit ut över hela henne. Just typiskt ! I vanliga fall så brukar vi ta flaskan ifrån henne när hon har druckit, men jag måste ha somnat ifrån henne... My bad ! Sen var det helt okej tills runt 6-tiden då engla tyckte att det var dags att gå upp . Suck. "Sova" tio minuter, underhålla 3, "sova" 12... Ja ni fattar. Till slut gav jag upp och nu sitter jag här med en as-pigg 2-åring och som grädden på moset nyss lagt världens skit. Kul ! Om jag är trött ? Ehh JA !! Om jag kan vara sur på henne ? Verkligen inte !! Om jag älskar henne oavsett vad ? Absolut !!

SKRIVET: 2011-01-29, kl 23:30:57 | PUBLICERAT I:

illusion vs reality


Kvällen kanske inte blev riiiiktigt som planerat. Min illusion var att engla skulle sova, de andra barnen skulle hålla sig borta större delen av kvällen, men vara med en stund. Att vi skulle ha en lugn kväll. Kunna spela spel som normalt folk och självklart få umgås med mina favoriter. Nästan alla favoriter var samlade nämligen...

Det enda som gick himla rätt ikväll var väl just att jag fick umgås med favoriterna. Lite tråkigt dock att jag fick agera surfitta och så bara för att Engla sov oroligt. Att folk var tvugna att viska stundtals och att jag blev tvungen att ägna större delen av kvällen till att ligga inne hos engla.. Men jag antar att det är så verkligheten är, iallafall när man har barn.

Men jag vet ju att mina vänner känner mig. & jag hoppas att dem känner likadant för mig som jag känner för dem <3




Inga bilder togs...

SKRIVET: 2011-01-29, kl 10:33:14 | PUBLICERAT I:

morning at skåne


dagens morgonfrill ..



Engla står och dansar till Mora Träsk. Tove kom precis ut ur duschen och killarna är iväg på
innebandymatch.. Ganska chill. Tycker jag. min man håller dock på att avlida. (verkar det som 
när man läser hennes blogg iaf !
)  Haha !

Nu borde jag duscha, synes !

SKRIVET: 2011-01-28, kl 19:22:33 | PUBLICERAT I:

barnmördare - my ass!


Tove har under hela veckan sagt att hon ska slå mina syskon, hon har skämtat om att hon är en barnmördare och hon har sagt att hon inte tycker om barn...

Men under hela dagen så har det sett ut såhär:





Sitter dem inte i knät på henne så sitter dem jämte henne. Eller så bär hon runt på Engla...
Heeeeela tiden. Just nu busar hon med dem av fri vilja... Jag tror att hon är en liten barnälskare -
eller så tycker hon bara om dessa barn ;)

SKRIVET: 2011-01-28, kl 14:58:01 | PUBLICERAT I:

just nu


Pappa&malin har åkt. Andre' spelar guitar hero med tove. Jacob&filip gick till fritidsgården aka "fritan". Engla sover och jag njuter av tystnaden. Snart vaknar mitt lilla monster.Typ nu,ehhhhh

SKRIVET: 2011-01-28, kl 12:35:00 | PUBLICERAT I:

KANSKE BORDE TRÄNA ?


Tove; Är det okej att man får träningsvärk av Mora träsk ?

HAHahahahhaa

SKRIVET: 2011-01-28, kl 11:53:36 | PUBLICERAT I:

wow, i can see!






Äntligen kan jag se, trots att luggen är nere ! :D

SKRIVET: 2011-01-28, kl 09:21:48 | PUBLICERAT I:

hello !


Det kommer antagligen bli dåligt med uppdateringar när vi är här nere. Dessutom så lär jag inte läsa andras bloggar, eller kommentera. Det finns itne tid till det.

Igår var det total lycka när vi hittade donken :

lite sne och så men det får ni ta ..

SKRIVET: 2011-01-27, kl 19:34:00 | PUBLICERAT I:

on the road....


Nu sitter vi i en skön bil med dunkande musik och snart ska vi väl äta donken <3 . Under tiden så har vi glufsat i oss vårt färdgodis. Jag vet att jag har skrivit om alla påsar med snacks. Men det jag inte har nämnt än ( och det tove inte vet förrän typ nu.. ) är att Zandra var typ bäst och kom och lämnade macarons ( förtydligande: INTE makaroner ;) ) till oss här igår som vi skulle ha på vår resa. Hur gulligt ? :)


Bild lånad av Zandra.

SKRIVET: 2011-01-27, kl 16:33:42 | PUBLICERAT I:

stressa !


Dagen har varit ... kaotisk. Varit "vaken" sen fyra ( jaja, från och till ) . Sedan har jag haft muntligt nationellt prov, som gick helt okej. Absolut inget MVG men ett vg kanske ? Håll tummarna ! ....Sedan har jag & tove stressat som små as med grupparbetet. Vi hann inte klart riktigt men vi briljerade med det vi hade hunnit få fram, på lektionen. Yeah !

Sedan stress iväg till Lidl för att handla 4 påsar chips/snacks/nötter och sånt till våran resa. Man måste ju ha liiite färdgodis... Hetsåt precis några mackor också. Plus att vi ska ta driven på donken sen. I värnamo med tanke på vårt lilla vad ;) ( för er som inte vet; tove och jag slog vad om 100 spänn att hon inte skulle klara av att INTE äta donken i vetlanda fram tills balen.. Jäkla surt att vi inte sa hela landet, men okey )

Jag har nu 1½ timme på mig att packa, städa (behövs verkligen!!!) och så vidare. Sedan kommer tove. Men jag tror faktiskt att jag prioriterar att sova i en halvtimme.. Måste ju vara vaken hela resasn ner eftersom att tove ska köra hela vägen.. Så ... God natt !

SKRIVET: 2011-01-27, kl 14:55:00 | PUBLICERAT I:

www.guldskatt.blogg.se



Jag är ju här med min coooola vän tove. Hon lär uppdatera liiiite fler gånger än mig,
så spana in hennes blogg !

SKRIVET: 2011-01-27, kl 11:07:00 | PUBLICERAT I:

mina olika fotominer


Varje gång en kamera åker fram - så gör jag samma miner. Dessa:

Förvränger ansiktet-minen. Denna min är mindre attraktiv med tanke på att min
haka blir några dm längre. Dvs dubbelhaka ;)

ut-med-tungan-men-kommer-på-att-tungor-är-fula-i-sista-sekund-minen, är dock snäppet värre...

ser ledsen ut-minen, mindre charmigt med den skrynkliga hakan och den äckliga näsan

vara överdrivet löjligt glad-minen... Not so sexy !

löjligt glad minen med en extra tummen upp. Ser inte så äkta ut ;)

traditionella peace-handen... Inte så säkert kort, som man kanske tror..

likadant gäller denna pose. Inget säkert kort !!


Denna körde jag på jämt ett tag... Uppspärrade rådjursögon. Jag tyckte det kändes
som ett säkert kort..... Det gjorde inte tove.

Sen hade jag även en period där jag tryckte fram den här minen varje gång
jag hade lite alkohol i kroppen. Den var inte så uppskattad, om man säger så ;)


Nu är jag ute efter en ny snygg fotomin... Förslag ?

SKRIVET: 2011-01-27, kl 10:05:00 | PUBLICERAT I:

haircut


Nu drar vi till frissan för att klippa bort min låååååånga lugg (bland annat)


SKRIVET: 2011-01-27, kl 08:00:31 | PUBLICERAT I:

god morgon !


Strax efter att jag hade skickat mms:et till bloggen om att "nu jävlar".. Så skrev Zandra och strax efter så kom hon och Fia hit. De åt tårta (själv mådde jag lite illa) och när jag skrev det sista inlägget igår så hade dem precis gått. Som sagt, jag klagar inte. Jag älskar att få besök :)

Min klocka ringde 4 , första gången. Men jag tog mig inte upp ur sängen förrän halv 5. Var då endast uppe en halvtimme och kom sedan fram till att jag behövde sova mer.. Gick därför och la mig en timme till. Nu är jag superpigg och mina tankar om att skippa den första lektionen är som bortblåsta. Nästan iaf :)

Jag har kommit på vad jag ska prata om på nationella (muntligt) . Jag måste bara få ner det i skrift och även finslipa lite. Jag kan inte säga att jag är nöjd, utan det får helt enkelt duga. De andra uppgifterna jag hade har jag skjutit fram lite så att säga..

Men jag ska ta med mig tårta och sedan kanske jag , tove och steff kan sitta och göra grupparbetet tillsammans. Det löser sig alltid ! Reportaget............. Får också lösa sig på ett eller annat vis. Jag känner egentligen att jag inte hinner, orkar eller har lust. Men jag får väl göra det för klassens skull. Resten av mina punkter gör jag efter skolan. Det hinner jag, innan vi ska köra.

För ni vet väl vart jag och tove ska idag ? :D

SKRIVET: 2011-01-26, kl 23:35:53 | PUBLICERAT I:

fick spontanbesök av två söta tårtsugna fl...

fick spontanbesök av två söta tårtsugna flickor ( länkar imorgon ) . Plugget blev därmed framflyttat lite ... Fast det gör mig ingenting ! Men ska sova nu ... Tidig morgon lär det bli . Tack för ikväll :) !

SKRIVET: 2011-01-26, kl 20:56:04 | PUBLICERAT I:

nu jävlar !

img_6807 (MMS)

nu jävlar !

SKRIVET: 2011-01-26, kl 19:15:08 | PUBLICERAT I:

mums !





Jag bestämde mig för att göra en chokladtårta till mig själv ( och mina låtsasvänner ) ...
Nu kommer det ordet som jag använder som mest .. MUMS !

SKRIVET: 2011-01-26, kl 16:14:00 | PUBLICERAT I:

up and downs

Mat styr över mitt liv. Jo, det är sant. Jag och tove satt på engelskan och började snacka mat. Vi var helt inne i det, och kom sedan på att vi skulle äta på chili thai. Vi nästintill sprang dit, så sugna var vi. Inte hungriga, sugna.
Vi tog maten hem till mig. Då kollar vi våra mobiler. Jag har fått sms angående en lektion och våran lärare hade ringt
till tove... Vi hade missat mentorstiden. Vi glömde av den helt, eftersom att vi tänkte och fokuserade på mat. Hur sjukt ?
Efter maten la vi oss i sängen i matkoma. Höll precis på att somna in efter lite smällar från tove. Då kommer Zandra in genom dörren. Så rasten spenderades med 2 goa tjejer, choklad och massa flams i min säng. Toppen !
Sedan var det tillbaka till verkligheten (efter att tove hade släppt taget om mitt ben xD ) .
Nu ska jag hem och påbörja min lista som gör mig gråtfärdig bara jag tittar på den...


Logga ut
trött tjej !!! ...som styrs av mat och blir misshandlad av "kompisar"

SKRIVET: 2011-01-26, kl 14:30:23 | PUBLICERAT I:

förtydligande..


Jag vill bara förtydliga att toves päron INTE ska bjuda mig på en resa, utan mina päron köper en till mig. & hennes köper till henne.... & så beställer dem till samma destination. :)

SKRIVET: 2011-01-26, kl 14:26:54 | PUBLICERAT I:

ångest !

Att göra tills imorgon:

Städa hela lägenheten
skriva ett tal i svenska B inför nationella
göra ett reportage
En engelsk artikel
Inlämning Naturkunkskap (grupparbete)
packa
(baka)

SKRIVET: 2011-01-26, kl 09:22:00 | PUBLICERAT I:

underbett ?

Jag tror jag skulle vara råhet i underbett. ...Eller ?





SKRIVET: 2011-01-26, kl 07:16:46 | PUBLICERAT I:

är så långt ifrån redo att gå upp som jag ...

är så långt ifrån redo att gå upp som jag kan bli ! Jag brukar vara trött men detta är hemskt ... Hur ska jag överleva denna dag ? Usch ... Sova ... Åh ... Fan ! Behöver energi, och så står de en tom colaburk här .... Jävla skit !! Vaknat på fel sida, javisst ! Nu ska jag tycka synd om mig själv en stund till .....

SKRIVET: 2011-01-25, kl 21:26:13 | PUBLICERAT I:

god natt !


Näe, nu stänger jag ner datorn. Inte riktigt sant iof, nu stänger jag ner internet för att titta på en film.
Jag har gjort en del nytta idag, fast mest onytta.....
Man måste unna sig sådana dagar också, faktiskt. Så nu blir det jag, choklad, gosefilten och en film.
Natti !


ibland så får jag till det ...

SKRIVET: 2011-01-25, kl 21:03:35 | PUBLICERAT I:

lycka i ett sms



Detta var förra veckans glada nyhet. Eller det är denna veckas glada med... Och nästa.. och nästa..
Det här är nog fantamig ÅRETS gladaste nyhet. Eller ? Kommer 2011 vara mitt år med MASSVIS med
glada nyheter ? Det hade varit underbart... Hoppas det !

Puss

SKRIVET: 2011-01-25, kl 17:48:59 | PUBLICERAT I:

bride wars



Såg precis filmen "bride wars". Jag har blivit världens bröllopsfantast helt från ingenstans.
Dem flesta vet att jag inte kommer gifta mig. Aldrig någonsin. Det är helt enkelt emot.... mina principer (?)
Jag vill verkligen inte gifta mig iaf !

Men jag ser verkligen fram emot att hjälpa till med mina vänners bröllop..
Fixa deras möhippor, vara smakråd till allt från skor till bröllopstårta till håruppsättning till viner.
Åhh ! Jag hoppas verkligen att jag får vara med i ett litet hörn på någons bröllop

SKRIVET: 2011-01-25, kl 14:20:00 | PUBLICERAT I:

shoot me !

Tove var nog inte så glad över föregående bilder med tanke på att
hon drag fram sin pistol och allt...

SKRIVET: 2011-01-25, kl 13:55:00 | PUBLICERAT I:

kallt ?

har vanten på i mum-salen.... kallt  ? ja !!!

SKRIVET: 2011-01-25, kl 12:24:21 | PUBLICERAT I:

suck


Känner mig superstressad nu inför de här sista dagarna denna veckan. Skolveckan.
Känner mig äännu mer stressad över det faktum att jag inte vill eller kan skriva ut sakerna
som gör mig stressad - för jag vet att det finns dem som har det mer stressigt...

Nej, nu får jag skärpa mig !

SKRIVET: 2011-01-25, kl 11:18:38 | PUBLICERAT I:

hade jag inte vetat bättre så hade jag tro...

img_6807 (MMS)

hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att hon tog vaccinet mot svinis förra året.... Men hon är nog bara en pömsigtjej92

SKRIVET: 2011-01-25, kl 11:13:04 | PUBLICERAT I:

bortse från att jag ser tjock ut och lägg ...

img_6807 (MMS)

bortse från att jag ser tjock ut och lägg märke till att Tove har somnat på mig mitt under ett samtal.

SKRIVET: 2011-01-25, kl 09:19:00 | PUBLICERAT I:

världens bästa syster ?

SKRIVET: 2011-01-24, kl 23:15:13 | PUBLICERAT I:

äventyr i vardagen


Jag, Tove och Zandra drog till Rusta i nässjö. Vårt lilla "äventyr" var att handla billiga filtar där- ni vet världens gosigaste filt ? Filten med stort F,  jag-skulle-dö-utan-den-filten.. Jag tror ni fattar. & nu när vi har handlat upp nästan allihopa i nässjö så kan jag tipsa om den. 99 kronor på rusta, i stort sett gratis för fäääään. Det var endast ett par filtar kvar när vi handlat färdigt.. Men vi har ju inte varit på alla rusta ;) så skynda skynda !



det blev 8 stycken - höhöhö.

Efter det drog vi hem till Fia som bjöd på god fika. Mums och mys ! ( förövrigt 2 ord som jag missbrukar en aning ) Tack iallafall ! :D

p.s Tove frågade ifall vi skulle ha filtarna till något speciellt ?
Toves svar blev kort och gott : Har du en sån här själv ? Nej, just det ! :D

SKRIVET: 2011-01-24, kl 15:15:37 | PUBLICERAT I:

min eftermiddag


Slutade för en timme sedan, lite mer. Känns lagom kul att jag gick upp vid 6 för att skriva en grej till svenska c,
sen fick jag reda på att vi inte har nästa svenska c-lektion förrän i mitten av mars.............. Men man ska
väl vara glad att man slutar lite tidigare än alla andra på måndagar i alla fall.

Vad gör jag nu då ? Jo, jag väntar på att min kära vän tovelina ska ringa. Vi kanske ska ut på ett litet "äventyr"
(xD) och isåfall får ni reda på det efteråt. Men det är inte ens säkert att det blir av. Om det blir av så ska jag sova
hos henne. Mys !
Om det inte blir av så ska jag kolla på filmen jag inte hann se igår, baka något gott tills imorgon och bara
njuta av livet ( dvs äta gott och slappa ;) )

SKRIVET: 2011-01-24, kl 14:13:00 | PUBLICERAT I:

bör jag vara orolig ?


Folj min blogg via bloglovin - tack.

För er som inte vet så är bloglovin en sida där du kan samla alla bloggar du läser.
sen "meddelar" den sidan dig om någon har uppdaterat. Jag har lagt in alla mina bloggar där.

Jag läser för tillfället 32 bloggar.
Men bör jag vara orolig över att 10 av dem är mammor ? Att jag t.o.m läser deras bloggar flitigast
efter mina kompisars bloggar ? Att jag typ dör lite varje gång jag ser barnen ? Att det svider lite i "mamma"hjärtat varje gång deras barn är sjuka ? Herre-min-fucking-gud !

Jag visste att jag ville ha barn, jag visste bara inte att jag var sjukligt besatt av tanken...

SKRIVET: 2011-01-24, kl 11:54:59 | PUBLICERAT I:

hihi


Har lite ont i magen. Har ätit massa halstabletter som ska ha en laxerande effekt - bara för att jag stinker vitlök.
Bara det att min mage är ganska så immun mot laxerande saker och bara ger magont. Buhu .
Haha not ! Glad idag ju :D



för att se extra fina bilder på mig och min finfina vän ----> tryck här

SKRIVET: 2011-01-24, kl 09:47:00 | PUBLICERAT I:

dagens...

 
......frukost.



.... eller det är inte riktigt sant. Har faktiskt ätit choklad med, sådeså ! :))

SKRIVET: 2011-01-24, kl 07:00:50 | PUBLICERAT I:

god morgon !


Sitter för tillfället och skriver en uppsats som skulle vara inlämnat 15 december.
Så för en gångs skull så är jag inte helt ute och cyklar.. Egentligen borde jag prioritera att
göra de uppgifter jag legat efter med sen tvåan. Men det kommer... Jag orkar bara inte.



dagens dåliga cam (iof alla dagars dåliga cam), dagens morgonfrisyr,
och dagens "klädsel" i form av tomteröd morgonrock. Great !

SKRIVET: 2011-01-23, kl 21:30:21 | PUBLICERAT I:

2 tecken på att man har haft fest



bakismat och en jäkla massa groggvirke blandat med kvarglömd dricka... Me like ! ;)



sjukt rent skurvatten...... höhöhöh.

SKRIVET: 2011-01-23, kl 20:02:00 | PUBLICERAT I:

ehehe



Tove brukar alltid vilja att jag ska länka. Så här har ni henne - Klunkarn ;)

SKRIVET: 2011-01-23, kl 17:58:30 | PUBLICERAT I:

är det bara jag som älskar söndagar mer och mer ?


Kvällen igår var awesome även om man vaknade med en liten klump ånget i magen imorse.
Mina grannars reaktioner är jag ganska rädd för och min största rädsla när det gäller mitt boende
är att jag ska förlora det. Inte så konstigt kanske.. Men jag hade kul igår, bara lite jobbigt idag... !
 Bra folk och jag kämpar på med nyårslöftet :)

Dagen har ägnats åt solsidan, som ni vet. Sedan kom tre fina tjejer hit. Fia, zandra och såklart tovelina.
Vi beställde bakispizza, snackade lite om allt möjligt och chillade. Vissa mer än andra ;) haha .
Nu stack dem precis och jag ska kolla några avsnitt av solsidan igen. Efter det blir det nog en filmklassiker -
mean girls !! :D

Perfekt söndag, enligt mig !

SKRIVET: 2011-01-23, kl 15:14:00 | PUBLICERAT I:

:*


Att jag skriver ett sms till min fina vän och hon märker direkt att jag behöver henne. Frågar t.o.m
ifall det är allvarligt. Fina fina du !

Igår ringde jag runt och behövde låna någons spotify (annars hade vi fått lyssna på schlager hela kvällen),
sen löste det sig av sig själv. Men det jag inte visste var att 20 mil härifrån så fixade mina brudar så att jag skulle
kunna få låna deras premium och sen skickade användarnamn&lösen. Hur fina vänner ?

Jag fick ett helt inlägg tillägnat endast mig av en annan finfin vän. Jag blir så glad ! Här är inlägget. De andra
tjejerna skriver i sina bloggar att jag är saknad när dem har varit allihopa. Jag älskar er !

kort och gott: Jag tror att jag har världens bästa vänner ! Eller nej jag vet.



givetvis går det inte att ladda upp bilder nu.
suck !!!

SKRIVET: 2011-01-23, kl 11:15:20 | PUBLICERAT I:

.


min "förmiddag" kommer se ut som så här: chips, chillinötter, cola och solsidan (som jag har lånat :D)

SKRIVET: 2011-01-23, kl 11:09:26 | PUBLICERAT I:

fääääst


15 personer i denna lägenhet. Jeeeeesus ! Det gick okej ändå. Tyvärr har jag bara bilder på mig själv, Zandra och Tove. Men jag tror Zandra kommer lägga upp andra bilder på sin blogg (!?) . Så då får ni gå in där och kika..


SKRIVET: 2011-01-22, kl 18:35:12 | PUBLICERAT I:

right now




datan laggar sönder. Nu är det fest.. Med enda skivan vi hittade: schlager !

SKRIVET: 2011-01-22, kl 14:04:43 | PUBLICERAT I:

!


Ikväll blir vi 12 (!!!!) personer i min lilla etta. Gissa vem som kommer bli utslängd ifrån sin lägenhet imorgon ?
Näero.. Det får vi hoppas på att jag inte blir.

SKRIVET: 2011-01-22, kl 13:39:03 | PUBLICERAT I:

mums !


Jag hoppas verkligen att det är som min kära vän Bobban säger. Att skönheten sitter på insidan,
för mina kompisar i ansiktet vägrar försvinna. Oinbjudna är dem jävlarna, men dem verkar inte skämas inte för det. Har inte haft SÅ HÄR dålig hud sen i sexan typ.



det är mycket värre än på bilden !

Det sjuka är att VARJE gång jag ska ut så är det något som får mig att känna mig extra ful.
Munsåret, mensmage och nu..... detta.
Men jag ska skita i det nu, så fort jag har publicerat detta inlägg så ska jag inte tänka på det,
prata om det eller gnälla om det. Dem är där, och tydligen ska dem stanna ett tag.
Men jag ska försöka känna mig fin iallafall. Hah ! Suckers !

SKRIVET: 2011-01-22, kl 11:03:52 | PUBLICERAT I:

to-do-lista


Jag har 6 timmar på mig att göra en del saker. Om jag stressar så kommer jag bli kanonfull ikväll = inte bra !
Men jag blir stressad av tanken att jag inte får stressa. Åh, så typiskt mig !

Jag ska under dessa sex timmar... städa bort julen, dammsuga, torka golv, byta sängkläder, skura toaletten,
gå och köpa snacks och skit till ikväll, hitta kläder, duscha, sminka mig, ta på mig... Inte alls mycket egentligen.
Juste.. Äta också. Herregud ! Men det är verkligen inte mycket. SÅ varför känner jag mig så stressad ?!

Jag har iochförsig en sak till att göra. Eliminera stoppljusen. Men dem är nog här för att stanna...
Don't make it to comfortable little (big!) pimples... Cause you're going dooooooown !

SKRIVET: 2011-01-21, kl 23:20:04 | PUBLICERAT I:

avrundning


Näe, nu känner jag att det snart är dags att avrunda denna dag med några avsnitt av vänner.
Sen blire John Blund & jag för hela slanten. Imorgon kommer bli en ganska så intensiv dag,
har jag fått för mig iallafall. Men först ska jag sova ut så länge det bara går för att sedan stressa..




p.s den enda kontakten jag har med mina brudar nästan är genom bloggen.
Så jag tänkte bara skriva att jag tänker på er och saknar er ! Vi ses snart <3

SKRIVET: 2011-01-21, kl 22:44:09 | PUBLICERAT I:

xD


Haha , någon som kommer ihåg detta ?



nu tycker jag att vi utmanar Hajen att lägga ut "modellbilden" hon gjorde ;)

SKRIVET: 2011-01-21, kl 22:28:34 | PUBLICERAT I:

rehab, typ.


Kvällen har innehållt Let's dance (som ni vet), mat, chips, pirr i magen?, och så mitt lilla rehab.

Kände mig så otroligt äcklig. Har nämligen 7 stora stoppljus i ansiktet och hela ansiktet var bara
så jävla äckligt ! Därför så har ju under kvällen haft ansiktsmask, hållt på med den där jäkla tandblekningen
(jag har fuskat med drickan så den har liksom inte gett någon vidare effekt, än), snart ska jag även dra en sån
där äcklig por-mask och sen avslutar jag denna kväll med att ha tandkräm på stoppljusen över natten.
Skitsamma om det inte funkar egentligen, då har jag iallafall försökt ! :D


Ibland kanske jag bjuder på lite för mycket information / äckliga bilder ;D

Håret är uppsatt, därför det ser ut som att jag inte har något ;)

SKRIVET: 2011-01-21, kl 20:53:00 | PUBLICERAT I:

Let's Dance !


Sitter och kollar på Let's Dance. Vid det här laget borde alla veta vilka jag hejar på ?



Baggen och Graafen :D

SKRIVET: 2011-01-21, kl 19:52:58 | PUBLICERAT I:

godistjuvar !


Jag hade lite godis kvar sen gårdagen med Tove. Kanske något hekto eller 2.
Jag tog med det till radiosändningen så att jag och Steffie ( som skulle köra igång sändningen ) skulle
ha något gott att äta på. Sagt och gjort. Vi satte oss i ett rum eftersom att det var en halvtimme kvar
tills vi skulle köra igång. Sedan gick vi till det rummet som vi skulle köra igång det i. Samtidigt kommer tre
små herrar och frågar hur det går... När vi svarat att vi fixar det så går dem till rummet där godiset ligger.
Så säger någon av dem "Åhh, det här är nog kyrkans godis sen fförra veckan". Jag hörde det, smög lite diskret på dem och såg att dem åt.

Jag började skratta, berättade för Steff och vi skrattade lite.... Men vi fick en chock när vi kommer
tillbaka in dit och ser att de är 5 bitar kvar. Haha, snacka om glupska !

SKRIVET: 2011-01-21, kl 19:40:27 | PUBLICERAT I:

rättning


Det förra inlägget skulle kommit upp förra fredagen. Men jag råkade tidsinställa fel. Med andra ord:
Ingen mat hos Lina idag ;)

SKRIVET: 2011-01-21, kl 18:12:00 | PUBLICERAT I:

radiosändning

Just i detta nu, så sänder klass mp08 radio in tha church.
Jag hoppas ni håller tummarna för att det går jättebra ! Är ärligt talat lite nervös.
Efter sändningen blir det mat och lite firande hos Lina med resten av gänget. GOOTTTTT !

SKRIVET: 2011-01-21, kl 14:39:24 | PUBLICERAT I:

sändning


Om 25 minuter ska vi sända.. Jag blev precis klar med mina uppgifter,
och det tog lite mer än en timme bara. Soft ! :)

Fick en fråga av bobban om ni kan lyssna på dem sändningarna.. Ehrm..
Ja ! Eller nej. Inte än. Men jag kanske kan fixa det .. någon gång.

SKRIVET: 2011-01-21, kl 12:33:00 | PUBLICERAT I:

it's a joke, people !

Viktminskning

 
 

Det var en kille som var överviktig. Han visste inte hur han skulle göra för att gå ner i vikt. Men så en dag fick han ett nummer av en av sina kompisar.
Kompisen sa:
- Ring det här numret så kommer du gå ner i vikt, det lovar jag. Jag har själv prövat det. Killen var först lite tveksam till att det skulle funka men sen ringde han i alla fall.
- Ja hejsan, hur mycket vill du gå ner?? svarar någon i telefonen. Det kostar 25 kr per kg du vill gå ner.
- Ehh, jag vill gå ner 1 kg, svarade han.
Nästa dag ringde det på dörren. Där stod en snygg blondin som sa:
- Om du fångar mig får du sätta på mig.
Hon sprang och till slut fångade han henne och satte på henne.
Nästa dag vägde han sig och mycket riktigt hade han gått ner 1 kg.
Nästa dag ringde han igen och sa att han ville gå ned 5 kg.
Dagen därpå stod en snygg mer vältränad blondin och sa:
- Om du fångar mig får du sätta på mig.
Som vanligt funka det och han gick ned 5 kg.
Nästa dag ringde han och sa att han ville gå ned 25 kg.
- Är du säker? Jag menar 25 kg är väldigt mycket åt gången, sa tjejen i telefonen.
- Jodå, jag är säker, svarade killen.
Nästa dag ringde det på dörren och utanför stod en skötare med en stor hårig apa i koppel.
Skötaren sa:
- Om du inte springer så fångar apan dig istället...

SKRIVET: 2011-01-21, kl 11:04:39 | PUBLICERAT I:

god morgon !



Hello readers !
För tillfället ligger jag i toves sköna säng, fiser och äter godis. Jag duschade precis vilket ni kanske
ser och det är precis vad tönten gör just nu. Efter det ska jag föna håret och sen ska vi äta frukost.
Jag förväntar mig värsta brakfrukosten. Mums !
( alla som stör sig på att jag jämt skriver mums - räck upp en hand ! )

Efter det ska vi dra till media, göra ett radioprogram med resten av klassen (nästan iallafall).
Sen ikväll så blir det bara jag och steffie-boy som fixar med tekniken i kyrkan och sänder det.
Kul kul, cykelhjul !

Kvällen nästan längtar jag till. Då blir det mys med mig själv för hela slanten.
Let´s dance, godis (egentligen borde jag inte äta mer sånt, kolla in min hud :/ ),
och bara chill. Löööve it !

SKRIVET: 2011-01-21, kl 09:00:00 | PUBLICERAT I:

09.00

Fy fan vad jag sover gott nu ! Ledig på fredagar, som ni vet. GILLA !




btw like my pimple (?) under läppen. Mjaow!

SKRIVET: 2011-01-20, kl 23:33:02 | PUBLICERAT I:

2 svullna vänner

What can I say ? Om någon av oss bantade eller något, så skulle vi inte kunna umgås. Hela vår vänskap går ut på mat... typ.

 3 stora middagar inom loppet av 3½ h.. Herregud ! Känns som nian all over igen. Fast med en annan person att svulla med. Här kommer lite bilder från dagen:







Nu ska vi mysilera lite under samma täcke, mums !


SKRIVET: 2011-01-20, kl 18:40:38 | PUBLICERAT I:

Mat

Som ni redan vet så älskar jag mat ! Tove med ... Om ni undrar vad som har hänt som sist (?) så är svaret mat . Vi har ätit tacos och sen mängder med gräddig potatismos. Här snackar vi FET potatismos :D mums ! Nu ska vi gå en runda och under tiden kommer revbensfjäll ligga i ugnen och vänta på oss .... Sa jag att vi tyckte om mat ? ;) ;)

SKRIVET: 2011-01-20, kl 14:07:00 | PUBLICERAT I:

<3

Bara för att du är bäst på att kommentera : Bobban
..... Sen har jag även glömt gratta Annica till körkortet här, Grattis !

SKRIVET: 2011-01-20, kl 12:46:26 | PUBLICERAT I:

eheh


Mitt sällskap just nu.


Känner mig som en rolig person när mina kompisar somnar när dem är med mig...
så länge så har jag varit borta och köpt nästan ett kilo godis. Suprise !

SKRIVET: 2011-01-20, kl 12:03:00 | PUBLICERAT I:

strumpor


Imorse tänkte jag ta på mig mina röda strumpor till mina svarta leggins..
Sen gick jag in på töntens blogg och upptäckte att hon vaknat på fel sida..
Ångrade mig därför och tog på mig svarta..



det sägs ju att tjurar inte tycker om rött ;)



( eller så var det bara så att jag efter min tvättdag igår hade ett par helsvarta strumpor rena,
tog på mig dem och sen upptäckte hennes inlägg. Men det hade ju inte varit lika kul inlägg.... )
(fast nu förstörde jag det iallafall)

SKRIVET: 2011-01-20, kl 09:28:00 | PUBLICERAT I:

raggningsrepliker


"Himlen måste vara tom ikväll, med tanke på alla stjärnor som glittrar i dina ögon"

*vinkar till sig tjejen med fingret* "Jag listade ut att om jag fingrade dig länge nog så skulle du komma"

"Du ska inte tro att du kommer undan bara för att du är ful !"

"Det krävs 134 minuters aktivt sex för att förbränna en chipspåse. Jag åt precis 5 stycken.
Vad gör du ikväll ?"

"Låt oss ha smurfsex, knulla tills vi blir blåa !"

"Vad gör en sådan fin flicka som du i min snuskiga fantasi ?"

"Tjena pudding ! Ska vi dallra tillsammans ?"




Vissa raggningsrepliker är så jävla klockrena !
Vad fan hade man svarat om någon sa något sånt här till en ?!

SKRIVET: 2011-01-20, kl 08:46:57 | PUBLICERAT I:

the answer


Folk brukar ifrågasätta varför jag duschar varje dag.. Dem brukar antyda är att det inte är bra för håret.
Andra människor brukar ifrågasätta varför jag alltid duschar på morgonen, och inte på kvällen ?
Well....

..........


..........


..............


....................

En bild säger mer än tusen ord ?


dagens coola morgonfrisyr
den ena dan är aldrig den andra lik ...

SKRIVET: 2011-01-19, kl 23:09:12 | PUBLICERAT I:

nighty !


Klockan är strax efter 11 och snart så ska jag inte till drömmarnas värld.
Jag struntade i att vila och sova i eftermiddags så jag har varit sysselsatt hela eftermiddagen.
Sen ska jag inte säga att jag har varit särskilt flitig med tanke på att julgrejerna fortfarande är uppe,
och jag har hunnit läsa massa bloggar. Bra val där !

Sängen kallar och ögonlocken är tunga... God natt !

SKRIVET: 2011-01-19, kl 18:36:21 | PUBLICERAT I:

3 saker ni inte visste om mig..


Kör på en "lista" i brist på annat.. 3 saker ni inte visste om mig !

1. Lukten av Klor ger mig huvudvärk. Vilket är jävligt trist då jag älskar att bada.
Konstigt nog så fick jag inte det sist jag var i thailand ?
Men på alla badhus, BAM, huvudvärk !



2. Jag tycker inte om fisk, alls. Det är ingen nyhet för de flesta. Men det är inte så många
 som vet varför jag inte äter det....
När jag gick i 1a klass (tror jag) så fick jag något ben-aktigt i
käften och av bara tanken på det gick jag och spydde
. Så i själva verket så sitter det bara i
 psyket. Men varje gång jag testar att äta det så spyr jag. Rätt sjukt egentligen vad
 psyket kan göra med en....

3. Okej, detta är nästan som ett confession. Men när Greveholm gick som julkalender.....
Så tittade jag inte på det. Jag började kolla på julkalendern året därpå. Så jag missade GREVEHOLM.
Haha, jag tror inte att jag har sagt det till någon. Utan varje gång alla babblar på om hur rädda dem var för
skelettet and so on så har jag bara hållit med
. Trots att jag i själva verket såg greveholm när jag var "gammal"nog att inse att det inte var på riktigt.... I efterhand så har jag sett kalendern ett antal gånger dock.

SKRIVET: 2011-01-19, kl 18:17:14 | PUBLICERAT I:

hold on, little girl !


Har varit på apoteket och inhandlat grejer till min mage som inte är som den ska.
Är rätt trött på att ha ont i magen nu. Ibland går det ett par dagar utan att jag har ont, men sen hugger det till.
Börjar iochförsig vänja mig, men det är fortfarande inte okej ...
Så om inte detta funkar så får jag gå och testa mig för olika sorters allergier. För något är feeel ! :D

Medan jag städar vidare så får ni gärna lyssna på låten som spelas om och om igen både i mitt huvud men även på min spellista ;)



SKRIVET: 2011-01-19, kl 15:46:42 | PUBLICERAT I:

fat is my middlename !

jag har en halv pizza i ugnen...
skitlycklig över det faktumet att hon dagen innan pengar, äter feeeet mat <3
jag, tove & steff drog hem till Lina för lite fika. Fika nr 2 denna dag. Mums!
dem pratade i telefon med varandra
Steff ! aka steffie !
jag skulle visa lina hur steffie hade halkat innan och det resulterade i den här vridna
posen...
Älskar såna här dagar ! Fett, fika, feett fika , fett med fika ! :D
...... Nu är det städning och tvättning som gäller.

SKRIVET: 2011-01-19, kl 15:34:30 | PUBLICERAT I:

inte sant ;)

jag har själv försökt mobilblogga men det blev bara fel.
Ville bara att ni skulle veta att det är min läbbis som är the löööve of my life.
höhö. Kommer du ihåg ? :)
Puss

SKRIVET: 2011-01-19, kl 11:17:50 | PUBLICERAT I:

tja tja emelies kära blogg läsare ! Jag hå...

tja tja emelies kära blogg läsare ! Jag håller på att lära Emelie mobilblogga (för det är ju så jävla svårt) så tänkte passa på att göra första inlägget ... Läs min blogg guldskatt.blogg.se SMYGREKLAM. Jag är ju emelies stora kärlek i livet så att ni vet . Ät gott , peace .

SKRIVET: 2011-01-19, kl 10:45:32 | PUBLICERAT I:

fika


Vi hade håla och var fikasugna. Det resulterade i att vi åkte hem till mig, hämtade fikat och åkte iväg igen.
Mums !

checka dubbelhackan !!!!
Hela bilden är så jäääääävla snygg, höhö.
Säg aldrig att jag inte bjuder på mig själv ;)
fina utsikten
sen var vi busiga.
Tove tog bilderna... Och åt ;)

SKRIVET: 2011-01-19, kl 07:33:45 | PUBLICERAT I:

röv


Är så fruktansvärt trött. Har sovit 4,5 h sammanlagt. Bra E !

Under förmiddagen så kommer det bli glest med inlägg. Har inte hunnit tidsinställa några..
Har engelska hela förmiddagen och sen .. ?

Skitsamma. Under eftermiddagen så ska jag tvätta, städa och sånt.
Men först ska jag sova någon timme. Idag får jag det.
Så det jag vill ha sagt: det kommer bli dåligt med inlägg idag. Tråkiga !
Återkommer när jag är vaken..

SKRIVET: 2011-01-18, kl 22:06:08 | PUBLICERAT I:

<3


Det gör ont att veta att jag inte alltid finns där för er, mina älskade bröder !





Ni är så fina !

Bruden som är överstrucken är en kompis till grabbarna.
Synd att hon förstörde bilden !

SKRIVET: 2011-01-18, kl 20:58:15 | PUBLICERAT I:

ironical


Jag bor granne med ett gym (100 m dit), men istället för att spendera min kväll där
så ska jag snart ta min tredje portion med rulltårta och glass.
Life is good !


Jag vet att det ser asäckligt ut,
men med tanke på att jag ska äta det för tredje gången så kanske ni
fattar att det inte var de ;)

SKRIVET: 2011-01-18, kl 16:14:00 | PUBLICERAT I:

när jag inte förstår


Dessa bilder tog jag under MUM-lektionen.
När jag inte förstår brukar jag se lite konfundersam ut:


sen när det gått ett tag så blir jag sur :


... men när läraren förklarat för 111;e gången så brukar jag bli glad igen:


dock blir jag ledsen när jag ser att jag inte har någon läpp på föregående bild:

SKRIVET: 2011-01-18, kl 13:43:00 | PUBLICERAT I:

trött

Jag känner hur jag har två feta påsar under ögonen. Jag är trött ! Ser ni påsarna ?

SKRIVET: 2011-01-18, kl 10:41:00 | PUBLICERAT I:

true or false, you never know



Fingrarna avslöjar dig

Forskare slår fast vid att man kan se hur du är som person och vad du kan passa
att jobba med genom att titta på Längden på dina fingrar.

Om Ringfingret är längre än pekfingret så har du:

  -Lättare att bli aggressiv.

  -Ökad risk att utveckla prostatacancer, om du är man.

  -Ökad risk att hamna i fängelse, bli mördad eller utveckla ett drogberoende.

  -Större chanser att lyckas i yrken som militär, ingenjör, filosof och schackspelare.

  -Förmodligen större intresse för kvinnor än män, oberoende om du är man eller kvinna.

  -Lättare att bli duktig på att spela ett musikinstrument.

 -Lättare att utöva fysisk aktivitet och bygga muskler.


Har du som jag, längre pekfinger än ringfinger så har du:

-Ökad risk att drabbas av bröstcancer, om du är kvinna.

  -Ökad risk att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar.

  -Förmodligen större intresse för män än kvinnor, oberoende om du är man eller kvinna

  -Större benägenhet att drabbas av eksem, allergier och feber.

 - Större chans att behålla ett jobb och bli rik.

  -Större chans att bli gammal.

källa

SKRIVET: 2011-01-18, kl 09:21:38 | PUBLICERAT I:

Men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka


Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att jag var gravid. höhö.
Världens cravings efter salt, mat, godis, choklad (!), glass, popcorn, pannkakor. okej, ALLT !

Sen imorse så mådde jag så jävla illa. Tror iochförsig att det beror på trötthet, men ändå.
Nu sitter jag här och småler av bara tanken av en gradivitet. Hihi

Det sjuka är att... Det dröjer inte länge innan någon i min närhet kommer säga att dem är på
tjocken. Herregud, vad tiden flyger fram !

SKRIVET: 2011-01-18, kl 01:11:58 | PUBLICERAT I:

Sova <3

Bokjävlen är utläst och grannarna är äntligen klara.... Nu kan jag sova ! Det är jag fan värd :D

SKRIVET: 2011-01-17, kl 21:02:33 | PUBLICERAT I:

puss !


Mitt liv innehåller just nu plugg och glada tankar. Hehe.
Men jag ville bara skriva Grattis till körkortet kära hanna !



....Becks, när ska du börja blogga igen ?

SKRIVET: 2011-01-17, kl 20:56:24 | PUBLICERAT I:

!


Var på ett astråkigt humör. Allt var åt helvete och då...
FICK JAG EN ASBRA NYHET SOM GÖR MIG SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA GLAD !!!!
Men är supernojig att något kommer gå fel så jag tänker inte skriva ut det här. Inte än.
Det finns andra sätt ni kan ta reda på det ;)

Det går bra nu !

SKRIVET: 2011-01-17, kl 15:40:11 | PUBLICERAT I:

så ni vet var ni har mig


Dem närmsta timmarna så kommer jag sitta nergrävd i en tråkig engelsk bok,
det kommer varvas med matlagning, ätning och skriva ett pm på engelska. Trevligt trevligt !
Kan inte direkt säga att jag är pepp. Men ibland så bara måste man..

Funderar på en tjugominutare innan. Men ..... det blir ju aldrig så.
Men nu vet ni, var ni har mig....

SKRIVET: 2011-01-17, kl 11:52:29 | PUBLICERAT I:

veckan


Denna veckan är redan rätt fylld. Har ganska så mycket som jag borde göra,
men även mycket som jag vill göra.

Måndag: plugg all day long
Tisdag: Åter igen .. Plugg. suck
Onsdag: Städ&tvätt-dag, plocka bort julen :/
Torsdag: Vara med Tove, if she is healthy !
Fredag: förbereda radio, sända radio och sen feta mig med godis
framför Let's dance.
Lördag: Utgång ?
Söndag: Den obligatoriska chilldagen

SKRIVET: 2011-01-17, kl 10:08:00 | PUBLICERAT I:

som liten...


Bobban skrev ett inlägg som inspirerade mig till detta.

När jag var liten (läs mindre).......

 .....så var jag verkligen livrädd för gräs. Mammas kompis berättade för mig att mamma & hon
kunde sätta mig på en filt i gräsmattan och sedan lämna mig (om dem ville) för jag skulle ändå inte
våga krypa någonstans utanför filten. Hur elakt ?!

....så åt jag gul snö. En kompis sa nämligen till mig att det var mycket godare. Den här kompisen
var lite lömsk då hon själv aldrig åt det x) haha ! Eller så var jag bara naiv. Jag har till och med skrivit
att jag åt gul snö i min första textbok som vi skrev i under lekis.

....så var jag fet. Jag menar.. Tjock. inget  fel med det ! Älskar små tjocka knubbiga bebisar
men jag var verkligen extrem !



fettounge ! :D

SKRIVET: 2011-01-17, kl 09:11:51 | PUBLICERAT I:

illamående


Första lektionen börjar och jag mår illa. Men jag tänker att det kan ha varit för att jag stressade som
ett as imorse. Ni vet när man slänger i sig maten och nästintill springer till lektionen.

Väl där så sitter jag och försöker fånga andan. Samtidigt sitter jag och lyssnar på alla andra. Då visar
det sig att typ 3-4 personer är hemma magsjuka (!). Sedan öppnar läraren munnen och säger att hon
egentligen inte borde vara där med tanke åå att hon mår så jävla illa . Great !

Vi hade en kvarts lektion (lönt?) och sen fick vi gå. Nu sitter jag här och typ håller tillbaka en spya.
Sen kan det vara rent psykiskt då jag brukar må "illa" när andra gör det eller så är det så att jag fått
den skit alla andra verkar ha... FUCK !

SKRIVET: 2011-01-16, kl 23:31:54 | PUBLICERAT I:

alldeles nyss




2a portionen glass och vänner. Kan inte sova men det gör ingenting.
Åhhh du underbara söndag ! :D

SKRIVET: 2011-01-16, kl 19:06:40 | PUBLICERAT I:

äta bör man, annars dör man..


Var egentligen inte hungrig (what's up with that ?!?!? ) Men jag gjorde maten iallafall. Lite tomt utan
något köttigt, men vad gör man ?



Idag åt ingen upp dem små avokadosarna (?) så dem fick snällt ligga kvar på tallriken... ;)



Nu funderar jag på att skaffa en matblogg. Höhö. Just kidding !
Ni får helt enkelt stå ut med ett par matbilder i veckan. Det hör till min väldigt
coola
livsstil. So excuse me for being fat :D:D

SKRIVET: 2011-01-16, kl 18:12:54 | PUBLICERAT I:

110116


Nu har jag druckit en god iskall burk med coca cola.
Jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur god den var, but I won't !

Jag slocknade efter det och sov någon (läs några) timmar därav brist på inlägg.
Var dock säker på att jag hade tidsinställt något till idag, men tydligen inte.
Nu kokar potatis och eftersom att jag inte var smart nog att ta fram något ur frysen
så blir det endast potatis och bea-sås, eventuellt resterna från gårdagens sallad.
Inte mig emot ! Mat som mat. & vid det här laget så vet ni att jag älskar mat mer än livet självt ;)

Puss

SKRIVET: 2011-01-16, kl 14:20:02 | PUBLICERAT I:

more pics





Ligger fortfarande i sängen men funderar starkt på att gå ut.
Nu kanske ni tror jag menar ut och gå men det gör jag verkligen inte.
Jag snackar om att gå ut och köpa en kall burkcola. Fy farao så gott !

Ska egentligen inte dricka sånt men å andra sidan så drack jag ju rödvin igår :P
För övrigt så ser ni kanske lite hur Zandra gjorde med mitt hår på sista bilden.
En fin fläta var det iallafall. Okej kanske inte syns så jättemycket men på de bilder
det syns... Dem ska inte upp på bloggen :P Men den var fin iallafall ! :)

SKRIVET: 2011-01-16, kl 11:41:29 | PUBLICERAT I:

mikrofonkåt

Gårdagen var jättetrevlig ! GOOOOOOOD mat ( som är det viktigaste ),
blandad musik, sångskrik, massa prat, bildvisning, bildtagning, kläd&hårnoja och till sist
en jävla massa dans ! :D


vi luktade gott sen ;) Tzatzikiiiiii


Helt inne i maten ! ....detta var innan alla klädprovningar,






fler bilder kommer..
Orkar bara inte nu. För nu är de chips och VÄNNER som gäller ;)

SKRIVET: 2011-01-15, kl 20:02:00 | PUBLICERAT I:

mitt hår


Jag vill så gärna ha långt hår till balen !
Jag har tyvärr fått det tunnaste, tråkigaste och mest fula hår i världshistorien.
Men även om de är så så kan man ju göra något lite roligare med håret till just balen.



det här är en riktigt gammal bild. Men mitt hår har varit i exakt samma längd
tills i början av sommaren typ. Fast det har bara inte varit liiiiika uppklippt vilket har
gjort att det "sett längre ut" ( ser ju typ kal ut på detta fotot )

Såhär ser håret ut nu :



Det har växt liiiiiite, men inte tillräckligt fort.
Tips på hur man får det att växa snabbare ?

SKRIVET: 2011-01-15, kl 18:11:32 | PUBLICERAT I:

utgång !


Ikväll blir det utgång ! En billig sådan. All alkohol är hemma. Zandra och Tove kommer hit när som helst.
Då ska vi laga till något smarrigt. Man dricker ju inte när man har tom mage. Något med kyckling blir det .
Dem skulle handla sallad och lite sådant. Det kan ju inte bli bättre ! Mums !

Sedan blir det utgång med samma personer och kanske någon mer ? Vet inte riktigt än. Men oavsett vad
så satsar jag på att ha kul !

Dagens inlägg har varit superlame, men imorgon kan ni förvänta er fler och roligare !
Har tidsinställt några med. Puss

SKRIVET: 2011-01-15, kl 15:34:00 | PUBLICERAT I:

xD


.... La upp klipp från Sean The Man Atci för någon dag sen. Här är ÄNNU bättre klipp :D

SKRIVET: 2011-01-15, kl 15:03:00 | PUBLICERAT I:

oh no !


Det som verkligen inte fick hända nu har hänt. Vi snackar största I-landsproblemet i världshistorien. Oh shit !




Min stoooooora Nutellaburk aka reservchoklad när jag är fattig är nu slut.

Pengar trillar in på torsdag och jag typ dööör av chokladsug. kuk !

SKRIVET: 2011-01-15, kl 14:08:34 | PUBLICERAT I:

hanna

Haha, nej Hanna. Inte nytagen bild :P Detta är ifrån 1an i gymnasiet. Ville bara visa mitt korta hår och att jag absolut inte passar i lugg. Ser ut som ett mongo. Men jag håller med om att färgen är fin. Den kommer jag nog ha fler gånger. Men allt det andra är katastrofalt :D

SKRIVET: 2011-01-15, kl 12:19:36 | PUBLICERAT I:

god morgon !


Vaknade runt 10-tiden och försökte sova lite till. Vid kvart i elva gav jag upp.
Idag är det plugg som gäller. Och städning. Ikväll blir det nog lite festligheter :)
Men har suttit och koncentrerat mig på min engelska bok. 1 timme i sträck satt jag och
läste. Duktigt va ? ;)

Nu ville jag bara skriva ett kort inlägg, sen blir det frukost och städ. Efter det
så får jag belöna mig med att läsa lite till i den tråkiga boken. Men vad gör man inte ?

Okej inser att detta inlägg lika gärna kunde ha hoppats över.
Men ibland har man tråkiga dagar och denna dag är en sådan. Morgondagen blir nog
roligare att läsa ;) Puss

SKRIVET: 2011-01-15, kl 11:24:00 | PUBLICERAT I:

skillnad ?

höhöhööh

SKRIVET: 2011-01-15, kl 00:01:31 | PUBLICERAT I:

vodkapasta och lets dance


Efter sändningen så gick halva klassen hem till Lina. Vi hjälptes åt med en rätt som heter vodkapasta. Så fruktansvärt gott var det ! Skulle lätt kunna trycka i mig lite till redan nu..
Det är som en pastarätt med tomater, skinka, ost, grädde, vitlök och den lite udda indgridiensen vodka.
Supergott var det !!!

Efter det glodde vi på Lets dance. Tycker fortfarande det känns som att det är en miljon danser. Inte kul att titta på dem man inte är intresserade av. Jag hejar på Bagge såklart ! Men även söta Hannah Graaf - jag läser hennes blogg. That's way !

Förra veckan började hon hänga löst och som den blogghora jag är...........

SKRIVET: 2011-01-14, kl 23:51:58 | PUBLICERAT I:

de två tjyyyvarna


Det roligaste (?) idag var ändå att någon från kyrkan hade en liten skål med chillinötter i sändningsrummet.
Jag och min matälskande kompis tove var inte sena med att nalla. Skålen var nästan slut när vi stack.
Iallafall så gör vi det lite i smyg och så för vi vet ju inte ifall det var någons eller ifall det var avsett till alla.

Helt från ingenstans så kommer kyrkans tekniker in och då har jag och tove precis tjuvat lite till.
Jag försöker få tag i det som hon har i handen då vi lovade oss själva att inte ta mer.
Men så fort han kommer in i rummet så gömmer hon handen bakom ryggen och jag drar upp min röda
tröja
så att han inte ska se att jag tuggar.

Det luktade dock chillinötter i hela rummet och det var ganska så obvious vilka det var som nallat,
då tjuvarna fnittrade ....

SKRIVET: 2011-01-14, kl 23:45:02 | PUBLICERAT I:

snuskradio, del 1

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här . Men på fredagar så är vår klass lediga.
Fast vi har självmant gått med på att sända radio varje fredag ifrån Pingstkyrkan.
Det ser bra ut på CV:t , det är kul att sända radio och det ger en bra erfaremhet.

Idag var premiären. Vi var tidsoptimister allihopa och samlades inte förrän 1. Vi skulle vara klara
5. Med förberedelserna. Men vi kom igång först vid 2 och allt blev hastigt och lustigt. Min redigering
på mitt reportage t.e.x var bara fruktansvärt. Verkligen urkasst ! Men det har fått oss att skratta ett par gånger.
Inte bara mina fel utan alla andras fel också :)

Te.x när Tove stönar till i radio för att hon inte visste att hon var on air.

SKRIVET: 2011-01-14, kl 23:44:28 | PUBLICERAT I:

snuskradio , del 2


 Vi sänder som sagt från kyrkan och vi stressade som fan. Lina valde musiken och det var verkligen ingen musik som en äldre hade valt (endast vad jag tror , jag vet ju inte ;) ). Väldigt "hård musik",
inte som deras gulligull-musik precis.  Det kändes sådär med tanke på att det bara är äldre som lyssnar och de är kristna. MEN vi hade faktiskt fått lov att spela vad vi vill.

En låt kommer och jag lyssnar endast på musiken och inte på texten. Min kommentar var:
-Det här är det mest kyrkliga vi har spelat idag....

Tove & Lina : tittar på mig som om jag vore dum i huvudet och brister sedan ut i asgarv.
Låten:


SKRIVET: 2011-01-14, kl 20:11:56 | PUBLICERAT I:

Radio & mat

sändningen gick bra ! Nu har jag precis ätit mat i form av vodka-pasta. Det var första gången jag åt det och det var supergott !!! Skriver sen för nu är det Lets Dance ! :D svarar även på kommentarer senare ! Tack för kommentarerna, snälla ni :) puss / mobilbloggarn

SKRIVET: 2011-01-14, kl 12:39:31 | PUBLICERAT I:

mys


Kör på min rööööööda adidaströja idag. Orkar inget annat. Blir nog osminkat idag igen. Usch !

SKRIVET: 2011-01-14, kl 11:57:16 | PUBLICERAT I:

110114


Värken är kvar men inte det andra. Tror det blir att ta med värmekudden till kyrkan sen.... Inte till skolan :P
Jag vet inte ifall jag har sagt det med ikväll sänder vi radio ifrån kyrkan. :) Lite volontärigt sådär ;)

Men ska vara i skolan klockan 1 för att ha "möte" med dem inblandade. Vuxet det låter xD
Därför får jag göra "lunch" nu.



marinerat kött, ris, bea-sås och gurka. Mums !

SKRIVET: 2011-01-14, kl 09:52:00 | PUBLICERAT I:

visste du att ?


-Man sväljer omkring en halv liter snor per dag.

- När man pratar spottar man ut 300 väldigt små spottdroppar per minut.

- Ögonen producerar mer än 4,5 liter tårvätska per år.

- Om man är högerhänt så svettas man mer under högerarmen, medan
man svettas mer under vänsterarmen om man är vänsterhänt.

- När man äter mat kan denna skvalpa runti magen i fyra timmar,
ungefär som i en tvättmaskin.
( inte för att vara sån, men hur seg tvättmaskin ? :S )

SKRIVET: 2011-01-13, kl 22:16:08 | PUBLICERAT I:

snö !


HÄR ser man hur mycket snö det är !!



Inte så lätt för den bilen att backa ut, höhöhöhööhö.

SKRIVET: 2011-01-13, kl 22:11:02 | PUBLICERAT I:

sängliggandes & "snö"


Normalt att ligga en hel eftermiddag / kväll bara för att man har lite ont i magen ? xD Jaja, det är vad jag har gjort iallafall.. Jag var ute och gick en liten runda också. Hjälpte första halvan men sen blev det typ värre. suck. Men det är fint som fan ute iallafall ! :D



HAHAHHAHAHAH . Jag dör så sugig bild ! Detta tog nog priset för sugigaste bilden genom tiderna..
Ser ju inte ens ut som snö ! Och om det nu gör det så ser man verkligen inte hur mycket snö det verkligen
är !

SKRIVET: 2011-01-13, kl 18:30:23 | PUBLICERAT I:

xD




SKRIVET: 2011-01-13, kl 18:19:55 | PUBLICERAT I:

...


Otroligt sötsugen, magont (!), finnigare, mer svullen om magen. Jippie ! En oväntad present kom på posten.

Därför har jag under hela eftermiddagen legat hemma och tyckt synd om mig själv. Ätit, ätit och åter igen ätit. Är sugen på surt godis och riktig choklad men har inget utav det hemma så jag äter all annan skit istället. Inga värktabletter har jag hemma heller vilket suger. Jaja, ska sluta gnälla. Har ju trots allt sluppit den i lite mer än 2 år.

Nu ska jag snart ut och gå en liten runda. Det brukar hjälpa mot smärtan :) Efter det ska jag hem, ta en powernap och sedan plugga ;D Yeah ! Eller städa. Städa låter roligare :) Laga riktig mat vore också bra ! Höhö. Funderar på ris, beasås och kött ? Mums ;) Mat kan höja mitt humör till skyarna :D

SKRIVET: 2011-01-13, kl 14:20:00 | PUBLICERAT I:

osminkad

Är osminkad idag. Trivs inte så jättebra i det. Men ibland så prioriteras annat. Idag var dessa prioriteringar Mat & Sömn. Fast det är ju så det brukar vara oftast. Håller ni inte med ?
Dock är jag både hungrig och trött IGEN. Haha, kanske borde sminkat mig trots allt.

SKRIVET: 2011-01-13, kl 13:28:00 | PUBLICERAT I:

klassiker


En dag som denna så behöver man roas lite. Tänk IMORGON ÄR DET HELG ! Skönt va ? :)

SKRIVET: 2011-01-13, kl 11:14:18 | PUBLICERAT I:

god morgon !

Man behöver inte alltid alkohol för att kunna bjuda på sig själv, aight ?!


Har precis haft första lektionen och har nu en lång håla. Jag och My Man ska
dra till Lina för lite fika. För äta, det är det vi gör bäst !

SKRIVET: 2011-01-12, kl 23:17:31 | PUBLICERAT I:

cravings ?

Jag är lite knäpp. Men det visste ni ju redan. Jag blev sugen på en sak och gjorde det:


RIS OCH BEA-SÅS  !!!!

Av allt som finns att bli sugen på så ville jag ha just det !! Gott var det, mums !
Dock inte helt okej att jag åt den precis nu innan läggning.... Men va fan, man lever bara en gång ;)


Btw efter dagens tandblekning så såg jag resultat. Gladtjej92 är jag :D:D:D
Det kanske inte är så att andra lägger märke till det men JAG gör det. = vågar le.
MEN frågan är om man ska sluta nu eller fortsätta lite till för det riktiga resultatet kommer om 2 veckor...

SKRIVET: 2011-01-12, kl 21:26:35 | PUBLICERAT I:

Zzzz....


Jag läste exakt 30 minuter ur min sån där engelska bok. Jag förstår den, vilket känns skönt. MEN jag kom bara till sidan fucking äckel-20. Boken är 278 sidor lång. Med andra ord så finns det inte en chans att jag hinner läsa ut den och skriva boklogg innan klockan tolv.

Men jag får helt enkelt läsa på som fan. Läsa lite varje dag och försöka hinna skicka in den där jävla rescensionen innan nästa lektion på tisdag. Kommer dock sänka mitt redan icke så bra betyg. Men what to do ? Jag kommer inte hinna ! Hade haft en chans om jag skippat powernapen xD Men men.

SKRIVET: 2011-01-12, kl 21:05:30 | PUBLICERAT I:

5 timmar 16 minuter


.... Så lång tid är det sen jag skrev sist. Vad har jag gjort sen dess ? Tagit en "tjugominutare" (läs 2 timmar).
Ätit. Ätit igen. Sen åt jag lite till. Gick ut och gick en runda eller snarare flåsade mig fram och svettades som en gris. Märks tydligt att jag inte har varit ute och rört på mig. En runda som förr tog 20 minuter tog nu 45. Inte okej !

Jag har även försökt hjälpa bobban med att fixa henne ett jobb i halmstad. Nu förväntar jag mig att hon fixar mig ett jobb här ;) Nej men skämt å sido. Jag borde söka ett jobb innan Januari är slut. Men grejen är den att jag ska iväg sista helgen i januari och det låter ju inte bra att jag inte kan första månaden ? Ska jag då vänta  med att söka tills efter den helgen ? Känns som att det minimerar mina chanser lite. Båda alternativen minimerar iochförsig.

Oj, sidospår. Nästan alla mina pangbrudar var samlade hemma hos hajen när jag pratade med bobban. Jag saknar dem allihopa ! Puss på er!

SKRIVET: 2011-01-12, kl 15:42:49 | PUBLICERAT I:

kötthuvve

Jag har på senaste haft ont i huvudet. Dessutom känner jag mig som ett jäkla kötthuvud när jag inte kan någonting i program som jag borde kunna...
hm...

SKRIVET: 2011-01-12, kl 13:52:46 | PUBLICERAT I:

mat <3


Alla som känner mig vet vad jag känner för mat. Det är to die for. ÄLSKAR MAT !
Nu har jag och tovelina varit hemma hos mig och ätit chilli con carne - MUMS !
Var riktigt gott. Nu vill hon ha datan så att hon kan lägga in bilder........

SKRIVET: 2011-01-11, kl 23:38:32 | PUBLICERAT I:

sleep tight


Sitter med tandblekningen i, blir fan irriterad om den inte funkar ! Ska snart ta ut det. Jävligt najs att det idag rann dräggel ( stavning?) ner på min tröja xD

Jag är hungrig med men borde inte äta mer idag. Har märkt att dem sena nattmålen som jag svullat i mig dem senaste veckorna har gett oönskat resultat. Inte okej !

Har suttit i 3 h nu och läst en blogg från början till ... hm.. mitten. ASBRA är den ! Ung mamma är hon. Typiskt va ? Jag älskar sånt ! Förlossningsberättelser tycker jag veerkligen om, söta bilder på bebisar och ens känslor kring barnet.Även hela gradiviteten. Jag vill själv ha en bebis !

Sov btw några timmar när jag kom hem därmed är jag uppe nu. Men är svintrött. Ska ta väck äckelsakerna ur munnen nu och sedan lägga mig och glo på vänner. Imorgon är det tidig uppgång igen så att jag kan börja på
min engelska bok. Fan !

Äsch, jag tar en macka iallafall ! Man lever bara en gång !

SKRIVET: 2011-01-11, kl 13:29:54 | PUBLICERAT I:

eheheh

Förra inlägget blev väldigt fel. Fult.

Nu sitter jag på en multimedialektion och kodar. Det går sådär för mig. Önskar jag kunde ta en bild från camen, men jag är så oteknisk så jag hittar inte var man gör det xD Jag kan inte direkt fråga Tove som sitter jämte mig heller med tanke på att vi är 5 elever idag och det är ganska uppenbart vad jag sysslar med om jag frågar.....

Fast Tove och jag tog bilder innan när han hade genomgång. Han upptäckte det när jag började asgarva,
men ni kan ju alltid gå in på hennes blogg och se bilderna ;)

SKRIVET: 2011-01-11, kl 10:44:25 | PUBLICERAT I:

saker som man inte borde störa sig på, men som stör en ändå

- Jag duschade imorse men pga att mitt schampo suger så har jag en fet hårbotten iaf ! - Jag måste köpa ett nytt schampo trots att jag har ett - Jag är inte hungrig men oroar mig för att bli det och vad jag ska göra då - Jag har en fet fläck på byxorna. höhö - Jag är trött - Jag orkar inte fler lektioner, trots att jag inte gör något vettigt - JAG ÄR INTE ENS PÅ DÅLIGT HUMÖR MEN SKRIVER DEN HÄR LISTAN ÄNDÅ ????? - NU är jag hungrig...........

SKRIVET: 2011-01-11, kl 08:30:00 | PUBLICERAT I:

it's a joke, people !

Om du sitter på en tråkig lektion så kan jag bjuda på en liten vits.
Iochförsig så får ni skolkare/ arbetare/ arbetslösa /whatever också ta del av det ;)

En liten grå, oansenlig man i 50-årsåldern kom in på pastorsexpeditionen, sökte upp församlingsprästen och ville tala lite. "Det går bra" sa prästen. "Vad gäller saken?"
"Igår böjde sig min fru fram över frysboxen, kjolen gled upp lite och jag kunde inte
hejda mina lustar, utan drog upp kjolen helt och slet av henne trosorna och sen satte
jag på henne ordentligt.
"Var det din hustru, sa du?" frågade prästen.
"Ja, vi har varit gifta i snart 30 år"
"Då är det inget att oroa sig för, det är helt naturligt"
"Tack det var skönt att höra" sa mannen och gick.
Någon timme senare så kom en liten alldaglig dam i 50årsåldern in på pastorsexpeditionen,
gick fram till prästen och ville prata lite.
"Igår böjde jag mig över frysboxen, och min man drog upp kjolen, slet av mig trosorna och
sen hade vi samlag bakifrån. Det är förfärligt!"
Prästen log och sa: "Din man har redan varit här och berättat och jag säger samma sak
till dig som jag sa till honom: Det är ingen synd att ha samlag inom äktenskapet"
"Så vi är välkomna till kyrkan om vi vill ?" frågade damen.
"Ja, absolut, ni är varmt välkomna till kyrkan !" svarade prästen
"Det var skönt att höra", sa damen, "för på Hemköp sa dem att vi inte var välkomna längre"

SKRIVET: 2011-01-11, kl 07:18:50 | PUBLICERAT I:

Åhhhhhhhhh

Låg vaken halva natten och glodde på vänner eftersom att jag till en början bara låg och vred på mig. Jag var verkligen inte trött ! Men det kan jag lugnt säga att jag är nu !!!! Har inte kommit upp ur sängen än och hade mer än gärna skolkat. Meeen nej ! Kan ni fatta att jag har sovit det dubbla i timmar den senaste veckan ??? Jag längtar tills jag kommer hem ! Sängen <3 fast nu måste jag upp för att duscha :(((

SKRIVET: 2011-01-10, kl 22:44:59 | PUBLICERAT I:

välkommen ångest, jag har väntat på dig !


Imorgon börjar sista terminen. 13 år av sitt liv har man snart ägnat till skolan. Fan vad läskigt att inte göra det mer sen....

Om man skulle välja en annorlunda väg.

Om.

fan !

SKRIVET: 2011-01-10, kl 19:49:16 | PUBLICERAT I:

sleten


Jag har hunnit med ganska mycket under detta lov. Mitt sista vinterlov. Men nu när jag vet att skolan börjar imorgon så känner jag mig helt plötsligt väldigt sliten och fruktansvärt trött. Precis som om att allt har hunnit ikapp.

Det enda "vettiga" jag har gjort idag var att jag var ute och gick en sväng med Lina. Eller snarare halkade oss fram. Sen har jag bara kollat på vänner och innan dess satte jag tandblekningen i käften. Great day huh ?
Fast jag behövde en sån dag.

Angående pluggandet så kom jag fram till att det inte finns en chans att jag kan komma ikapp med allt på en dag.
Därför gör jag det jag ligger efter med i engelskan tills imorgon - eftersom att jag har engelska imorgon. Sen får veckan gå till så. Blir inte lika jobbigt då. Det "enda" jag ska göra idag då är att läsa en engelsk bok och sen skriva en bokrescension om den. Det går snabbt. Eller ah, snabbare än att göra ALLA läxor.

Nu ska jag laga (värma) lite middag. Ashungrig !

jag med tandblekningen i käften.
Jag hoppas att det bara är vinkeln som gör att min panna är så
gigantisk ? xD

SKRIVET: 2011-01-10, kl 13:07:50 | PUBLICERAT I:

god morgon


Började dagen med att vakna med lite ångest. Under hela lovet så har jag tänkt att så fort jag kommer tillbaka till vetlanda så ska jag börja med studerandet som hamnat i efterkälken. Bara det att imorgon börjar vi skolan, och jag har inte öppnat en endaste bok. Sanningen är att jag ligger rätt så jävla mycket efter med. Så nu vet ni vad jag måste göra i eftermiddag. Utan den klassiska plugg-drickan :(

För nu är det vatten som gäller i 2 veckor. Blekte tänderna igår. Ska göra det efter frukosten med. Jag kan inte direkt säga att jag såg något vidare resultat men å andra sidan så står det att det kan ta upp emot 2 veckor innan det märks. Oavsett vad så har jag tagit före-bilder. Om jag inte ser resultat efter dessa 2 veckor ( och förhoppningsvis 10 blekningar senare ) så skickar jag tillbaka det och tjänar en slant. Fast vill hellre tjäna ett fint leénde.


Nej nu blir det frukost !

SKRIVET: 2011-01-10, kl 02:26:39 | PUBLICERAT I:

3 saker


- Igår så kom jag och tove in gratis på hotellet thanks to her. Vakten har en ganska fet crush och då kan det bli så. GILLA !

-
När jag skulle gå mellan pastabaren där hälften av allt folk var och torget där andra halvan var.... Så halkar jag till. Inte så lite heller. Jag hör asgarv bakom mig och skäms som en hund. Hur det är idag ? Ont så in i helvete i höft och ben. Smärtan blir bara värrre och värre. GILLA INTE !

- Jag har tandgrejskiten inne i munnen nu. Det rinner mer saliv än vad jag trodde existerade och det mesta sväljer jag såklart. Vilket resulterar i magkramp. GILLA INTE ! 

Men det första gillandet överväger de andra disliken.. Det är ju bra :)

SKRIVET: 2011-01-09, kl 23:55:43 | PUBLICERAT I:

110109

Den här dagen. Oj !

Vaknade bakfull klockan 7. Åt chips, tyckte synd om mig själv för en sak som jag kommer ta upp i ett annat inlägg. Kollade på vänner, såg på fb att det varit ett mordförsök i vetlandatrakten (killen dog sen :/ ), och mådde allmänt dåligt. Var vaken till tio och sen somnade jag om.
11.40 så ringer Linn, en av tjejerna som var här igår och frågade ifall jag ville följa med och kolla på fotboll
med henne och tove. Självklart ! Gjorde mig redo på en millisekund och satt sen och väntade på dem.
Dem kom och det gjorde även en annan tjej, Frida. Vi åkte och kollade på fotboll. Tro det eller ej, men jag tyckte faktiskt att det var kul. Trots att jag inte är någon sportbrud ;)

Efter det så bjöd jag hit dem på lite chailatte. En femte tjej hänkade också. Av en ren slump
så stöter vi på Zandra och Fia, som också hänger med. Åter igen var vi 7 tjejer i min lilla lägenhet.
Jag älskar att ha folk här, så jag klagar inte. Efter ett tag så stack 3 av tjejerna och vi andra
snackade lite om allt och inget. Skönt att jag börjar känna mig mer och mer avslappnad bland folk.
Jobbar ständigt med nyårslöftet. Höhö.

Jag och Tove stack en snabbis och fick information om hur radio"systemet" vi kommer sända ifrån
fungerar i kyrkan. Under tiden satt de andra 2 kvar. När vi sen kom tillbaka så var Zandra tvungen att gå.
Fia och Tove stannade tills klockan blev 10. Sen gick dem med.
Jag älskar att det har varit så mycket folk här och att jag får agera värdinna :P
Lite som Monica i vänner. Fast dock inte lika extrem. & allt är givetvis inte lika perfekt.
Mer sånt här ! :D

Nu ska jag bleka mina tänder.
Puss

SKRIVET: 2011-01-09, kl 23:25:17 | PUBLICERAT I:

det var fest


Jag vet inte hur jag ska beskriva gårkvällen mer än att jag hade gryyyymt kul ! Speciellt förfesten.
Massa bra tjejer som jag inte brukar festa med annars ( eller ens träffa för den delen ) och sen självklart
min kära vän tovelina. en annan classmate kom inom också. Asnajs !
Nu : Bildregn !


Tjejerna försökte lära oss en speciell dans

ju fler drinkar / shotar , desto fler tabbar :D

jag körde på samma outfit som på nyår. Känns som att någon behöver uppdatera sin gaderob ;)

av någon anledning så skulle vi stå såhär ? :D .... hej alkomage !

Morötterna tog slut först ! Smart drag där Emy ;)

Linn och min lila äggkopp som fick agera snapsglas :D

vi använde oss utav sanning&konsekvenskorten och jag fick alla pinsamma kort.
Här ätandes på en morot som Sara fick ha mellan benen.

..... som sagt. Här fick jag slicka Jennys midja. Trevligt !

Jag och supersöta Linn.

Linn med sina röntgen-glasögon och Jennie

Det blev dans i min soffa

men även på mitt superstora golv - höhöhööhöhöhöh.

Vid hörnet sitter Lina som förövrigt inte trivs framför kameran.


Tre SM-tjejer

& två MP-tjejer ( de andra bilderna på oss två var katastofala ! )

det blev en del pussar

Om inte bilderna redan har förmedlat det så hade jag en TOPPENKVÄLL. Förfesten blev verkligen lyckad !
Vi blev inte så många som tänkt heller utan bara 7, men det räckte :)
Tack tjejer för en rolig kväll !


*Anledningen till att det blev ett antal bilder är för att det fanns närmare 150 stycken. Lite svårt att välja ut endast några. Hihi

SKRIVET: 2011-01-09, kl 14:52:00 | PUBLICERAT I:

visste du att ?


- När du nyser stoppar alla kroppens aktiviteter, även hjärtat. Om du nyser för kraftigt kan du skada ett revben. 
  Om du försöker undertrycka en nysning kan en blodådra brista i huvud eller nacke, med risk för att du dör.

- Vi drömmer i snitt 1460 drömmar per år.

- Det tar i snitt sju minuter att somna.

- Inget krig har utkämpats mellan två länder som bägge har McDonalds. (höhöh)

- Vissa grodor kan frysas ner, sedan tinas upp och fortsätta leva som vanligt.

- Ett russin som läggs i ett glas med champange kommer att oavbrutet studsa upp och ner mellan botten av glaset och ytan.


källa: damrummet xD

SKRIVET: 2011-01-08, kl 20:18:00 | PUBLICERAT I:

bäst !!!


Jag bjuder på världens roligaste klipp nu. Ett tips är att inte kolla på det om det är folk i närheten ;) Ifall du är en sån som skäms, hoho.



Vet att den är rätt gammal, men för er som inte sett den. Enjoy !

SKRIVET: 2011-01-08, kl 18:57:46 | PUBLICERAT I:

can't wait forever




chips, nötter, ostbågar, morötter & dip..  Även sanning&konsekvenskort samt jag har aldrig.

Glaset är fyllt och förfesten kan börja ;D

SKRIVET: 2011-01-08, kl 18:25:00 | PUBLICERAT I:

-.-


Detta är tidsinställt. SÅ att ni mina små godingar ska ha något att läsa när jag stressar och super ;)

DAGENS :

humör: stressad med glad :)
kläder: Innan fest typ slappa kläder och bäst av allt: Ingen bh.
dricka: Vatten och ikväll blir det nog antingen rödvin eller Lapin Kulta :D
mat: gårdagens rester :P 
snusk: Min svettlukt ;) 
vill ha: pengar

Puss

SKRIVET: 2011-01-08, kl 17:03:50 | PUBLICERAT I:

awesome!


Har precis haft 3 söta tjejer här på fika. 3 tjejer som kommer vara här ikväll också. Nu är jag ännu mer övertygad om att det kommer bli en kanonkväll :D Nu ska jag duscha och börja festandet med ett glas vin. Mums ! Have a nice evening !

Kika gärna in här senare , har förinställt 2 inlägg varav en är ett ASROLIGT videoklipp :D

SKRIVET: 2011-01-08, kl 14:23:44 | PUBLICERAT I:

andas ?


Har gjort fuskstädningen nu. Bara grov kvar. All tvätt är tvättad, dock inte torr (!). Allt är inhandlat och dipperna är blandade. Dags för mig att andas med andra ord. Annars finns det risk att en viss tjej kommer kräla på golvet ikväll. Blir alltid waaaaay to drunk när jag stressat.

Har haft ett problem att komma på var folk kan hänga sina jackor eftersom att min gaderob till ytterkläder är fylld med annan skit.. Men jag kommer inte på något. Så folk får helt enkelt lägga dem vad fan dem vill. & dem får tycka vad fan dem vill om det också :D

vi hörs  ! Om jag inte stressar ihjäl mig ;)

SKRIVET: 2011-01-08, kl 11:36:44 | PUBLICERAT I:

we all going to die


Natten har varit fruktansvärd. Hostattack efter hostatack. Min medicin från thailand är praktiskt taget slut och min hals.. Den känns.

Trots det så gick jag upp tidigt och började tvätta. Nu ska jag ta tag i städningen. Jag ska bara äta frukost först. Ikväll är det Utgång med stort U. Är jävligt pepp ! Jag tror det skulle vara 7 tjejer här. Eller kommer vara. Det måste vara städat med tanke på att dem flesta aldrig har varit här. Första intrycket är viktigast ;)

Nä, nu kurrar magen så bäst att stilla hungern :D

SKRIVET: 2011-01-08, kl 00:09:19 | PUBLICERAT I:

00:00


Klockan är precis midnatt när jag börjar skriva det här. Det var meningen att denna kväll skulle bli en tidig kväll för jag ska upp tidigt imorgon för att tvätta och sedan börja städa. Jag känner mig lite stressad inför imorgon. Redan nu. Jesuss... Nu får jag ge mig ! shit...


För övrigt så har jag en fråga. Kan man bjuda på chips men även morötter och dipp på en förfest ? Är grymt sugen på det sistnämnda. Men reaktionen kanske inte blir som förväntat, eller som min egen hade blivit. Lycka ! hihi. Får tänka på det ett tag till... Vad tycker ni ? Fel budskap ? typ "jag tycker att alla är tjocka" :p eller bara goooooooooottigott ?

SKRIVET: 2011-01-07, kl 23:36:24 | PUBLICERAT I:

fenan


Wow ! Fenan gjorde något jag aldrig hade vågat ! Check it out !

SKRIVET: 2011-01-07, kl 22:20:22 | PUBLICERAT I:

like you care


Eftermiddagen har gått undan. Jag har hunnit packa upp mina väskor ( äntligen! ) , lagat mat, diskat, handlat ett äckeldyrt medel till min nya kompis, och varit ute och promenerat en timme. Det är typ det jag har hunnit med. Men har för tillfrisknandets skull tagit det lugnt. Det tror jag har hjälpt jättemycket. För nu är jag "bara" förskyld. Yey ! :D

Har precis kollat igenom det evighetslånga programmet let's dance. Sjukt många dansare. Lite för många, kan jag tycka. Jaja. Det var kul att se dem man kände igen iallafall. Tråkigt att det inte gick så bra för Hannah dock. Men kan tänka mig att det är sjuuuuukt svårt. Missade Andreas Weises sexskämt och det grämer mig. Sexskämt är det roligaste som finns. Förutom skadeglädje det vill säga. Tyckte det var himla fint också att Anders Bagge är så bra vän med sin exfru och hennes nya man. Sånt gör mig glad !

SKRIVET: 2011-01-07, kl 18:02:00 | PUBLICERAT I:

Let's Dance !

Om cirkus 2 timmar, dvs 20.00 så börjar Let's dance. Har aldrig någonsin följt en hel säsong
men jag tror att denna säsong kommer bli kanonis !

Fina Hannah Graaf är med :)
Även Alexander Rybak ( I'm in lööööve with a fairytail..... )
Andreas Weise från idol
men roligast: Anders Bagge från idol :D haha !

Sen vet jag inte riktigt vilka andra som ska vara med. Eller jo.. Hon Jessica som var med i Fame factory för många år sedan. Okej, det kanske itne säger er så mycket. Jag däremot som älskaaaade sådana "serier"
som liten vet exakt. Hihi. Eller ni kanske vet när jag berättar att hon tillsammans med Magnus Bäcklund sjöng i Eurovision ? .. Give me your love, ...

Oavsett vad ! KOLLA ! :D

SKRIVET: 2011-01-07, kl 17:36:57 | PUBLICERAT I:

prioriteringar


Jag får nog tänka om och lägga dem där 25 kronorna på en flaska ketchup. Attans !



Sen fick jag även ytterligare ett plagg att tvätta. Vilken tur att jag inte orkade tvätta häromdagen ;)


för övrigt var maten god som fan ! Var riktigt sugen på detta. Plus att jag för första gången lyckades
med moset. +poäng ? javisst !

SKRIVET: 2011-01-07, kl 16:02:57 | PUBLICERAT I:

slow motion


Allt går verkligen i slow motion idag. Helt sick ! Jag har i närmare tre timmar försökt packa upp mina väskor. Grejen är den att jag blir så yr. Vilket resulterar i att jag packar upp i 3 minuter - vilar det trippla. Ja, ni fattar. Jag tror jag överskattade hur frisk jag egentligen är. Men jag har inte så mycket annat val än att bli klar här idag. Måste måste måste. Det lönar sig imorgon ;)

Oavsett vad så tror jag att jag är helt sjukt bloggberoende. Jag följer 33 bloggar exakt. En utav dessa bloggerskor skrev inte på över en dag. Jag började bli orolig (!) . Hur sjukt ? Något som är ännu sjukare är att det faktiskt hade hänt något...

SKRIVET: 2011-01-07, kl 14:26:45 | PUBLICERAT I:

godis


Alla som har följt min andra blogg vet att jag tidigare har haft en godislåda fylld med godis. In case of emergency så att säga. Men godiset hann alltför ofta bli segt och "gammalt" i och med att när jag hade det hemma så blev jag inte sugen.. Nu har jag bara kakor, glass, nutellaburken hemma. Vad tror ni jag är sugen på ?



Bud på att slösa ens 25-kronorscheck på godis ?!
btw erkänn vuxenpoäng med sådana här checkar ? xD

SKRIVET: 2011-01-07, kl 12:11:14 | PUBLICERAT I:

mums !


Vaknade precis helt igenkorkad i halsen. När jag vaknar och känner så, så brukar jag alltid försöka sjunga. ( inte alls töntigt att gå och sjunga för sig själv ). Iallafall så har jag varit tvungen att harkla upp skiten. Jättefräscht!

Snart ska jag rosta lite bröd och bara ha grillkrydda på. Så jävla gott ! & dricka supervarmt tea !

Ni får inte missa att gå in på hajfenans blogg sen. Tydligen ska något otroligt hända där ;) hihi. Får man ju inte missa. länk


bild lånad av hajen :)

SKRIVET: 2011-01-06, kl 20:49:11 | PUBLICERAT I:

110106


Jag mådde sämre och sämre i eftermiddags. Därför gjorde jag det enda rätta. Tog några mindre effektiva tabletter och vilade. Nu mår jag mycket bättre igen :)

Maten är i ugnen, jag har diskat hela jävla högen med disk. Duktig ! ( ibland bara måste man ge sig själv lite credit - för att palla ). Efter maten ska jag ner i tvättstugan och boka om min tvättid. Hoppas på en tid imorgon :)
Sen funderar jag på en promenad för mina ben. Men vet inte om det är särskilt smart.. Får tänka på det.. Vore skönt med lite frisk luft med. Hm..

SKRIVET: 2011-01-06, kl 20:44:01 | PUBLICERAT I:

hanna


hanna du kan få min kompis om du vill ! ;)

SKRIVET: 2011-01-06, kl 17:12:11 | PUBLICERAT I:

gottegrisar !



Tove kom hit och vi skulle gått till ett cafe´ och ätit världens godaste paj. Men allt var stängt. Tydligen röd dag. Men vi löste vårt lilla problem med att gå till affären och handla annat gott och sen hem till mig och blanda ihop lite chai. Mums ! Hon var här i några timmar och som vanligt så sprang tiden iväg. Nu är jag dock själv, men min andra kompis. Kompisen som jag har köpt vaseline till. Det ska bort.

Nu ska jag lägga mig och glo på en film. Blev otroligt trött, bara sådär.
Hörs sen !

SKRIVET: 2011-01-06, kl 12:25:48 | PUBLICERAT I:

drömmar och skit


Inatt drömde jag att min och min klass tog studenten. Vi hade dock inte ett flak som de flesta andra. Nej nej, vi åkte i en pulka. Jepp, ni läste rätt. I en jävla pulka. Eller ah.. Vi tre som dök upp då alltså.

Har sovit sådär. Ställde klockan så att den ringde med en och en halvtimmes mellanrum. Anledning ? Ville smörja mig så att inte munsåret börjar känna sig som hemma. Hjälpte det ? Nej, inte särskilt mycket. Usch, jag tror inte ni förstår hur mycket jag INTE vill att det ska vara där. Fan :(

Nu blir det frukost!

SKRIVET: 2011-01-06, kl 00:47:13 | PUBLICERAT I:

varsågod


Det finns en bild som alla typ dör av skratt.

För att jag är så ful.

Äckligt ful.

Men på bilden så tror jag att jag är cooool.

Riktigt cool.

Med mina solbrillor och allt.

sen att jag precis precis kan stänga munnen, är en annan sak.

Folk har frågat efter denna skabbiga bild.

Så here you go !

SKRIVET: 2011-01-06, kl 00:33:23 | PUBLICERAT I:

110405 (06)


Är fortfarande irriterad som fan över munsåret. Men eftersom att det kommer vara min närmsta "vän" under 3 månader så får jag helt enkelt vänja mig vid det. ÅHHHHHH !

Men annars har jag haft en trevlig dag. Vaknade som sagt sent. Skulle tvättat men orkade verkligen inte. Åt på donken (onödigapengar.se) och umgicks en stund med lina och hennes bf. Gick hem och har kollat på vänner och varvat det med en film och en stor kopp chailatte :) Lagom mysig och slapp dag, precis vad jag behövde !

Imorgon blir det en tur till apoteket så att jag kan få död på min nya äckliga kompis och så blir det fika med tovelina. Godaste pajen ! Sen blir det ännu mer slapp. Saknat det !
God natt ! hälsar jag och kååååååmpisen

SKRIVET: 2011-01-05, kl 23:19:58 | PUBLICERAT I:

fan !


Helvetes fanskap ! Har fått munsår ! :( :(

Vid höger mungipa. Hade det för ett år sedan på samma ställe och då köpte mamma svindyra Anti-krämen som inte hjälpte. Munsårhelvetet fanns kvar i flera flera månader. Minns ni ?!
FUUUUUCK !

Det sura är att jag vet hur jag får det och varför jag får det. Jag andas med öppen jävla äckelmun för att jag blir täppt i näsan. Sen dreglar jag :( haha ! Så blir det liksom fuktigt i mungipan och TADAAAAAAAAAAAAAAA !

ÄCKEL HOR FITT SKABBMUNSÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jag blir så ledsen :(

SKRIVET: 2011-01-05, kl 19:08:09 | PUBLICERAT I:

tack bobbis !


Jag klarade det med hjälp av bobban. Här är länken !

SKRIVET: 2011-01-05, kl 19:05:47 | PUBLICERAT I:

skadeglad



Jag dör ! Egoina ramlar när hon gör ett videoklipp. har kollat på detta 1000 gånger idag och det är lika roligt VARJE gång !

SKRIVET: 2011-01-05, kl 19:02:03 | PUBLICERAT I:

donken <3




Jag och Lina drog till donken. Mums !
Dock sista gången jag beställde en hel meny... Man blir bara äckelmätt !
Men det var jäkligt gott ;)

SKRIVET: 2011-01-05, kl 15:21:15 | PUBLICERAT I:

Hur mår Emy ?


.... Frågan alla vill veta svaret på. Här är svaret :

Jag mår bättre än igår.

Jag är tillräckligt frisk så att jag vill äta donken.
Men också så pass sjuk att jag inte vill ha cola

Jag är tillräckligt frisk så att jag är rastlös
Men också så pass sjuk så att jag inte orkar gå ner i tvättstugan och tvätta

Jag är tillräckligt frisk för att hitta på roliga grejer
men absolut inte frisk nog att  göra läxa ;)

Med andra ord: Jag är på bättringsvägen (peppar peppar) men bör ta det lugnt.
Jag är så JÄVLA glad att jag inte är rökare. Då blir jag frisk snabbare ;D
Den sista meningen kanske kanske var en pik till mina bloggkompisar ;)
Men det är också ren fakta. Fy fan vad glad jag är över det ! :D
Fimpa fimpa fimpa fimpa !

SKRIVET: 2011-01-05, kl 14:02:00 | PUBLICERAT I:

hjälp !


Jag behöver lite hjälp. ALLA som läser min blogg vet att jag är tekniskt efterbliven. Det jag vill göra är att lägga in youtubeklipp på bloggen. Hur gör jag ?

SKRIVET: 2011-01-05, kl 12:28:32 | PUBLICERAT I:

Ny dag

Vaknade 06.53 med ett helt otroligt sug efter vatten. Började hosta som en tok och jag behövde vätska. Jag gick upp. "hostade av mig". Drack ett stort glas vatten ( jag som inte ens tycker om vatten i normala fall ) . Sen tog jag mina 2 sista mirakelpiller, smörjde bröstkorg och hals med en mirakelsalva och gick och la mig. Vaknade sedan 5 timmar senare och känner mig lite eller ganska så mycket bättre ( peppar peppar ) . Men ska självklart ta det lugnt och börja dagen med lite vänner och ett iskallt glas med vatten :D puss

SKRIVET: 2011-01-04, kl 22:45:14 | PUBLICERAT I:

lista

Har du pojkvän/flickvän? Nej :) And I love it !
Är du kär? Nej, men jag brukar bli kär i kärleken.
Hur tidigt stiger du upp? Alldeles för tidigt känns det som. Vad hände med att man sov till 1-2 innan ?
Vem/vilka vet mest om dig?  Mina vänner. Ingen nämnd ingen glömd.
Gillar du att slåss? Det kan väl vara skönt ?
Vad ska du göra ikväll? Det är typ kväll men jag ska kolla på film och kränga c-vitaminer :D

När var du senast full? 4 dagar sen
Har du utländska föräldrar?  Nej
Var har du ont?  Ganska många ställen
Är du bra på att måla? HAHAHAHHAHAAHHA. Dem som känner mig vet att jag gör snyggaste streckgubbarna ;)
Vem kramade du senast? Bobban ?
Vad längtar du till? Våren !!!!
Vad heter dina husdjur?  Dammråttis ett och dammråttis två
Har du körkort? Nej :( :(

Favoritgodis? surt och choklad !
Morgon- eller nattmänniska? Natt !
Sparare eller slösare? Jag var en sparare men har tyvärr allt mer blivit en slösare :/
Har du några homosexuella vänner? Jag tror att jag har vänner som är homosexuella utan att dem själv vet om det :P

Bio eller promenad? Promenad. Skönast för benen :)
Är du kittlig? yes
Rädd för insekter? ehrm.. JA ! äckliga kryp !
Anser du att du är stark? Absolut ! ..... Jag är fortfarande starkare än Engla och när jag och Andre´ brottades i Thai så vann jag faktiskt ! ( och fick träningsvärk i ett par dagar, men vad gör de ? jag vann ju !  )



SKRIVET: 2011-01-04, kl 22:34:06 | PUBLICERAT I:

babbel


Gör verkligen allt för att kurera mig. Men har börjat känna mig lite rastlös. Jag tror stenhårt på att jag kommer vara frisk till helgen. Jag har inte tid till något annat ..

Angående tandblekningen så har jag bestämt mig för att inte göra den förrän på söndag. Det står nämligen i instruktionerna att man inte ska dricka några drycker som kan missfärga tänderna under 10 dagar efter blekningen. Just nu är te(A) den dryck som hjälper mest för halsen pch det är ju inte så smart att dricka den då det missfärgar ;) Så söndag it is. Sen funderar jag på att köra ett 5 dagars upplägg och efter det så dricker jag inget annat än vatten i 2 veckor så att jag med säkerhet vet att det inte färgar. Oj, tråkigt inlägg . Men sådana måste också finnas. Nu blir det en film till och lite mat kanske ?

SKRIVET: 2011-01-04, kl 17:35:54 | PUBLICERAT I:

gårdagen


köper färdgodis






Vi gjorde sjukt god mat ! as usual ?



Vi fulade oss , det är vi ganska så duktiga på !
Jag gillar hur det ser ut som att vi har mascara långt ner på kinderna xD xD

vi drack chai ! :D:D

Alla bilder är lånade utav Tove. Det var en trevlig kväll :D hihi

SKRIVET: 2011-01-04, kl 17:23:29 | PUBLICERAT I:

1 timme


Det har tagit mig en hel timme att få bort all olja från golv, väggar och diskbänken. Helt sick ! När jag och tovelina skulle göra mat igår (friterat) så blev det en slags explosion från fritösen. Det rann liksom över, och det var inte så lite heller. Att få bort oljan var ett helvete och allt är inte ens borta. Men jag ska skrubba lite till sen när jag har fått i mig lite mat som står och puttrar på spisen. Det märks att jag mår bättre med ipren i kroppen ! :D

Mitt tandblekningskit har kommit idag med. Äntligen ! :) Ska testa den så fort jag kan andas genom näsan. Längtar ! Ska lägga upp bilder från igår nu :D

SKRIVET: 2011-01-04, kl 17:19:09 | PUBLICERAT I:

110104


Gick till Lina en stund. Väldigt kort stund och jag trodde jag skulle svimma flera gånger. Men tog 2 älskade iprentabletter när jag kom dit och drack varmt te(a) . Så nu känner jag mig lite lite bättre. Vårdcentralen ringde upp och meddelade att dem inte tyckte att det var värt att komma in.. "det låter som ett ofarligt men ganska vanligt virus". Det är vid sådana tillfällen man vill köra upp något i röven på dem ! Men man bara "aha-ar" och litar på dem. Nästintill så att man hoppas på att jag har luftvägsinfektion igen så att man kan bevisa för dem jävlarna att man var sämre än så...

Fast ... Helst av allt vill jag må bra nu.

SKRIVET: 2011-01-04, kl 13:17:04 | PUBLICERAT I:

..


Sov jättedåligt hela natten och kunde inte prata när jag väl vaknade. Sedan var det en tur till apoteket och köpa grejer så att jag ska bli frisk. Sen hem igen och stressa sig klar och efter det så var dte möte på kyrkan. Det gick snabbt. Sen hem igen och nu har jag ringt vårdcentralen. Jag mår skit.

Ska över en sväng till Lina trots detta. Hon ringde och jag har lovat att komma. Man ska hålla vad man lovar ! Blir nog bara en kopp varmt tea och sen hem igen. Mår verkligen verkligen inte bra. Men förhoppningsvis går dte över !

SKRIVET: 2011-01-04, kl 13:14:11 | PUBLICERAT I:

tovelina


Igår hämtade tovelina mig i nässjö. Mitt tåg var försenat. Vi åkte till Lidl och köpte färdgodis och sedan vidare till Vetlanda. I vetlanda så lämnade vi en filt som jag fraktat från Halmstad och sen vidare till Maxi där mat skulle inhandlas.

Vi åkte till mig och gjortde supergod mat. Fulade oss med kameran, masserade varandra ( eller jag masserade henne och hon slapp undan... den jävlen ! ). Vi snackade och hade kul som vanligt. Jag kände dock att jag blev sämre och sämre.. Mådde piss. Kände febern. När hon stack sen vid halv 12 så hoppade jag bara in i duschen och sen rätt i säng.

Men det var en treevlig kväll annars :) Lägger in bilder senare.

SKRIVET: 2011-01-03, kl 14:35:06 | PUBLICERAT I:

Skräckexempel

Det sitter en tjej på bussen med löshår. Hon är brunett med lite guldiga toner men hennes löshår är rött. Dessutom så har hon håret uppsatt så hennes klämmor i underhåret syns riktigt jäkla tydligt. Världens skräckexempel ! Om jag någon gång haft lust till att skaffa löshår så är den lusten borta nu iallafall ;)

SKRIVET: 2011-01-03, kl 14:31:51 | PUBLICERAT I:

On the road again

Sitter på en buss och svettas. Väldigt varma skor och solen som tror det eller ej värmer genom rutan. Ska inte klaga dock för om ett tag så kommer jag vara överlycklig över mina vadderade skor :) hellre varm än kall så att säga. Bobban var gullig och körde mig till tåget som visade sig vara en buss ;) stackars bobban är sjuk ! Krya !

SKRIVET: 2011-01-03, kl 12:15:30 | PUBLICERAT I:

héj !



Nu ska jag åka tåg i en hel evighet. Kul kul cykelhjul !

hÖHÖHÖHÖÖHÖHÖHÖHÖHÖ FAN VAD SNYGG JAG ÄR Xd Xd Xd Xd xd Xd

hahahahhahahaha yeah !

SKRIVET: 2011-01-03, kl 11:50:40 | PUBLICERAT I:

lista

Förinställt inlägg:

Årets lista 2010

Årets klantigaste:  Hm.. svårt ! Men när jag halkade till på media, flög i slow motion ner på golvet och började krypa som en .. skorpion? Allt detta framför en etta..
Årets sak vi gärna gör igen: Thailand. Mest för värmens skull, såklart !
Årets överraskning: Hm.. Fan vad svårt ! Men jag är lite överraskad att jag kan vara såhär lycklig :D
Årets festival: -
Årets idiot: mitt ex :D
Årets underbara: Mina fina vänner såklart ;D
Årets husdjur: Prinsessan var min favorit, men som ni säkert vet så är hon död nu :/ Men jag tycker om Saga och Selda, tovelinas vovvsingar !
Årets längtan: Jag längtade jättemycket till thailand ..
Årets bästa händelse: Jag inser att jag har gjort väldigt lite detta år. Thailand igen. Att få hålla en äcklig orm var ganska så bäst, just för att jag övervann en rädsla. Eller nej, jag fick utmana min rädsla, jag vann inte över den.
Årets julklapp: HåkanDVDn, iphonehögtalaren, korsett,  LILA bestick, oh.. herregud. Kan inte välja bara en.
Årets ingen-mig-utan-dig: Oj. Mina vänner. Helt klart ! Kan inte välja bara en. Men alla står mig varmt om hjärtat. Dem kommer aldrig förstå hur mycket dem hjälpt mig <3
Årets vad: Vadet var med mig själv. Se ifall jag kunde sluta med cola. Det kunde jag !
Årets bästa resa: Thailand !
Årets bästa låt: Vm-låten lyssnade jag på lääääääänge
Årets mest spelade låt: Det var nog vm-låten, waka waka och självklart en jäkla massa HÅKAN !
Årets makeover: Min lägenhet fick sig en liten liten liten makeover. Annars vet jag inte.
Årets Par: Hm... Lina och David tror jag.
Årets jag-är-glad-att-jag-vågade: Helt klart att hålla i en orm.
Årets nyårslöfte: Det var att ta hand om mig själv.
Årets stora sorg: Att inte ha någon där, var väldigt jobbigt innan jag insåg att jag har människor hos mig hela tiden. Mina vänner. Bara det att det inte var han. Men idag är jag glad för det.
Årests SÄMSTA film:
Kommer aldrig ihåg dåliga filmer :P
Årets Hej!-jag-har-världens-sämsta-immunförsvar: Felicia, gumman <3
Årets insikt: Man ska tycka om sig själv. Det lönar sig på alla sätt och vis.
Årets pappa: Min pappa kanske ?
Årets sötaste film: ?
Årets tråkigaste lista: Helt klart det här listan ! Tråkigt att man inte minns längre än vad näsan räcker. Har haft ett kanon-år, trots vissa tråkigheter..

Att göra 2011: Gå balen, ta studenten, försöka åka på en weekend till italia, jobba ?, fortsätta plugga ? En till resa ? Hm.. Only God knows !

SKRIVET: 2011-01-03, kl 09:09:09 | PUBLICERAT I:

frightened

Är jättenervös. Idag börjar helvetesresan hem. Ska vänta i 1½ timme i Alvesta. Det dumma med Alvesta är att jag inte har sett ett ställe som man kan gå in och värma sig på :S Men det borde väl alla städer ha ? Oavsett vad så har jag huuuuuur mycket packning som helst. Plus att det är 18 minusgrader ute.. Känns sådär kul.

 Men ska inte gnälla, har haft en asbra vistelse här i Halmstad. Har hunnit träffa dem allra viktigaste, önskar bara att jag hade hunnit träffa alla liiiite mer. Men nu ska jag hem. Till MITT hem.



Puss

SKRIVET: 2011-01-03, kl 00:10:38 | PUBLICERAT I:

love it !

Jag älskar att jag har skrivit 8 inlägg och fått 7 kommentarer. Hur najs ? Fortsätt med det tjejer ! <3 Nu ska jag sätta mig och kommentera era ;)

SKRIVET: 2011-01-02, kl 22:43:48 | PUBLICERAT I:

Filmmys med mamma

När jag hade varit hos pilla i någon timme så gick jag hem. Väl "hemma" blev det skrik och gorm ifrån min sida. Blev fruktansvärt irriterad när bror Duktig ätit upp alla chips, nästan alla ostbågar (en näve kvar), allt annat gott och dessutom hade han 4 kompisar här som alla skrek och gormade. Alla är sådana att dem utan att skämmas rotar i både kylskåp och skafferi efter MER gott. Snorungar !! Det som stör mig mest med bror Duktig är att han komma hem med ett G- i betyg och alla är såååååå stolta över honom och firar medan att jag kan säga att jag fick ett MVG utan att det blir några större reaktioner... Alltid sån fruktansvärd skillnad för att dem har högre förväntningar på mig än vad dem har på honom. Om det hade varit jag som hade ätit upp allt det idag så hade jag fått en fet utskällning och fått höra att jag var egoistisk. Men när han gör det ..... Så kan man ju skylla på "du vet ju varför han är sån......". - Iallafall efter att ha surat ett tag så ställde jag mig och lagade mat och sen efter det gjorde jag äppelpaj. Att baka lugnar mina nerver kan man säga. Haha ! Jag är oavsett vad väldigt glad nu :) sitter och kollar på en film med mamma nu. Mys !imorgon är det hemfärd. Ska bli så jäkla skönt ! Men kommer sakna vännerna, såklart ! Puss

SKRIVET: 2011-01-02, kl 21:15:08 | PUBLICERAT I:

11.01.02

Morgonen var allmänt slapp. Satte på HåkanDVDn efter filmen jag skrev om tidigare. Efter det så skrev Annica och vid 2 gick jag ut och vi påbörjade vår lilla promenad. Vi gick och gick.. Köpte en liten present till mammsen och lite chaitea till mig och sen fortsatte vår promenad. Vi gick hem till Fille och hon fortsatte gå med oss. Vi gick hem och "släppte av" annica. Sen gick jag och fille hem till henne och jag lånade en film. Efter det gick jag hem till Pilla och när jag kom dit hade jag gått nästintill 3 timmar i sträck. Duktigt va ?

SKRIVET: 2011-01-02, kl 13:29:41 | PUBLICERAT I:

H.H

Det finns en man som är helt otrolig. Med texter som ingen kan mäta sig med. Texter som är så fina och djupa. Fast ändå inte ett dugg djupa. Hans musik kan man lyssna på hur mycket som helst, det är en sak som är säker. Man tolkar hans fina texter olika ibland från gång till gång. Jag tror att jag är lite kär i honom men främst i hans musik. Håkan Hellström, wow !

SKRIVET: 2011-01-02, kl 12:15:21 | PUBLICERAT I:

Morgon

Ligger i soffan med en kopp tea. Slötittar på den urgamla men fortfarande söta filmen Nils Karlsson Pyssling. Funderar på en lång promenad, antingen med en bra vän eller med bra musik i öronen. Vi får se hur det blir med det. Nu ska jag återgå till filmen. Puss

SKRIVET: 2011-01-02, kl 01:16:03 | PUBLICERAT I:

11.01.02

klockan är 01.11. Det känns dock som att det är mycket mycket senare. Jag mår illa men är glad. Har varit med mina finfina vänner Hajen, bobban och Hanna. Har skrattat men även haft seriösa samtal om hemska saker. Saker som jag hoppas aldrig kommer hända någon som jag bryr mig om. Eller hända någon överhuvudtaget för den delen. Älskar att jag har bytt blogg. Men är verkligen inte nöjd över namnet. Fumderar på om jag ska kopiera över allt till en annan blogg. Men jag får nog tänka på det ett tag till... Jag har precis ätit ostbågar och nu ska jag borsta gaddarna och sen gå och lägga mig. Fräsch blandning, verkligen ! Puss

SKRIVET: 2011-01-01, kl 20:59:00 | PUBLICERAT I:

Fan !

Tråkigt att bloggbrudarna inte gick hela vägen ... Dem där jäkla tanternas ramsa var bara störande ! Blondies röst var störande och likaså den ena tantans lila hår. Dessutom verkar Bella mer korkad än vad jag trodde. Hennes kommentar när dem åkte ut : " jag trodde vi skulle gå hela vägen. Vi har ju alla egenskaper trodde jag. Jag menar vi är ju unga och snygga.........." VAD HAR SNYGGHETEN MED DET ATT GÖRA ?!?!?! Lite trög men det är vi nog alla. Fille (www.bobbban.blogg.se) frågade innan vad stjärthål är för något... Höhö

SKRIVET: 2011-01-01, kl 20:03:00 | PUBLICERAT I:

fångarna på fortet



Testade att göra ett tidsinställt blogginlägg. Hope it works !
Nu kollar jag förhoppningsvis på fångarna på fortet.

Heja nätkatterna ! ;)

SKRIVET: 2011-01-01, kl 19:37:10 | PUBLICERAT I:

ny start


Vissa kanske känner igen.... Nej, screw that ! Jag hade en blogg tidigare som hade en massa negativitet och tråkigheter i sig. Jag kände att nu när 2011 börjar så behövde jag en ny start. För det här året ska kicka ass, det har jag bestämt mig för.

Jag är 18 år gammal och bor i den lilla lilla staden Vetlanda. Mina första sexton år bodde jag i Halmstad men bestämde mig för att flytta. Sagt och gjort. ......Fakta om mig är ganska så ointressant. Dessutom så lär bara mina kompisar följa bloggen ändå så ;)

Nu sitter jag här och svettas vid hajens alldeles för varma dator, vänner som förövrigt är min favoritserie står på i bakgrunden och mina fina vänner är iväg och handlar cigg och cola. Det senare är till mig. Gullepluttar !

Om 25 minuter börjar fångarna på fortet. Är egentligen inget speciellt med det förutom att bloggtjejer är med idag. Och som den blogghora jag är så ska jag givetvis kolla :D

intressantare bloggning kommer, tror jag. Hoppas inte för mycket bara. Pöss